ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΊΟΥ

Σεμινάριο Αυτοάμυνας στην Λάρισα

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2015 22:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:02

 

Ο Γ.Σ. Πολεμιστές διοργανώνει στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας – Αλκαζάρ (Αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων), την Κυριακή 24 Μαίου και ώρα 10:00 – 16:00, το 1ο σεμινάριο Αυτοάμυνας, υπό την αιγίδα του κλάδου άθλησης αυτοάμυνας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Το σεμινάριο απευθύνεται σε προπονητές, εκπαιδευτές, αθλητές, σώματα ασφαλείας και εργαζομένους στον κλάδο ασφαλείας, αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί τη συμμετοχή, χωρίς να έχει εξειδικευμένες γνώσεις ή ιδιαίτερη φυσική κατάσταση. Θεματολογία Σεμιναρίου

Α) Ορισμός της Αυτοάμυνας, Β) Νομοθεσία, Ορισμός και Κανόνες γύρω από αυτήν, Γ) Διαχωρισμός Ένοπλης και Άοπλης Αυτοάμυνας, Δ) Βασικοί Κανόνες για το Περιβάλλον της Αυτοάμυνας. Διαβάθμιση Καταστάσεων σύμφωνα με τον Αμυνόμενο και τον Επιτιθέμενο, καθώς και Αξιολόγηση αυτών των δύο σε σχέση με το Περιβάλλον.

Στο σεμινάριο θα είναι παρούσα σύσσωμη η τεχνική επιτροπή του κλάδου άθλησης, που εκτός από την παραπάνω Θεματολογία θα αναλύσει στους εκπαιδευόμενους τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοάμυνας, καθώς και τις προοπτικές και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στο χώρο. Για πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής (25 ευρώ το κόστος συμμετοχής) στον κ. Τσεκούρα Παναγιώτη τηλ.: 6946469777».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass