ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σε φιλικό τουρνουά οι έφηβοι του Ν.Ο.Λ.

* ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΞΙ ΟΜΑΔΕΣ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2008 19:01 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:10
Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται οι έφηβοι του ΝΟΛ για φιλικό τουρνουά που διοργανώνει ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης από τις 26-30/12/2008, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας ενόψει των μεγάλων υποχρεώσεων που έρχονται τη νέα χρονιά.
Το τουρνουά αυτό διοργανώνεται στο Εθνικό Κολυμβητήριο και συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του πόλο όπως η Παρτιζάν, ο Ηρακλής, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟΚ, το Π. Φάληρο και ο ΝΟΛ.
Οι παίκτες προετοιμάζονται κάτω από τις οδηγίες του Γ. Φασουλά και είναι πανέτοιμοι να αντεπεξέλθουν στο έργο αντιμετώπισης των δύσκολων υποχρεώσεων.
Οι πολίστες που θα ακολουθήσουν την αποστολή είναι οι Τρικάλης Δ., Σοφός Β., Μπεζιλιώτης Γ., Κωνσταντιν/δης Μ., Ζαφειρίου Γ., Τσιρέβελος Κ., Δανιήλ Θ., Παπαδόπουλος Τ., Ζακυνθινός Γ., Ιωακείμ Σ., Κόκκινος Γ., Θεοδωρόπουλος Τ., Κουτσιανάς Η., Οικονόμου Δ., Δημάκης Ι, Κωτούλας Κ., Στεργίου Ι. Κεδράς Γ.
Την αποστολή συνοδεύει ο έφορος κ. Χ. Τρικάλης.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν και εύχεται καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους και τους περιμένει στον ετήσιο χορό του Συλλόγου στο «ΚΤΗΜΑ ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ» στις 3/1/2009.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας ευχαριστούν τα ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδη», για τη χορηγία στο Σύλλογο.
Οι εγγραφές στον ΝΟΛ συνεχίζονται και για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ. του Συλλόγου, 2410-535.049.
ΣΕ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΟΥΓΓΑΡΙΑ Ο Ν.Ο.Λ.
Για 7η συνεχή χρονιά ο ΝΟΛ ταξιδεύει αυτές τις ημέρες για κολυμβητικό camp 8 ημερών στο Νις της Σερβίας, όπου θα προετοιμαστεί η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης.
Οι άνθρωποι του ΝΟΛ προσπαθώντας να προετοιμάσουν τους αθλητές του Συλλόγου με τον καλύτερο τρόπο προσφεύγουν όλα αυτά τα χρόνια σε αυτή τη λύση δίνοντας έτσι στα παιδιά την ευκαιρία να προπονηθούν με τις καταλληλότερες συνθήκες σε μια περιοχή όπου η πισίνα βρίσκεται σε υψόμετρο και τροφοδοτείται από πηγαίο ζεστό νερό.
Το εγχείρημα αυτό βέβαια είναι δύσκολο αλλά από τη στιγμή που στέφθηκε με επιτυχία όλα τα προηγούμενα χρόνια, ο ΝΟΛ συνεχίζει και φέτος την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο των αθλητών του όπως αποδεικνύεται και από τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Τα 35 παιδιά της αγωνιστικής θα συνοδέψει ο γεν. αρχηγός του Συλλόγου κ. Αλέξης Δημήτρης, ο έφορος της Αγωνιστικής κ. Σεβδαλής Βαγγέλης και οι προπονητές του Συλλόγου κ. Γεωργίου Νίκος και κ. Οικονόμου Ζήσης στο τιμ των συνοδών συμπεριλαμβάνονται ο νοσηλευτής κ. Δρόσος Αντώνης μέλος του Δ.Σ. του ΝΟΛ και ο μεταφραστής.
Μαζί με την αγωνιστική ομάδα Κολύμβησης θα συνταξιδέψει και η ομάδα πόλο των γυναικών του Συλλόγου η οποία θα καταλύσει στην πόλη Gyor της Ουγγαρίας επίσης για camp 8 ημερών, όπου σε μια πόλη όπου το άθλημα του πόλο είναι σε πλήρη ανάπτυξη, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό υπό τις οδηγίες του προπονητή Κ. Γαλανόπουλου, για να προετοιμαστούν για το πρωτάθλημα των Νεανίδων (4-6 Φεβρουαρίου).
Η ομάδα κοριτσιών του πόλο ως γνωστόν πρόσφατα κατέλαβε την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και αυτή η επιτυχία προκάλεσε την πρόσκληση της ομάδας μας στην Ουγγαρία από την Ομοσπονδία πόλο της Ουγγαρίας.
Τα έξοδα της αποστολής είναι χορηγία των «Μύλων Καπλανίδη» χρυσού χορηγού της ομάδας πόλο και τη γαλακτοβιομηχανία, «ΟΛΥΜΠΟΣ» χορηγού επίσης της ομάδας.
Στην αποστολή θα συμμετέχουν και οι νεοαποκτηθείσες αθλήτριες Δασκαλοπούλου Βύσσια και Χουσιανίτη για να προετοιμαστούν με την ομάδα.
Αρχηγός της αποστολής είναι ο Κουρέτας Δημήτρης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass