ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΩΝ «MONSTERS»

Μεγαλώνει η προσέλευση...

* Τελετή έκπληξη στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό * Χωρίς τον Ναγιάρ οι «βυσσινί» στο παιχνίδι της Κυριακής

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2015 8:00

 

Του Σωτ. Κέλλα

Με τακτική θα συνεχισθεί σήμερα η προετοιμασία της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας αλλά ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ναγιάρ που είναι τραυματίας και τη χθεσινή μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Από κει και πέρα δεν υπάρχουν αλλά προβλήματα, ενώ σχετικά με την ενδεκάδα δεν αναμένονται αλλαγές.

Αυτό όμως που θα αλλάξει είναι η προσέλευση των φιλάθλων, καθώς ο σύνδεσμος φιλάθλων «Monsters» σταμάτησε την αποχή του και με ανακοίνωσή του αλλάζει θύρα στο γήπεδο κάνοντας τον κ.Κούγια να δηλώνει «επιτέλους όλοι οι οπαδοί μας θα είναι κοντά μας».

Πριν από τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό θα υπάρχει και μια τελετή έκπληξη καθώς μια μεγάλη σημαία με το έμβλημα του αλόγου θα τοποθετηθεί σε ιστό.

Εν τω μεταξύ την Κυριακή η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει και γενική συνέλευση όπου θα αναδειχθεί και η νέα διοίκηση του συλλόγου στην οποία θα μετέχουν σίγουρα οι Λιόντος, Έξαρχος, Κιούσης και μάλλον ένα ακόμα άτομο.

Θα υπάρχει ακόμα εκπρόσωπος της ερασιτεχνικής που όπως μας είπε ο πρόεδρος κ. Νίκος Κυριακού είναι ο κ. Χατζούλης κάτι που προκάλεσε και την παραίτηση του Τάσου Σουφλιά, όπως έγραψε χθες η «Ε», με την παρακάτω δήλωση: «Σεβόμενος τις ποδοσφαιρικές μου αρχές και τη φιλοσοφία μου σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία του ερασιτεχνικού τμήματος της ομάδος, οι οποίες είναι αντίθετες με τη σημερινή της λειτουργία και τις παγιωμένες καταστάσεις των τριών τελευταίων ετών οι οποίες με αναγκάζουν να παραμένω ανενεργός σε αυτά που πιστεύω ότι μπορούσα να προσφέρω και να αλλάξω καταστάσεις και νοοτροπίες, με οδηγούν στην απόφαση να αποχωρήσω από τη διοίκηση αφήνοντας το «πεδίο ελεύθερο» σε αυτούς που συνεχίζουν με τη δική τους φιλοσοφία πιστεύοντας ότι το έργο τους κρίνεται επιτυχές. Ζητώ συγγνώμη από τα μέλη που με επέλεξαν για μια θέση στο Δ.Σ. αλλά μου είναι αδύνατον να συνεχίσω το θέατρο. Για το καλό του συλλόγου εύχομαι να κάνω εγώ το λάθος».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας που θα γίνει 02-05/10. Ο 31χρονος ρέφερι, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, από το Σύνδεσμο Ηπείρου, κλήθηκε να διαιτητεύσει τον εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανελευσινιακό στο AEL FC ARENA (Κυριακή 04/10, 16:00). Βοηθοί του Ελευθέριος Καραλής και  ο Λάμπρος Διαμαντής επίσης από τον σύνδεσμο Ηπείρου. Τέταρτος θα είναι ο Νικόλαος Μαρόπουλος από την Ένωση Ημαθίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Τζίκας από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Aναλυτικά οι ορισμοί:

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

18:00 Λαμία - Παναιγιάλειος OTE Sport 3 HD: Μουρτζάκης (Ηρακλείου), Νικολάκης (Ηρακλείου), Τρουλινός (Ηρακλείου), 4ος: Φώτης (Εύβοιας), παρ.: Νικολακόπουλος(Αθηνών)

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

16:00 Ζάκυνθος - Ολυμπιακός Βόλου OTE Sport 7 HD: Σφακιανάκης (Αθηνών),  Νικολάδος (Αθηνών), Σαμοΐλης (Αθηνών), 4ος: Μακρυπόδης (Αχαΐας), παρ.: Κότσαρης(Μεσσηνίας)

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

16:00 ΑΕΛ - Πανελευσινιακός: Κατσικογιάννης (Ηπείρου),  Καραλής (Ηπείρου), Διαμαντής (Ηπείρου), 4ος: Μαρόπουλος (Ημαθίας), παρ.: Τζίκας(Μακεδονίας)

16:00 Καλλιθέα - Αναγέννηση Καρδίτσας: Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής), Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Πήττας (Ηλείας), 4ος: Κακρίδης (Κορινθίας), παρ.: Μοιραδωράκης(Πειραιά)

16:00  Αχαρναϊκός – Εργοτέλης: Τίκας Τ. (Καρδίτσας),  Τακόπουλος (Καρδίτσας), Τίκας Χ. (Καρδίτσας), 4ος: Μιάρης (Δωδεκανήσου), παρ.: Τριανταφυλλίδης(Δυτ. Αττικής)

16:00 Αγροτικός Αστέρας – Τρίκαλα: Τζοβάρας (Φθιώτιδας),  Δόσκορης (Φθιώτιδας), Ζιγκερίδης (Σερρών), 4ος: Σκουλάς (Σερρών), παρ.:Δροσινός(Χαλκιδικής)

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

18:00 Χανιά - Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 3 HD: Ρατσιάτος (Αργολίδας), Κοντιζάς (Πειραιά), Σινιοράκης (Πειραιά), 4ος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), παρ.: Γιανναδάκης(Λασιθίου)

Κισσαμικός - Πανσερραϊκός αναβλήθηκε

Παναχαϊκή - Κέρκυρα αναβλήθηκε

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων ημέρας για τον αγώνα με την ΠΑΕ Πανελευσινιακός που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/10/2015 και ώρα 16:00 στο AEL FC ARENA.

Η προπώληση θα γίνει μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Πέμπτη 1/10, 9:00-14:00 και 17:00-21:00.

Παρασκευή 2/10, 09:00-14:00 και 17:00-21:00.

Σάββατο 3/10 10:00-14:00.

Κυριακή 4/10 στις 13:30 από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA.

Τιμές εισιτηρίων:

Πέταλα 5€

Ανατολική Κερκίδα 10€

Δυτική Κερκίδα 15€

Θύρα 18 VVIP 30€

Ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά για την ανατολική και τη δυτική κερκίδα 5€

Διαδικασία εισόδου:

Είσοδος κατόχων εισιτηρίων διαρκείας αυστηρά και μόνο με επίδειξη του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς του εισιτηρίου (απόδειξη αγοράς) και επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και αν ανήκουν σε ειδική κατηγορία με τα ανάλογα παραστατικά. Φωτοτυπίες αποδεικτικών δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Είσοδος δικαιούχων εγγεγραμμένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων από τη Θύρα 11 (βόρειο πέταλο), Αυστηρά με ταυτόχρονη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΚΑΙ κάρτας δικαιούχου σε ιχύ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και με ωράριο εισόδου από 14:45-15:30 προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομαλότερα.

Είσοδος καταγεγραμμένων ΑΜΕΑ από την ΠΑΕ ΑΕΛ από την ανατολική και δυτική κερκίδα ΔΩΡΕΑΝ για το ΑΜΕΑ με επίδειξη επικυρωμένων κρατικών εγγράφων ΣΕ ΙΣΧΥ.

Όπου απαιτείται η παρουσία συνοδού για το ΑΜΕΑ η τιμή εισόδου είναι 5€.

*Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και ημέρας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων, προϋποθέσεων και κανόνων συμπεριφοράς και συμμόρφωσης φιλάθλων, όπως αυτοί έχουν δημοσιοποιηθεί και επικυρωθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, την Football League και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφόρα στους Κανονισμούς Σταδίων.

**Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της και δύναται να αποβάλλει ή να απαγορεύσει την είσοδο σε οιονδήποτε εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά.

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΥΡΑ…

Ο σύνδεσμος φιλάθλων  Monsters πήρε την απόφαση να αλλάξει θύρα και από την 1 να μεταβεί στις 9-10 με γνώμονα όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους την ομαλότητα στην διεξαγωγή των αγώνων. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Σύνδεσμος θέτοντας ως προτεραιότητα τη στήριξη στην Ομάδα και την ομαλότητα στη διεξαγωγή των αγώνων της, αποφάσισε μετά από συνέλευση και απόλυτη ταύτιση Κεντρικού, Τυρνάβου και Αμπελώνα, την προσωρινή μετακίνησή του στις θύρες 9 και 10 του ΑΕL FC ARENA. Ενημερώνουμε όλα τα μέλη του Συνδέσμου και όσους είναι και αισθάνονται MONSTERS πως η πρώτη παρουσία μας στη νέα προσωρινή θέση θα γίνει την Κυριακή στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Η διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία του Συνδέσμου, με αυστηρό πρόγραμμα και με πρώτη μέρα διάθεσης την Πέμπτη 01-10-2015 και ώρες 20.00 έως 22.00. Η τιμή των εισιτηρίων για όλους μας θα είναι 5 ευρώ. Πληροφορίες και ενημέρωση στις ώρες λειτουργίας του Συνδέσμου που θα γίνουν έγκαιρα γνωστές με νέες ανακοινώσεις μας.»

ΠΕΡΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε μεταξύ άλλων την παρακάτω απόφαση. Συμπεριέλαβε στον κανονισμό ως προαπαιτούμενο για την αδειοδότηση των συλλόγων που παίζουν στις εθνικές επαγγελματικές κατηγορίες την υποχρεωτική συμμετοχή κάθε μίας ΠΑΕ στα ειδικά σεμινάρια που θα διοργανώνει η εταιρεία Sportradar για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass