ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

«Ο Λεβαδειακός ρυθμιστής των μεταγραφών...»

* «ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ» * «ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΩΣΤΕ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ»

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2008 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:08
 Αρκετά ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης χθες στην αίθουσα Τύπου του ΕΑΚ καθώς αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι άφησε σοβαρά ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει ο Σολάνο αλλά και παράλληλα έκανε επίθεση εναντίον κάποιων παικτών που τους θεωρεί «ανταποκριτές» των δημοσιογράφων και μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά: «Στα παπαγαλάκια δώστε αντιβιοτικά». Για τις διαρροές μάλιστα έδειξε σοβαρά ενοχλημένος όχι τόσο γιατί μιλάνε σε δημοσιογράφους αλλά γιατί δεν προσέχουν τι λένε και μερικές φορές δημιουργούν πρόβλημα.Επίσης δε δίστασε να τονίσει ότι οι μεταγραφικές κινήσεις θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Αν κερδίσει η ομάδα τότε βάζει στόχο την πεντάδα...Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με τοποθέτηση του προπονητή για το παιχνίδι της Κυριακής στο Αλκαζάρ με τον Λεβαδειακό λέγοντας τα εξής: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και είναι απαραίτητο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να δούμε αναλόγως το πώς θα κινηθούμε στις μεταγραφές και πώς θα αντιμετωπίσουμε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για εύκολο αγώνα. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Τα παιδιά ξέρουν το πόσο σημαντικό είναι το ματς και τι αποφασιστικότητα και μαχητικότητα χρειάζεται να δείξουν μέσα στο γήπεδο. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το 2008 και επειδή θα αργήσουμε να παίξουμε ξανά στο Αλκαζάρ, ζητώ από τον κόσμο να έρθει κοντά μας και να μας βοηθήσει».
*Ποια τα αγωνιστικά προβλήματα για τον αγώνα της Κυριακής;
«Ο Πάρα που είχε ένα πρόβλημα προπονήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) κανονικά. Ο Κώτσιος – εκτός απροόπτου – θα είναι εκτός. Ο Γκουέλα μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα με μπάλα, αλλά θέλει προσοχή το πόδι του γιατί οι σύνδεσμοι είναι ευαίσθητο σημείο. Προληπτικά ξεκουράσαμε σήμερα(σ.σ. χθες) τον Ζουράφσκι».
*Ποια η άποψή σας για τον Βραζιλιάνο Τάσιο;
«Είναι μόλις δύο μέρες μαζί μας, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω δει αυτά που θέλω. Δείχνει, μεν, ότι διαθέτει κάποια καλά στοιχεία, αλλά θεωρώ δύσκολο να προχωρήσουμε στην περίπτωσή του. Ξέρουμε, ωστόσο, ότι για ένα παιδί 20 χρόνων που δεν γνωρίζει μάλιστα και τη γλώσσα, η προσαρμογή δεν είναι καθόλου εύκολη. Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να πέσεις έξω. Εδώ παίκτες που τώρα είναι βασικοί, στις αρχές της προετοιμασίας ήταν εκτός κλίματος. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν παίκτες που απορρίφθηκαν και μετά αγωνίσθηκαν σε ομάδες του τσάμπιονς λίνγκ. Θα δούμε».
*Υπάρχει περίπτωση να αρχίσει ένας κύκλο δοκιμών;
«Γενικά, δεν μπορώ να πω ότι είναι μια διαδικασία που μου αρέσει, όμως, αν υπάρξουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με καλές συστάσεις και κρίνουμε ότι αξίζει να μπούμε στον κόπο, θα το κάνουμε. Υπάρχουν παίκτες που έχουν δοκιμαστεί από ομάδες, έχουν απορριφθεί και πήγαν κι έπαιξαν στη Ρεάλ».
*Ο Σολάνο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φεύγει. Πιστεύεται ότι μπορεί να αντικατασταθεί από άλλο παίκτη;
«Είναι γνωστή σε μας η σκέψη του γύρω από όλα αυτά, αλλά δεν είναι εύκολο να φύγει έτσι από την ομάδα. Πρέπει να γίνει συζήτηση με τη διοίκηση. Όταν πρόκειται για οικογενειακής φύσεως ζήτημα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Γενικά αντικαταστάτης μπορεί να βρεθεί για τον οποιονδήποτε παίκτη, αλλά ας μην προχωράμε τόσο πολύ. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Πάντως, έχει αρχίσει να βρίσκει έναν πολύ καλό ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια».
*Υπάρχει μία τάση φυγής από μεγάλα ονόματα της ομάδας. Σας προβληματίζει;
«Εμείς τους φέραμε για να παίξουν ποδόσφαιρο. Αν δεν έχουν διάθεση, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν μιλάω για όλες τις περιπτώσεις. Ο Μπένζα, ας πούμε έφυγε για λόγους υγείας. Από τον Σολάνο δεν ήμασταν ευχαριστημένοι στην αρχή, αλλά τώρα δείχνει ένα διαρκώς βελτιωμένο πρόσωπο. Ο Λοράν ξέρουμε ότι έχει μεγάλες ικανότητες, αλλά δυστυχώς δεν τις έχουμε δει ακόμη».
*Οι δηλώσεις αυτές επηρεάζουν τους άλλους παίκτες στην καθημερινότητά τους;
«Δε νομίζω ότι τίθεται τέτοιο ζήτημα. Είναι σύνηθες φαινόμενο στις περισσότερες ομάδες. Τη θέση μου την ξέρετε. Όποιος δεν θέλει να μείνει στην ομάδα, ας πάει στο καλό. Προσέξτε, όμως. Όταν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη μέση που αναγκάζει έναν ποδοσφαιριστή να ζητήσει να φύγει, είναι εντελώς διαφορετικό. Προς Θεού, πάνω απ’ όλα είναι οι άνθρωποι».
*Σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδων που αναφέρουν ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον Μπουκχαρί ισχύουν;
«Έχουν προταθεί χίλιοι παίκτες και ο Μπουκχαρί είναι ένας από αυτούς. Αν τελικά αποχωρήσει ο Σολάνο ίσως χρειαστούμε κάτι περισσότερο. Αν για παράδειγμα εξαρχής θέλαμε δύο παίκτες, μπορεί να χρειαστούμε τρεις, αν θέλαμε τρεις, μπορεί να πάρουμε τέσσερις».
*Αποφασίσατε ποιοι παίκτες θα δοθούν δανεικοί;
«Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω οτιδήποτε αυτή τη στιγμή. Οι παίκτες έχουν ενημερωθεί, αλλά δεν είναι σωστό να πούμε κάτι. Πρώτον γιατί μπορεί να μην θέλει κάποιος ποδοσφαιριστής να σπάσει το συμβόλαιο και δεύτερον, γιατί μπορεί να μην βρούμε την ομάδα που θέλουμε για να πάνε δανεικοί κάποιοι από αυτούς. Δεν θέλουμε απλά και μόνο να τους στείλουμε κάπου για να παίξουν. Θέλουμε να διασφαλίσουμε – όσο μπορούμε – ότι θα βοηθηθούν από αυτή τη διαδικασία».
*Οι περισσότεροι παίκτες που έφυγαν ως δανεικοί από την ομάδα δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν σε αυτήν και χάθηκαν. Πιστεύεται ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα;
«Αυτό εξαρτάται και από τον κάθε ποδοσφαιριστή. Κι εγώ πήγα δανεικός από την Καλαμαριά στην Ξάνθη κι έπαιξα. Κι ο Καραγκούνης πήγε από τον Παναθηναϊκό στον Απόλλωνα κι επέστρεψε. Είναι μια διαδικασία, η οποία εκτός όλων των άλλων δείχνει και το χαρακτήρα ενός παίκτη. Δεν είναι εύκολη και πάντα εμπεριέχει ρίσκο. Όμως, πιστεύω ότι αν κάποιος είναι πραγματικά καλός, θα παίξει. Όποιος δεν αντέχει στα δύσκολα, δεν κάνει για υψηλό επίπεδο».
*Είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι των Νέων να αγωνίζονται ο Λαμπρόπουλος με τον Μπουκουβάλα. Έγινε κατόπιν συνεννόησης μαζί σας ή τους είπατε εσείς;
«Δεν είναι υποτιμητικό να πάνε να παίξουν κάποιοι παίκτες με τη Νέων, γίνεται και σε μεγάλες ομάδες. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που πρέπει να πάρουν παιχνίδια και αυτό γίνεται.»
*Είχατε πει ότι κάποιοι νέοι θα πάρουν ευκαιρίες, πότε θα γίνει αυτό;
«Εξαρτάται από αυτούς...»
*Με τον Μιούλερ τι γίνεται, θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο;
«Το τελευταίο διάστημα προπονείται μαζί μας. Θα δούμε..
*Ποιος ο βαθμός ετοιμότητας του Σερεμέτ;
«Πηγαίνει πολύ καλά. Έχει μπει σε κανονικό πρόγραμμα με τον Χρήστο Μιχαήλ και δεν θα αργήσει πολύ ακόμη. Βέβαια, είναι λίγο επιφυλακτικός στις κινήσεις του. Το πότε θα μπορέσει να δώσει το 100% μόνο εκείνος μπορεί να μας το πει».
*Έχουν βελτιωθεί οι νέοι παίκτες;
«Παρουσιάζουν καλό πρόσωπο στις προπονήσεις. Ο Βλασόπουλος, για παράδειγμα, δουλεύει πολύ καλά στο γήπεδο και γενικά είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του. Το ότι μένει εκτός αποστολής δεν σημαίνει κάτι. Πολλές φορές μένουν εκτός και μεγαλύτεροι σε ηλικία, φτασμένοι παίκτες».
*Πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο, υπάρχουν παίκτες από την Ελλάδα για τους οποίους ενδιαφέρεστε;
«Γιατί όχι; Κάποιος που δεν παίζει σε μια ομάδα, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα αν θέλουν να φύγουν από την ομάδα τους. Το έχουμε πει ότι θα θέλαμε τους νέους παίκτες όσο το δυνατόν συντομότερα στην ομάδα μας, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μας. Θα περιμένουμε μέχρι να βρούμε καλούς παίκτες. Μην ξεχνάτε ότι, ουσιαστικά, έχουμε ήδη κάνει μια μεταγραφή με τον Γκουέλα».
Και στο τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Ουζουνίδης είπε: «Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που με στεναχωρούν και αναφέρομαι σε διαρροές από τα αποδυτήρια που δεν είναι και σωστές. Στα «παπαγαλάκια» δώστε αντιβιοτικά για να μαθαίνετε την αλήθεια».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass