ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1.100 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

"Ζεσταίνονται" οι παρατηρητές αγώνων

* Ο επιθετικός της Αστραπής Ν.Π., Δημήτρης Αποστόλου οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ της Α’ ΕΠΣΛ *Προπόνηση σήμερα για τις Μικτές *Το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Β’ Ερασιτεχνικής

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2015 8:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Το χρώμα του χρήματος θα δουν τις επόμενες ημέρες οι παρατηρητές αγώνων της ΕΠΣΛ. Με απόφαση του Δ.Σ. θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις της περυσινής περιόδου 2014-15, οι οποίες συγκριτικά θα είναι μικρότερες αφού η παρουσία τους στα παιχνίδια έχει περιοριστεί, μετά την πρωτοβουλία της διοίκησης της Ένωσης –προς μείωση των εξόδων- να εκτελούν χρέη παρατηρητή αγώνα παράλληλα και οι παρατηρητές διαιτησίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά θα διατεθεί το ποσό των 1.100 ευρώ το οποίο θα μοιραστεί στους παρατηρητές αγώνων ανάλογα με τον αριθμό παιχνιδιών που έχουν καταγράψει στο ενεργητικό τους την περυσινή σεζόν.

Θα πρέπει ωστόσο να επισημανθεί ότι ο μη ορισμός παρατηρητών αγώνα σε αρκετά από τα παιχνίδια που διεξάγονται κάθε Σαββατοκύριακο (και ειδικά στις δύο μεγάλες τοπικές κατηγορίες) έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης, καθώς δεν είναι λίγα τα παιχνίδια εκείνα στα οποία ο διαιτητής αναγκάζεται να παρακολουθεί το τι γίνεται και εκτός αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται το έργο του. Από την άλλη πλευρά όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την οικονομική ασφυξία στην ΕΠΣΛ λόγω της κρίσης, η οποία προσπαθεί να βρει τόπους για να μειώσει τα έξοδά της και να εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα. Πάντως πρόκειται για ένα θέμα που καλό είναι να μπει εκ νέου στο τραπέζι των συζητήσεων προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο Δ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας η μάχη στον πίνακα των σκόρερ αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. Η μέχρι τώρα συγκομιδή τερμάτων κρίνεται πλούσια αν υπολογίσουμε ότι μετά από τρεις αγωνιστικές έχουν επιτευχθεί συνολικά 72 γκολ και όπως δείχνουν τα πράγματα η συνέχεια

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ φιγουράρει ο επιθετικός της Αστραπής Ν. Πολιτείας, Δημήτρης Αποστόλου με τέσσερα τέρματα στο ενεργητικό του.

Στη δεύτερη θέση ακολουθούν με ένα γκολ λιγότερο οι Μπουκουβάλας και Λόλας του Δαμασιακού, ο Ζηρδέλης της Δόξας Βλαχογιαννίου και ο Ραπτοτάσιος του Ηρακλή Χάλκης παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Χάλκης βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ της Α’ ΕΠΣΛ μετά από τρεις πρώτες αγωνιστικές της φετινής διοργάνωσης:

4 γκολ: Αποστόλου (Αστραπή Ν.Π.)

3 γκολ: Ζηρδέλης (Βλαχογιάννι), Ραπτοτάσιος (Χάλκη), Μπουκουβάλας, Λόλας (Δαμασιακός)

2 γκολ: Δάσσιος (Σμόλικας), Φουσίκας, Νικούλης (Μακρυχώρι), Ζαγγανάς (Αχιλλέας Φ.), Σουλιώτης (Φαλανιακός), Συκιώτης (Αμπελωνιακός), Ταρταμπούκας (Καλοχώρι), Κοταρέλας (Αστραπή Ν.Π.), Παλάσκας (Απόλλων Λ.).

1 γκολ: Πατσιούρας, Μαυρομάτης, Φιλίππου (Ηρακλής Λ.), Μπόντε, Κουβελάς (Απόλλων Λ.), Παπαμάνος, Ψωμολιάς, Σπανός (Αστραπή Ν.Π.), Μπούνα, Κ. Τσιαντούλης, Φούντας, Βενέτης (Καλοχώρι), Ματούλας (ΠΟΕ), Βαρσάμης, Αλατάς (Φαλανιακός), Κουσιάς, Ευαγγέλου, Αμαρλαριώτης (Αγ. Ανάργυροι), Κοκόμπελης, Πατσιωτός (Βλαχογιάννι), Μπατζογιάννης (Γλαύκη), Τσακουρίδης, Μόκας (Χάλκη), Νεμπεγλέρας, Μπλατσέρι, Βούλγαρης (Αχιλλέας Φ.), Σιαμαντούρας, Ελευθέρογλου, Ντελόπουλος (Αβέρωφ), Γανός (Δαμασιακός), Γκαμπέτας (Μακρυχώρι), Κόκρας, Τσιάτας, Κ. Κολοβός (Σμόλικας), Θώμος, Μανάκας, Μακρής (Γιάννουλη), Δ. Σιούτας (Αμυγδαλέα).

ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ

Στο πλαίσιο της αρτιότερης προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ, οι Ενωσιακοί προπονητές κ. Γιώργος Καμάκας και Γιώργος Κεραμάρης, προγραμμάτισαν για σήμερα Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου νέα προπόνηση για τους Νέους και Παίδες, αντίστοιχα. Αναλυτικά τα γήπεδα οι ώρες διεξαγωγής των προπονήσεων καθώς και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που καλούνται να δώσουν το «παρών»:

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ (γήπ. Ν. Πολιτείας, 15.30): Κακάμης, Λιάκος, Μπομπότης, Κόκκοβας (Ακαδ. Πλίτση), Μπάκος (Ακαδ. Τυρνάβου), Μπαμπατζιάς, Θεοχάρης (Αμπελόκηποι), Πούλιος (Αμπελωνιακός), Ζιάκας, Γερακίνης, Τόπης, Τσατσαράς, Πινακάς (Ατρόμητοι/Θύελλα), Κατσαρός, Παυλόπουλος (Ηρακλής Λάρ.), Δάκτυλας (Καλοχώρι), Μπατζέλας, Παπαδημητρίου (Αστραπή Ν. Π.), Κουσιάς, Χαλάτσης (Νίκη Μιχαήλ), Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Αθ., Μηνάς (ΠΟΕ), Κατσής (Προμηθέας), Πλατσάς, Ζαχαράκης (Τοξότης), Αλατάς, Κακαράντζας (Φαλανιακός).

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας», 15.30): Στεργίου, Τζίκας (Αβέρωφ), Δίχρης (ΑΕΛ), Γκουνάρας Στ. (Ακαδ. Πλίτση), Ντόκος, Τσουμάνης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Δημήρης, Δίχρης, Μπακλαβάς (Βερδικούσια), Χριστοδούλου, Φωτίου (Δήμητρα Γιάνν.), Δεληχάς (Δαμασιακός), Χλωρός (Αστραπή Ν. Π.), Αρσενίδης, Δραγατσίκης (Νίκη Μιχαήλ), Βλαχάκης, Μαναός, Πεφτούογλου (Ακαδ. Ολύμπικ), Ζησόπουλος, Καραμανώλης (Ορφέας Λάρ.), Σουλιώτης (Πελασγιώτιδα), Κωνσταντινίδης (ΠΟΕ), Κίτσας (Προμηθέας), Βουλτσίδης, Μελανός (Τοξότης), Πάνου (Φαλανιακός).

*Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή έκτακτο κώλυμα συμμετοχής στην προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει έγκαιρα να ενημερώνουν τους προπονητές της ΕΠΣΛ, στα τηλέφωνα: Γ. Καμάκας 6937 393085, 6989 894320 (Watc up), Γ. Κεραμάρης 6972 286318.

Όλοι οι παίκτες προσερχόμενοι στις προπονήσεις θα πρέπει να έχουν μαζί τους ποδοσφαιρικά παπούτσια και καλαμίδες.

ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ Η Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Το προσεχές Σαββατοκύριακο αρχίζει ο μαραθώνιος της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μετά την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ να μεταθέσει λόγω των εκλογών όλα τα πρωταθλήματα μία αγωνιστική πίσω.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΠΣΛ έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/10, 16:00

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Μελιβοιακός - Στόμιο

Ομορφοχώρι - Λύκοι

Διογένης - Κυψέλη (γήπ. Νεάπολης Β’)

Μελισσοχώρι - Αρμένιο

Ατρόμητοι/Θύελλα - Μαρμαρίνη (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» B’)

Ομόνοια - Μελία (γήπ. Ν. Πολιτείας)

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Άγ. Θωμάς – Υπέρεια (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» B’)

Βαμβακού - Τερψιθέα

Πελασγιώτιδα- Ναρθάκι (γήπ. «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης»)

Χαραυγή – Κοιλάδα (γήπ. Θεσσαλικού)

Κουλούρι - Αναγέννηση Φ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10, 16:00

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Συκέα - Πουρνάρι

Θύελλα Μεγ. Ελ. – Καλαρρύτες

Δένδρα – Νεάπολη

Καρυά - Βερδικούσια

Ανθούπολη – Ροδιακός

Ακαδ. Τύρναβου – Μεσοχώρι

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Πανιώνιος – Αμπελιά (γήπ. Βιολογικού)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass