ΑΕΛ ΓΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17.00

«Τίγρης και Δράκος» στη Νεάπολη

ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» * ΜΑΓΝΗΤΗΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΖΟΣ ΤΣΙΛΝΤΕΡΣ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2008 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
Όταν η πολυβραβευμένη κινέζικη ταινία «Τίγρης και Δράκος» πήγε στα βραβεία Όσκαρ πριν από μερικά χρόνια κέρδισε τέσσερα από αυτά (Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, Καλύτερης Φωτογραφίας, Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής, Καλύτερων Σκηνικών). Σήμερα… η ταινία που θα παιχτεί στο κλειστό της Νεάπολης θα έχει τον ίδιο τίτλο καθώς από τη μια είναι ο τεχνικός της ΑΕΛ ΓΣ, Βαγγέλης Αλεξανδρής ή αλλιώς «Τίγρης» και από την άλλη ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Γιαννάκης ή αλλιώς «Δράκος». Το βραβείο ωστόσο που θέλει να κερδίσει από το πολυπληθές κοινό που αναμένεται να παραστεί στο κλειστό της Νεάπολης (έχουν τυπωθεί 2.500 εισιτήρια και υπάρχει αισιοδοξία πως θα εξαντληθούν), είναι αυτό του... καλύτερου υπερθεάματος μιας και η ΑΕΛ ΓΣ χωρίς το παραμικρό άγχος είναι η ομάδα με το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο ακριβές ομάδες της Α1 με το σούπερ σταρ Τζος Τσίλντερς στο δυναμικό του.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ
Στον αγωνιστικό τομέα τώρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για την ομάδα της ΑΕΛ ΓΣ. Ο μόνος που δεν είναι στη διάθεση του προπονητή του είναι ο Φάνης Παπακώστας. Από την άλλη στον Ολυμπιακό υπάρχουν δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι ασθενής και ο Μιχάλης Πελεκάνος τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση, οπότε αμφότεροι δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Τις θέσεις τους θα πάρουν ο Ίαν Βουγιούκας, για να ενισχυθεί η ρακέτα, ελλείψει Μπουρούση και ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος θα φορέσει εμφάνιση και φόρμα για πρώτη φορά από τότε που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.
ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ...
Δηλώσεις για το σημερινό ματς εναντίον του Ολυμπιακού έκανε ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή, Θρασύβουλος Λιάγκας που ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης, με ένα πολύ ακριβό ρόστερ και με τη σοβαρότητα να τη διακρίνει. Όλα αυτά είναι γνωστά, εμείς όμως από την πλευρά μας θα πρέπει να έχουμε μεγάλη διάθεση, ενέργεια και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό κόντρα σ΄ αυτόν τον σπουδαίο αντίπαλο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας, να δημιουργήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα για να νιώσουμε καλύτερα στον αγώνα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Σε μια ενθουσιώδη ανακοίνωση προέβη χθες η ΑΕΛ ΓΣ η οποία αναφέρει: «Η πιο νεανική και πιο ταλαντούχα ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ αναμετράται αύριο στις 5 μ.μ. (novasports) με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με παίκτες αστέρια και ένα πανάκριβο ρόστερ. Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμη να αντιπαρατάξει σε όλα αυτά το πλούσιο ταλέντο της και μια ομάδα παιδιών που διψούν για διακρίσεις και αποτελούν την αφρόκρεμα του ελληνικού μπάσκετ στις νεαρές ηλικίες μιας και οι περισσότεροι στελεχώνουν τις «μικρές» Εθνικές ομάδες.
Τα «Τιγράκια» του Βαγγέλη Αλεξανδρή έχουν δείξει ήδη ότι έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους …αγριεύουν και λειτουργούν καλύτερα με το νεανικό τους ενθουσιασμό. Περιμένουν λοιπόν το βροντερό «παρών» των Λαρισαίων φιλάθλων για να δώσουν τον παλμό για μια αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό. Ένα είναι βέβαιο, ότι θα καταθέσουν ψυχή για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του κόσμου και θα παλέψουν μέχρι τέλους, άλλωστε γι’ αυτό τους έχει προετοιμάσει και ο προπονητής τους.
Το αυριανό παιχνίδι είναι γιορτή του μπάσκετ και αναμένουμε τους φιλάθλους μας να δημιουργήσουν μια απίστευτη ατμόσφαιρα για να χαρούμε όλοι μαζί αυτόν το μεγάλο αγώνα. Ο φίλαθλος κόσμος ας δώσει το σύνθημα!».
* Αξίζει εξάλλου να αναφέρουμε πως η διοίκηση της ΑΕΛ ΓΣ ευχαρίστησε το εμπορικό κέντρο «Gaea» και τη διοίκηση ΕΑΣ για την ευγενική χορηγία κάποιων μπόνους προς την ομάδα.
ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Με τέσσερις ομάδες ισόβαθμες στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο η 9η αγωνιστική της Α1 Ανδρών στο μπάσκετ. Το ντέρμπι κορυφής Παναθηναϊκός-Άρης στο ΟΑΚΑ την Κυριακή στις 16:00 ξεχωρίζει, με τους «πράσινους» να αγωνίζονται χωρίς φιλάθλους απέναντι στο σύνολο του Αντρέα Ματσόν.
Συγκλονιστική αναμένεται η αναμέτρηση Πανιώνιος-Πανελλήνιος στο κλειστό του Ελληνικού το Σάββατο στις 21:00. Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από ιστορική νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρωλίγκα και το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος αύριο για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, μετά τις ήττες από Τρίκαλα και Κολοσσό Ρόδου.
Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
Σπόρτιγκ 17:00 ΑΕΚ-Ολύμπια, Χριστοδούλου, Καρακατσούνης, Σώμος (Ντίνος)
Καλαμίτσας 17:00 Καβάλα-ΠΑΟΚ, Πιτσίλκας, Σπυρίδωνος, Μάνος (Τσανίδης)
Νεάπολης 17:00 ΑΕΛ ΓΣ-Ολυμπιακός, Γκόντας, Κορομηλάς, Πανταζής (Μιναρεντζόπουλος)
Αγ. Θωμά 19:00 Μαρούσι-Τρίκαλα, Ζαβλανός, Ψαριανός, Γεωργιάδης (Ορφανός)
Ελληνικού 21:00 Πανιώνιος-Πανελλήνιος, Βορεάδης, Τανατζής, Παναγιώτου (Τασούλας)
Κυριακή
ΟΑΚΑ 16:00 Παναθηναϊκός-Άρης, Κουκουλεκίδης, Αναστόπουλος, Παφίλης (Αγγελόπουλος-Παλλάτος)
Βενετόκλειο 17:00 Κολοσσός Ρόδου-Αιγάλεω Σχινάς, Πηλοϊδης, Καλδίρης (Κουνελές)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός            15
Ολυμπιακός   15
Πανελλήνιος   15
Άρης   15
ΠΑΟΚ 12
Μαρούσι         11
Κολοσσός      11
ΑΕΚ    12
Ολύμπια         11
ΑΕΛ ΓΣ          10
Πανιώνιος       10
Καβάλα          10
Αιγάλεω         9
Τρίκαλα          9
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass