ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΣ

Αλεξανδρής: Μπορούμε με τον Άρη...

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2008 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:08
 Η ΑΕΛ ΓΣ αυτή τη βδομάδα προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της και να συνέλθει από την ήττα από το Αιγάλεω με 90-56, μία ήττα που ήταν αρκετά βαριά αλλά πάνω απ’ όλα από μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο την παραμονή στην κατηγορία.
Το προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με την εθνική Κατάρ έδειξε ότι οι «βυσσινί» συνέρχονται και μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του πρωταθλήματος και άλλωστε μέχρι τώρα με βάση τα αποτελέσματα δεν έχει χαθεί τίποτα. Το πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο είναι σαφώς ευνοϊκότερο και η Λαρισινή ομάδα μπορεί να πετύχει τις οκτώ νίκες (ίσως και επτά..) που χρειάζονται για την παραμονή.
Αύριο η ΑΕΛ ΓΣ αντιμετωπίζει στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Νεάπολης τον Άρη που είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και στόχος είναι η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις που θα δώσει ηθικό στους παίκτες ενώ χθες η διοίκηση της ομάδας πλήρωσε τους καλαθοσφαιριστές ώστε να αγωνισθούν με «ζεστές» τσέπες.
Για τις πιθανότητες νίκης σ’ αυτό το παιχνίδι ο τεχνικός της ΑΕΛ ΓΣ που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του δήλωσε τα εξής: «Μπορούμε τη νίκη αλλά δεν μπορούμε και να μην αναγνωρίζουμε την αξία του Άρη που είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Ξέρουμε τι δυσκολίες του παιχνιδιού και δουλέψαμε πολύ στην ψυχολογία ώστε να αντιστρέψουμε το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά την ήττα από το Αιγάλεω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίξουμε με πάθος και να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό. Είναι το τελευταίο παιχνίδι του 2008 και θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους που ελπίζω και αύριο να μας βοηθήσουν».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass