ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

«Ας συγκεντρωθούμε στον Θρασύβουλο»

* «ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ»

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2008 2:03 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:11
Αύριο αρχίζει επίσημα η μεταγραφική περίοδος για την Α.Ε.Λ. αλλά αυτή τη στιγμή στο μυαλό όλων είναι το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Θρασύβουλο στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Ένας αγώνας που για τους «βυσσινί» θεωρείται οριακός μια και με νίκη μπαίνουν για τα καλά στη μάχη της πρώτης πεντάδας που είναι ο βασικός στόχος της φετινής περιόδου.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου της Α.Ε.Λ., Κωστή Πηλαδάκη, που το τελευταίο διήμερο είχε αυξημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες με την εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών της Αθήνας εταιρία του (Vivere) που άλλαξε διοικητικό συμβούλιο.
Ο πρόεδρος της λαρισινής ομάδας δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι με το Θρασύβουλο που για μας είναι ένας αγώνας σημαντικός και μας ενδιαφέρει να έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
Είναι λάθος να ασχολούμαστε με τις μεταγραφές, ενώ έχουμε μπροστά αυτό το οριακό παιχνίδι».
Σε σχετική πίεση που του ασκήσαμε για τις μεταγραφές μάς είπε τα εξής: «Δεν ήρθε η ώρα των μεταγραφών ακόμα. Γίνονται προσπάθειες αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Η ΠΑΕ Α.Ε.Λ. για τα όσα ονόματα ακούγονται ή γράφονται δεν πρόκειται να τοποθετηθεί ούτε επιβεβαιώνοντας ούτε διαψεύδοντας. Η περίοδος των μεταγραφών είναι μία περίοδος που κάθε πλευρά προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της».
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Στον αγωνιστικό τομέα ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως δείχνουν οι προπονήσεις μάλλον θα μπορεί να υπολογίζει τον Κώτσιο και τον Ααράμπ που αποθεραπεύτηκαν και ο μόνος που θα απουσιάσει είναι ο τιμωρημένος Νταμπίζας.
Για σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση το πρωί, ενώ κανονικά οι ποδοσφαιριστές θα γυμναστούν και την Πρωτοχρονιά το απόγευμα για να μπορούν οι παίκτες (όσοι έχουν οικογένειες σε κοντινή απόσταση) να κάνουν ρεβεγιόν με το ωράριο σε επιμήκυνση...
ΠΕΡΙ ΣΟΛΑΝΟ
Στο μεταξύ από το περιβάλλον του Νολμπέρτο Σολάνο μάς έγινε γνωστό ότι ο Περουβιανός παίκτης μπορεί να διαπραγματεύεται με τη Αργεντίνικη Βελέζ αλλά η πρόταση που του έχει γίνει είναι οικονομικά κατώτερη από τις αποδοχές που λαμβάνει από τη λαρισινή ομάδα και πιθανότατα να παραμείνει στην Α.Ε.Λ. Τις διαπραγματεύσεις με τη Βελέζ τις κάνει απευθείας ο Σολάνο, ενώ για το οικογενειακό του πρόβλημα δεν ειπώθηκε τίποτα, δείγμα ότι μπορεί να ξεπεραστεί.
Τέλος για τον Ρομπέρ τις προθέσεις τού Ουζουνίδη για αποδέσμευση του παίκτη η όχι (αν και είναι δύσκολο το συμβόλαιό του να «σπάσει») θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο ή όχι.
ΕΚΔΡΟΜΗ
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Monsters» διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα της Κυριακής στη Φυλή με τον Θρασύβουλο. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συνδέσμου, Περραιβού 8, τηλ. 2410-537.117, 7-10 μ.μ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass