Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Τρεις απουσίες, πολλές ελπίδες...

ΕΚΤΟΣ ΣΙΓΓΟΥΝΑΣ, ΚΟΥΡΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΜΠΕΛΣΕΡ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2008 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:09
 Μπορεί να έχει τρεις απουσίες αλλά έχει πολλές ελπίδες για τη νίκη η Ολύμπια. Η λαρισινή ομάδα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 βρίσκεται στην Ρόδο όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα (17.00) τον τοπικό Κολοσσό. Ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σιγγούνα και τον Κούρτοβιτς (έμειναν εκτός αποστολής) ενώ ο Μπέλσερ που ταξίδεψε στο «νησί των ιπποτών» το πιθανότερο είναι να μην χρησιμοποιηθεί. Μοναδικός στόχος των «πορτοκαλί» είναι η νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Μάλιστα μιλώντας για το σημερινό ματς ο τεχνικός ηγέτης της Ολύμπια επισήμανε τα εξής: «Καλούμαστε να παίξουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα με θερμό κοινό. Εμείς ζητάμε αυτοσυγκέντρωση από τους παίκτες μας και να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Δηλώσεις έκανε και ο Αμερικανός Μάικ Κινγκ που τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Κολοσσός είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ο ρυθμός του αγώνα είναι σημαντικός για την εξέλιξή του, όπως επίσης και ο έλεγχος των ριμπάουντ, προκειμένου να επιτύχουμε τον σκοπό μας».
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Μπορεί η Ολύμπια να παίζει στη Ρόδο όμως οι φίλαθλοί της θα κάνουν... κερκίδα στη Λάρισα. Συγκεκριμένα τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων "Οι Ολύμπιοι" θα δούνε τον αγώνα στο Gray Cafe (εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza, 4ο χλμ. Κ.Καραμανλή) και ελπίζουν να πανυγηρίσουν άλλη μια νίκη της ομάδας τους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass