ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 4x4 ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

Σούπερ θέαμα στον Κίσσαβο

* ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΑΤΕΣ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2008 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:51
Σε φθινοπωρινό ύμνο για τη φύση με τόνους αγωνιστικούς και περιηγητικούς εξελίχθηκε ο 3ος Γύρος Κισσάβου 4Χ4.
Εκατόν είκοσι αυτοκίνητα 4Χ4, αριθμός ρεκόρ σε ανάλογες εκδηλώσεις, περιηγήθηκαν αλλά και «γκάζωσαν» στον ορεινό όγκο του Κισσάβου σε μια εκπληκτική διήμερη διοργάνωση του BOCH CAR SERVICE των Αφων Δοξαρά, Σωκράτους 126 Ν. Σμύρνη, 2410-551.992 του studio Φωτογραφίας και Διαφήμισης Βασιλική Πασχάλη», Ιλισού, Νέα Πολιτεία, τηλ. 2410-619.318 και του club 4X4 Λάρισας, 1ο χλμ. Λάρισας - Αθηνών.
Συνδιοργανωτές ήταν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας, ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέσσωνα και ο Δήμος Λαρισαίων.
Το σημείο συνάντησης είχε οριστεί στο κατάστημα των Αφών Δοξαρά, όπου την εκδήλωση άνοιξαν οι διοργανωτές καλοσωρίζοντας παλιούς και νέους φίλους του 4Χ4 και του βουνού από όλη την Ελλάδα και τόνισαν την ανάγκη συσπείρωσης ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και αγάπη για τον τόπο τους. Στη συνέχεια ο πρόεδρος Αθλητισμού - Πολιτισμού Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας  κ. Χρήστος Σιδερόπουλος εξήρε την κίνηση των διοργανωτών, η οποία προβάλει το ιδιαίτερο κάλλος ορεινού όγκου του Κισσάβου, τονίζοντας ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας ήταν και θα είναι αρωγός σε ανάλογες δράσεις και εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Πανέμορφοι αγροτικοί δρόμοι, μονοπάτια πολύχρωμα από οξυές και πυκνά δάση, καταπράσινα λιβάδια και κελαριστά ρυάκια ξετυλίχτηκαν στο διάβα των «διψασμένων για δράση και ομορφιά» οδηγών. Αμφιθέα, Κυψελοχώρι, ελαιώνες Πουρναρίου, Καταφύγιο Κυνηγών, φράγμα Αμπελακίων (όπου έγιναν επιδείξεις TRIAL από το CLUB 4Χ4 Λάρισας) νυχτερινή διαδρομή εντός και εκτός δρόμου με «συνοδοιπόρους» αγριογούρουνα και λαγούς, πέρασμα στα Κασταναριά Αμπελακίων, Αρκουδόβρυση και τέρμα στο ξενοδοχείο «Μετόχι» της Σπηλιάς, περιελάμβανε η πρώτη μέρα του 3ου Γύρου Κισσάβου 4Χ4.
Η δεύτερη μέρα μαζί με τα καινούρια πληρώματα ξεκίνησε από τη Σπηλιά προς Συναχόβρυση, Τσαΐρια, Ρέμα Ανατολής, Λιβάδια, όπου έγιναν πικ - νικ και παιχνίδια στα ρέματα και τις βουνοπλαγιές, στάση στο Καταφύγιο του ΕΟΣ Λάρισας, αγωνιστικό μέρος με επιδείξεις δεξιοτεχνίας και ταχύτητας TRIAL και CROSS COUNTRY, πέρασμα από το αρχαιότερο δάσος των Βαλκανίων (Κουρί) και κατέληξε στην πλατεία της Σπηλιάς όπου έγιναν ομιλίες από τον πρόεδρο κ. Χρήστο Σιδερόπουλο και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέσσωνος, Κώστα Δοξαρά.
Νικητές του αγώνα στην κατηγορία CROSS COUNTRY:
1ος Παντελής Κουρτσόπουλος με αυτοκίνητο Τerios.
2ος Μωραΐτης Τάσος, RAV4.
3ος Γαλλής Ιωάννης, Range Rover.
4ος Σταύρος Μπαϊράμης, τζιπ SUZUKI.
5ος Ιωαννίδης Θάνος, RAV.
6ος Ρούβαλης Αντρέας Χιουντάι.
Κατηγορία TRIAL 4X4
1οις Ντάγκας Χρήστος Ράγκλερ.
2ος Ιωαννίδης Θ. Ρενεγκέιτ.
3ος Χονδροδήμος Θ. JIMNY SUZUKI.
4ος Σταύρος Τσέλιος, Ράγκλερ.
5ος Μωραΐτης Τάσος, Ράγκλερ.
5ος Κατσαρός Χρ., Τζίμνι.
Μέγας χορηγός: VALVOLINE Θωμάς Κουντούλης, ξενοδοχείο «Μετόχι» Σπηλιάς, γραφικές τέχνες (Εντύπωση, ταβέρνα το «Μπουγάζι», «Μάνθος») το καφέ εστιατόριο «Massa - Massa» των αφών Νταλαμπύρα, ρεκτιφιέ Σακελλαρόπουλος, το εστιατόριο «Περί Ορέξεως» του Βασίλη Παναγούλη, και το εστιατόριο «Οι γευστικές διαδρομές του Σεφ», του Θωμά Ντίνου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass