ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0

«Καλπάζει» ο Πυργετός

* ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ * ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ: ΠΟΛΥΖΟΣ (34’), ΤΕΑΣ (54’), ΒΕΛΕΤΑΝΗΣ (65’)

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2008 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:51
Εκπληκτικός για ένα ακόμη παιχνίδι ο Πυργετός κέρδισε στο γήπεδό του τον Α.Ο. Καρδίτσας με 3-0 και συνέχισε τον ξέφρενο... καλπασμό του. Η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου, μετά από πέντε αγωνιστικές στον 4ο Όμιλο της Δ’ Εθνικής, απολαμβάνει τη... μοναξιά της κορυφής, ενώ είναι και η μοναδική που δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Παράλληλα, διαθέτει με το Προσήλιο την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με εννέα γκολ και την καλύτερη άμυνα, αφού έχει δεχτεί μόλις δύο τέρματα, όπως και ο Α.Ο. Τρικάλων.
Όλα τα παραπάνω δεν είναι τυχαία, καθώς γίνεται μια εξαιρετική δουλειά από τον Γιάννη Αλεξούλη και τον Δημήτρη Τσέτσιλα, ενώ οι παίκτες δείχνουν ενωμένοι σαν μία γροθιά και τα αποτελέσματα έρχονται να τους δικαιώσουν για τις προσπάθειές τους.
ΑΝΩΤΕΡΟΣ
Από την αρχή χθες ο Πυργετός ήταν ανώτερος και έδειξε πολύ καλά «διαβασμένος» για τον αντίπαλό του. Στο 16’, σε σουτ του Βελετάνη, ο τερματοφύλακας του Α.Ο.Κ. απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ την μπάλα, ενώ στο 23’, σε νέο σουτ του Βελετάνη, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Από φάουλ του Βελετάνη στο 34’, ο Αποστόλης Πολύζος κέρδισε την μπάλα και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.
Ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Βάιος Στούμπος βγήκε τετ-α-τετ, όμως δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, καθώς πλάσαρε στο δοκάρι.
Επίσης, μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Ζαφειρίου στο 45’+1’, που βγήκε τετ-α-τετ με τον Νταβουλιάνο, καθώς σούταρε και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 52’, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση, όμως στην κεφαλιά του Κουκούλη, ο Χρήστος Γκικούδης ενστικτωδώς απέτρεψε το 1-1.
Αμέσως μετά ο Λευτέρης Τέας με βολέ και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, έκανε το 2-0.
Στο 55’ ο Τσιρογιάννης μόνος του σούταρε άουτ από καλή θέση, ενώ στο 61’, σε γύρισμα του Τσουρέλη από τα δεξιά, δεν μπόρεσε από κοντά ο Βελετάνης να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα.
Ό,τι δεν έκανε όμως σ’ αυτή τη φάση ο Χρήστος Βελετάνης, το κατάφερε στο 65’, όπου με έξοχο απευθείας χτύπημα φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Σε σουτ του Θυμιόπουλου στο 87, η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και στο 90’, σε σουτ του Χρήστου Μαντζαφούλη, η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά έξω από τη συμβολή των δοκών.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Εύκολο έργο είχε το διαιτητικό τρίο, που αποτελούσαν οι κ. Κατσικογιάννης, Χαδήκογλου, Χατζηιωάννου (Θεσσαλονίκης).
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Κουκούλης (37’), Βελετάνης (53’).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Γκικούδης, Ραχωβίτης, Μαντζαφούλης, Στούμπος Βάιος, Ταυλαρίδης, Τέας (74’ Μπασδέκης), Παππάς, Βελετάνης (71’ Ψαρόμπας), Πολύζος, Παλαμίδας, Ζαφειρίου (54’ Τσουρέλης).
Α.Ο.Κ.: Νταβουλιάκος, Καραγιώργος, Τσέλιος (46’ Τσιρογιάννης), Κατσέλος, Κρανιώτης (64’ Παλατζάς), Χαραβαλιάς (70’ Κατσίκας), Σιατήρας, Θυμιόπουλος, Αγγέλης, Βενέτης, Κουκούλης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass