ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ...ΨΗΛΑ

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για τον Τζέκο

* ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΖΙΩΓΑ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2008 19:01 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:10
Τα καλύτερα Χριστούγεννα των τελευταίων χρόνων θα περάσουν παίκτες, προπονητές και διοίκηση του Τυρνάβου 2005, καθώς η ομάδα φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και δείχνει ικανή να διεκδικήσει την άνοδο, στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Με έντεκα συνεχόμενες νίκες έχει....τρομάξει το κατά πολλούς φαβορί Α.Ο.Τρικάλων που...εκτροχιάσθηκε στο Λιανοκλάδι και βλέπει στην πλάτη του, την τυρναβίτικη ομάδα.
Ο Τύρναβος λοιπόν με την εντυπωσιακή του πορεία έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει ψηλά, αλλά ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας προσπαθεί να μην παρασυρθούν οι παίκτες του από υπέρμετρο ενθουσιασμό και...καβαλήσουν το καλάμι.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα μετρήσει η διάρκεια, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι όλοι πλέον θα θελήσουν να κερδίσουν, αυτόν που προπορεύεται.
Για να είναι το ίδιο καλή και η συνέχεια, εντείνονται οι προσπάθειες προκειμένου να αποκτηθεί ένας σέντερ φορ και αυτός δεν είναι άλλος από τον 22χρονο παίκτη της Αναγέννησης Καρδίτσας Δήμο Τζέκο.
Ανάμεσα στον Τζέκο και τον τεχνικό του Τυρνάβου Μιχάλη Ζιώγα υπάρχει ένας...έρωτας μεγάλος, καθώς τον Καρδιτσιώτη επιθετικό είχε πάρει από τον Ταυρωπό ο Λαρισαίος προπονητής στον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου, την χρονιά που η γείτονα ομάδα ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Πάντα κατά πληροφορίες ο Ζιώγας που τον ήθελε διακαώς και το καλοκαίρι, επικοινώνησε μαζί του και εκείνος του είπε ότι δεν ξεχνά την βοήθεια που του προσέφερε, για να αναδειχθεί ποδοσφαιρικά.
Δεν έχει αντίρρηση λοιπόν να παίξει στον Τύρναβο, αρκεί να δώσει το οκέι και η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει και νέα επαφή από τη διοίκηση της τυρναβίτικης ομάδας, που έχει οργανωθεί σε επαγγελματικά πρότυπα και προσέχει ιδιαίτερα τις κινήσεις της.
Αν δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, θα αναζητηθεί μια νέα λύση με ποδοσφαιριστή ομάδας, Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. 
ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
Αρκετά ικανοποιημένος είναι από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες και την συνέπεια που δείχνουν στις υποχρεώσεις τους, ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας.
Για όλους έχει να πει έναν καλό λόγο και σίγουρα υπολογίζει στον καθένα ξεχωριστά, αφού η ομάδα έχει τεράστια δυναμική και δείχνει να πατά γερά στα πόδια της.
Πάντως ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ περιμένει περισσότερα στα παιχνίδια του δευτέρου γύρου, βλέποντας τις δυνατότητες που υπάρχουν.
ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ
Ο Τύρναβος είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα (12), από τις οποίες 5 έχει πετύχει στην έδρα του και 7 εκτός έδρας, σε 15 αγωνιστικές συνολικά! 
Μετά την 4η αγωνιστική και στο σερί των έντεκα νικηφόρων αποτελεσμάτων, τα τέρματα είναι 27 υπέρ και 6 κατά, κάτι που δείχνει ότι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, η ομάδα τα πάει περίφημα.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 15 αγώνες)
Τύρναβος 2005         29-8    37
Τρίκαλα          35-6    35
Πυργετός        23-10 32
Α.Ο. Καρδίτσας         21-13 26
Λιανοκλάδι     16-15 24
Νέα Αγχίαλος            20-17 24
Αστέρας Ιτέας            26-19 23
Βελούχι           29-18 23
Απόλλων Λ.   21-21 19
Αστέρας Κ.     21-22 19
Καστράκι        9-14    19
Προσήλιο       20-21 18
Αχιλλέας Φ.    15-22 16
Μαρτίνο          10-21 15
Ρήγας Φεραίος          12-20 14
Θησέας Αγριάς          16-31 13
Παλαιοκατούνα          11-25 12
Μεγάλα Καλύβια       9-45    8
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass