ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σαββατοκύριακο επιτυχιών

*Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ανατολή Αγιάς

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2015 8:04

Ένα γεμάτο ποδηλατικό Σαββατοκύριακο στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε με πολλές επιτυχίες για τον Π.Γ.Σ. Λάρισας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Στη Νέα Μάκρη Αττικής, που διεξήχθηκαν οι Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας, σε σύνολο 330 αθλητών από 40 σωματεία της Ελλάδας, οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου  που προέρχονται από την Ακαδημία κατάφεραν να γίνουν πρωταγωνιστές των αγώνων που συμμετείχαν. Πιο αναλυτικά, στα αγωνίσματα ατομικής χρονομέτρησης που διεξήχθησαν το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στην κατηγορία μίνι μικρά κορίτσια, η Μιχάκη Ιωάννα κατέλαβε τη 2η θέση, στα μίνι μεγάλα κορίτσια, η Γώγου Ευδοξία κατέλαβε τη 17η θέση, η Θώμου Μαρία την 20η θέση και η Δοξαρά Μαρία-Ελένη την 24η θέση, ενώ στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια, ο Μάνθος Νικόλαος την 6η θέση και στα μίνι μεγάλα αγόρια, ο Μπρότσης Νικόλαος την 56η θέση. Στην κατηγορία Πανκορασίδων, η Μιχάκη Αρετή κατέλαβε τη 13η θέση και η Δοξαρά Αθανασία τη 15η θέση. Στην κατηγορία Παμπαίδων, ο Καρατσιβής Παναγιώτης κατέλαβε την 6η θέση, ο Κόκκαλης Δημοσθένης την 9η θέση, ο Γούτας Αντώνιος-Ιωάννης την 51η θέση, ο Μπρότσης Ανάργυρος την 76η θέση και ο Δοξαράς Ευάγγελος την 80η θέση. Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στο αγώνισμα 4 cross, στην κατηγορία μίνι μικρά κορίτσια, η Μιχάκη Ιωάννα κατέλαβε τη 8η θέση ενώ στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια, ο Μάνθος Νικόλαος την 10η θέση. Στο αγώνισμα αντοχής, στην κατηγορία Πανκορασίδων, η Μιχάκη Αρετή κατέλαβε τη 15η θέση και η Δοξαρά Αθανασία τη 19η θέση. Στην κατηγορία Παμπαίδων, ο Καρατσιβής Παναγιώτης, ο οποίος έχασε την 1η θέση κυριολεκτικά επάνω στο νήμα, κατέλαβε την 2η θέση, ο Γούτας Αντώνιος-Ιωάννης την 29η θέση, και ο άτυχος της ημέρας Κόκκαλης Δημοσθένης, ενώ βρισκόταν στο γκρουπ με τους πρώτους αθλητές, είχε πτώση δυο στροφές πριν τον τερματισμό, με αποτέλεσμα να πάθει βλάβη το ποδήλατό του και να τραυματιστεί και ο ίδιος, παραταύτα, κατάφερε να τερματίσει στην 42η θέση.

Στη Θεσσαλονίκη, στο 4ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο, στον αγώνα αντοχής 135 χλμ. με συνεχή βροχόπτωση, που συμμετείχαν οι elite αθλητές, καθώς και η Εθνική Ρουμανίας και Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, ο σύλλογος με συμμετείχε με τους αθλητές Τσοπούρογλου Βασίλειο, ο οποίος κατέλαβε την 7η θέση, Μπαξεβάνο Αλέξανδρο στην 26η θέση, Πέτρου Ευάγγελο στην 29η θέση, ενώ εγκατέλειψαν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών οι Γκαλιούρης Δημήτριος και Μπουντής Ιωάννης.

Την Κυριακή, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, με πλήθος θεατών, έγινε το σιρκουί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κάτω από το Λευκό Πύργο. Οι αθλητές Τσοπούρογλου Βασίλειος κατέλαβε την 7η θέση, Γκαλιούρης Δημήτριος 12η θέση, Πέτρου Ευάγγελος 31η θέση, Μπουντής Ιωάννης 40η θέση και Τέντσος Ιωάννης 41η θέση. Επίσης, στην κατηγορία open ο Χλόπτσιος Πασχάλης κατέλαβε την 9η θέση, ενώ ο Πολύμερος Σταύρος την 14η θέση.

Τέλος, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στην Ανάβαση Ανατολής, στην κατηγορία παίδων, ο Σεκλειζιώτης Ευάγγελος κατέλαβε την 6η θέση και ο Μαρθίδης Αναστάσιος την 9η θέση ενώ στην κατηγορία γυναικών, η Γωγώ Λάμπρου κατέλαβε τη 2η θέση.

Η διοικηση του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές,

το προπονητικό team (Κώστας Πανταζής & Πέτρος Γώγος) και φυσικά στους γονείς που είναι δίπλα τους και  στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass