ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ (17.00 ΣΠΟΡΤΙΓΚ)

Με Καραποστόλου κόντρα στην ΑΕΚ

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ»

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2008 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
Με νέο πρόσωπο τον Σωτήρη Καραποστόλου θα αγωνιστεί σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ στις 17.00 στο κλειστό των Πατησίων η Ολύμπια. Η λαρισινή ομάδα ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της και εν συνεχεία η αποστολή των «πορτοκαλί» μετέβη οδικώς στην Αθήνα.
Το παιχνίδι έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στο βαθμολογικό πίνακα και οπωσδήποτε θα αποτελέσει μία σκληρή δοκιμασία για την Λαρισινή ομάδα η οποία προέρχεται από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.
«Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και διαθέτει μία πολύ δύσκολη έδρα, γι’ αυτό απαιτείται να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση» υποστήριξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας που για ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπέλσερ, ενώ σχετικά με τον νεοαποκτηθέντα Σωτήρη Καραποστόλου ο τεχνικός της Ολύμπια εξήγησε: «Ο Καραποστόλου θα μας βοηθήσει στη συνέχεια και ελπίζουμε να μπει γρήγορα στη φιλοσοφία της ομάδας».
ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Καραποστόλου παρουσιάστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος τονίζοντας ότι αν η Ολύμπια παραμείνει συγκεντρωμένη και τα 40 λεπτά θα μπορέσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.
«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Ολύμπια. Είναι μια σοβαρή ομάδα με στόχους κάθε χρόνο. Προσωπικά, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την Ολύμπια να εκπληρώσει τους στόχους της. Όσον αφορά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως είδα και στο βίντεο η ατμόσφαιρα στο Σπόρτιγκ είναι εκρηκτική. Είναι καλή ομάδα και το παιχνίδι είναι δύσκολο, γι’ αυτό επιβάλλεται να έχουμε συγκέντρωση και τα 40 λεπτά. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι θα έχουμε καλή κατάληξη».
ΠΑΝΟΠΛΗ Η ΑΕΚ
Πάνοπλη θα υποδεχθεί την Ολύμπια η ομάδα της ΑΕΚ. Οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη τέθηκαν υπό τις οδηγίες του για τελευταία φορά πριν το αγώνα χθες το μεσημέρι, πραγματοποιώντας την τελευταία τους προπόνηση. Ο Ντι Τζέι Τόμπσον έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, μετά το ελαφρύ διάστρεμμα που είχε υποστεί στην φιλική αναμέτρηση με τον Σπόρτιγκ και θα είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του. Έτοιμοι είναι επίσης και οι Δορκοφίκης και Νέμεθ.
«Η Ολύμπια είναι μια έμπειρη ομάδα, που διαθέτει μπασκετικά ώριμους παίκτες» είπε από την πλευρά του ο τεχνικός του «δικεφάλου» και πρόσθεσε:
«Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι της λείπει ο ενθουσιασμός και το πάθος. Το προτέρημα της Ολύμπια είναι η ομοιογένεια αλλά και το καλό κλίμα που επικρατεί. Από την πλευρά μας, θα δώσουμε όλο μας το «είναι», ώστε να κατακτήσουμε τη νίκη και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Μόνο τότε θα έχουμε το δικαίωμα να «σηκώσουμε τα κεφάλι μας» λίγο ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Η δουλειά μας, ωστόσο, δυσκολεύει από τον τραυματισμό που υπέστη ο Ντι Τζέι Τόμπσον και το πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε τον Ίστβαν Νέμεθ».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass