ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (15:00)

Με πάθος για... διπλό στη Νέα Σμύρνη

* ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2008 23:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
Με αισιοδοξία και πίστη για νικηφόρο αποτέλεσμα, η ΑΕΛ θα αγωνιστεί σήμερα και ώρα 15:00 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, κόντρα στον Πανιώνιο.
Το ματς διεξάγεται στο πλαίσιο της 13η αγωνιστικής για τη Superleague και έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι «βυσσινί» αν κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς θα πλασαριστούν στην πρώτη πεντάδα και θα παίξουν με άλλον αέρα στο παιχνίδι που θα ακολουθήσει με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, στο στάδιο Αλκαζάρ.
Η αναμέτρηση θα είναι αρκετά δύσκολη, κάτι που επισήμανε και ο τεχνικός ηγέτης της «Βασίλισσας» του θεσσαλικού κάμπου, Μαρίνος Ουζουνίδης, στη συνέντευξη Τύπου, που μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο γίνεται ακόμη δυσκολότερο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Πανιώνιο. Γιατί ξέρετε ότι συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, τέτοιου είδους γεγονότα λειτουργούν συσπειρωτικά. Γι’ αυτό εμείς εκτός από καλοί αγωνιστικά θα πρέπει να είμαστε και πολύ δυνατοί μέσα στο παιχνίδι. Θα πρέπει να συμπεριφερθούμε πολύ καλά όχι μόνο από πλευράς τεχνικής, αλλά και από πλευράς δύναμης».
Οι παίκτες της ΑΕΛ γνωρίζουν, λοιπόν, ότι το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και θα δώσουν τον καλυτερό τους εαυτό, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες των γηπεδούχων και να φτάσουν στην επιτυχία.
Άλλωστε βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και από την παρουσία τους στα μέχρι τώρα εκτός έδρας παιχνίδια, δημιουργούνται προσδοκίες για να κατακτήσει η ομάδα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Στο πλευρό τους αναμένεται ότι θα είναι πάνω από 500 Λαρισαίοι φίλαθλοι, που θα δημιουργήσουν μια ενθουσιώδης ατμόσφαιρα.
ΜΕ 20 ΠΑΙΚΤΕΣ
Μετά το χθεσινό πρωινό χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων η αποστολή της ΑΕΛ αναχώρησε για την Αθήνα έχοντας στη σύνθεσή της συνολικά 20 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ηλίας Κώτσιος, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα του αριστερού ποδιού και βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης.
Επανέρχονται οι Σαρμιέντο και Ιγγλέσιας, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή, λόγω προβλημάτων τραυματισμών.
Οι δυο αυτοί παίκτες αναμένεται να ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα, ενώ τη θέση του Κώτσιου θα πάρει μάλλον ο Ααράμπ.
Πιθανό σχήμα που θα παρατάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, είναι: Κοτσόλης, Βέμπερ, Νταμπίζας, Ααράμπ, Βενετίδης, Ιγγλέσιας, Σαρμιέντο, Σολάνο, Φωτάκης, Γκουέλα, Ζουράφσκι. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Πάρα.
Στην 20άδα είναι και οι: Βράνιτς,Φεράρι, Κατσιαρός, Κυριακίδης, Βλασόπουλος, Τσίγκας, Κυριάκος, Ρομπέρ.
O ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Δημήτρης Καλόπουλος του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης θα σφυρίξει την ΑΕΛ στη σημερινή έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο , έχοντας για βοηθούς τους Δ. Παπαδόπουλο (Θεσσαλονίκης) και Δ. Αναστόπουλο (Αρκαδίας). Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Θεσσαλονικέας ρέφερι είχε διευθύνει και τον αντίστοιχο περσινό αγώνα στη Νέα Σμύρνη, ενώ ήταν πρόσφατα διαιτητής και στο παιχνίδι ΑΕΛ-Παναθηναϊκός (1-1). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μ. Τσινιάρης του Συνδέσμου Αθηνών.
 ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που θα φιλοξενηθεί το Σάββατο 13/12 στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. Προτεραιότητα προαγοράς ενός εισιτηρίου διατηρούν μέχρι και αύριο Δευτέρα οι κάτοχοι διαρκείας, με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας. Από την Τρίτη η διάθεση θα συνεχιστεί ελεύθερα για το κοινό.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν εξής:
Θύρα 3 – STERGIAKI: 75 ευρώ
Θύρα 2: 40 ευρώ
Θύρα 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 40 ευρώ
Θύρες 10 Α & 10 Β – WIND: 30 ευρώ
Θύρες 1 & 6: 18 ευρώ
Επίσης διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ για όλες τις θύρες για παιδιά έως 14 ετών με συνοδό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass