ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (4.45 μ.μ.)

Νίκη για...καλές μεταγραφές

* ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ * ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ Ο ΡΟΜΠΕΡ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2008 23:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:09
Του Σωτ. Κέλλα
Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στη Σούπερ Λίγκα και η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στο γήπεδο Αλκαζάρ τον Λεβαδειακό (4.45 μ.μ. ALPHA) και στόχος είναι η νίκη που θα σημάνει πολλά πράγματα. Πρώτον βαθμολογική άνοδο, δεύτερο καλές μεταγραφές μια και θα διατηρηθούν οι ελπίδες για μία θέση στην πρώτη πεντάδα(οδηγεί στα πλέι οφ) και... καλές γιορτές για όλους(μάλιστα οι παίκτες θα πάρουν πενθήμερη άδεια).
Το παιχνίδι λοιπόν είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και γι΄ αυτό οι «βυσσινί» χρειάζονται τη συμπαράσταση του κόσμου που πρέπει να βοηθήσει την ομάδα στην κατάκτηση της νίκης ενώ κάποιοι μετά απ’ αυτό το παιχνίδι θα τη νοσταλγήσουν μια και θα αγωνιστεί εκ νέου στο Αλκαζάρ μετά από ένα μήνα!
Ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα και πολλοί να μην εμπιστεύονται κανέναν εκτός από τον ίδιο που τους θεωρεί σαν... «παιδιά» του και είναι ο άνθρωπος που θέλει περισσότερο από τον καθένα το καλό τους. Για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής της Λαρισινής ομάδας θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Σολάνο, του τραυματία Κώτσιου ενώ ο Γκουέλα θα είναι στην αποστολή αλλά θα παίξει μόνο σε περίπτωση ανάγκης.
Η ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική θα έχει δύο αλλαγές καθώς τη θέση του Ιγγλέσιας που δεν είχε πάει καλά, αλλά και επειδή ο Λεβαδειακός έχει κοντούς παίκτες στο χώρο της επίθεσης θα πάρει ο Κυριακίδης και στη θέση του τιμωρημένου Σολάνο θα αγωνισθεί ο Ρομπέρ. Τουλάχιστον αυτό άφησε να φανεί στις προπονήσεις ο Ουζουνίδης.
Έτσι λοιπόν στην αρχική ενδεκάδα με βάση τις προπονήσεις του Ουζουνίδη θα είναι κάτω από τα δοκάρια ο Κοτσόλης, δεξί μπακ ο Βέμπερ, σέντερ μπακ ο Ααράμπ (δεύτερη συνεχόμενη εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα) με τον Νταμπίζα και αριστερό μπακ ο Βενετίδης, στη μεσαία γραμμή θα αγωνισθούν ο Κυριακίδης ως αμυντικό χαφ, δεξιά ο Φωτάκης, αριστερά ο Σαρμιέντο και στην επίθεση οι : Ρομπέρ(δεξιά), Ζουράφσκι(στο κέντρο) και Πάρα (αριστερά). Να αναφέρουμε ότι υπάρχει περίπτωση να παίξει ο Ρομπέρ (αριστερά) και ο Πάρα (δεξιά) κάτι που θα αποφασίσει ο Ουζουνίδης την τελευταία στιγμή αφού στην τελευταία προπόνηση τους άλλαζε διαρκώς θέση.
Στην αποστολή που επέλεξε ο Ουζουνίδης μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης συμπεριλαμβάνονται ακόμα οι: Βράνιτς, Κατσιαρός, Γκουέλα, Φεράρι, Ιγκλέσιας, Τσίγκας, Κυριάκος.
Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Λάρισα ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι, με την προπόνηση που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της βοιωτικής πρωτεύουσας. Μετά το πέρας της, ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους "βυσσινί", στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Μπλάζιτς, Στρατηλάτης, Εμεράν, Καψής, Κόλτζος, Λεονάρντο, Ζησόπουλος, Ανδράλας, Μπούσι, Τζωρμπατζάκης, Ντιμπαλά, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Γκεοργκίεφ, Τουρέ, Κιάσσος, Βασιλείου και Κατσικογιάννης.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Τριτσώνης Σ. (Αθηνών) με βοηθούς τους: Ακρίβο Χ. (Αθηνών), Γιαννουγλίδη Ε. (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής είναι ο Μήτσιος Χ. (Ηπείρου).
Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νταμπώσης Δ. (Πιερίας).
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass