ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Νίκη-πρόκριση θέλει η ΑΕΛ

* ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ 19 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2008 1:11 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:51
Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ανήκει στο παρελθόν και πλέον την ΑΕΛ ενδιαφέρει ο αυριανός αγώνας του κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο (14.15). Οι «βυσσινί» θέλουν νίκη-πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, προκειμένου να ανέβει και η ψυχολογία τους ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη.
Σίγουρα η αποστολή δεν πρέπει να θεωρείται εύκολη-ανεξάρτητα εάν τις ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες-γιατί το κύπελλο είναι ένας θεσμός με πολλές εκπλήξεις.  
Η ΑΕΛ πάντως είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και όσο ενθουσιασμό κι αν έχουν οι γηπεδούχοι, οι παίκτες της λαρισινής ομάδας αναμένεται να κάνουν το καθήκον τους με το παραπάνω και να οδηγήσουν την ομάδα στην επόμενη φάση.
Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης ενδέχεται να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες, ενώ θα δώσει την ευκαιρία και σε κάποιους άλλους να δείξουν ότι μπορεί να τους υπολογίζει, στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκληρώθηκε χθες η επί λαρισινού εδάφους προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για τους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος). Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε χθες τους 19 εκλεκτούς, αφού η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα νωρίς το πρωί από τη Λάρισα και θα κάνει το τελευταίο χαλάρωμα το απόγευμα στο Αγρίνιο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ναΐμ Ααράμπ λόγω θλάσης στον οπίσθιο μηριαίο που θα τον κρατήσει εκτός δράσης 10-15 μέρες και ο Λοράν Ρομπέρ, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω προσωπικού προβλήματος. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Κοτσόλης, Βράνιτς, Φεράρι, Κώτσιος, Κατσιαρός, Μπουκουβάλας, Νταμπίζας, Βέμπερ, Βλασόπουλος, Ιγκλέσιας, Κυριακίδης, Κυριάκος, Σαρμιέντο, Σολάνο, Φωτάκης, Λαμπρόπουλος, Πάρα, Τσίγκας, Ζουράφσκι.
*Οι φίλοι της ΑΕΛ προβλέπεται να φιλοξενηθούν στη Θύρα 4 (τομέας 9) του γηπέδου του Παναιτωλικού. Εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα στην τιμή των 15 ευρώ.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΡΗ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ
Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη στο Χαριλάου, θα εκτίσει την ποινή του ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Λ. Στέλιος Βενετίδης, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, με αυτή που δέχθηκε στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.
* Εν τω μεταξύ, αύριο θα παραλάβει η ΠΑΕ ΑΕΛ τα 900 εισιτήρια για να τα διαθέσει στους φιλάθλους της για το παιχνίδι με τον Άρη. 
ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΟ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Την ευκαιρία να «ψαλιδίσει» τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας, θα έχει αύριο ο Παναθηναϊκός (19:00 - ΝΕΤ), καθώς θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Εργοτέλη που θα παίξει με πολλές απουσίες, στον εξ αναβολής αγώνα της 4ης ημέρας, του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, της Σούπερ Λίγκα.
Οι «Πράσινοι» ισοφάρισαν προχθές στις καθυστερήσεις τον Ηρακλή και μια νέα ...γκέλα, θα τους αφήσει πολύ πίσω στο κυνήγι της πρώτης θέσης.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)
Ολυμπιακός   12-3    16  
ΠΑΟΚ             8-2      15  
Ξάνθη             5-2      14  
Α.Ε.Λ.             12-8    11  
Παναθηναϊκός                        10-5    11  
Πανιώνιος       11-8    11  
ΑΕΚ    10-10 10  
Εργοτέλης      8-7      9  
Άρης   6-8      9  
Λεβαδειακός 4-8      8  
Αστέρας Τρίπολης    5-6      7  
Πανσερραϊκός                       6-10    7  
Πανθρακικός 4-9      7  
ΟΦΗ    8-13    4  
Ηρακλής         4-7      4  
Θρασύβουλος           6-12    4  
* Παναθηναϊκός και Εργοτέλης έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.
ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Εν τω μεταξύ, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ διοργανώνει εκδρομή το Σάββατο 1/11 στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη. Πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία τού Συνδέσμου, Πραξαγόρα 2 και ώρες 19.00 έως 22.00, τηλ. 2410/257.910.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass