ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (5 Μ.Μ.)

Ώρα για μπάσκετ και θέαμα

* ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2008 0:25 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:51
Μία από τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα φιλοξενήσει σήμερα το κλειστό της Νεάπολης και αυτή είναι ο Ολυμπιακός του αστέρα του ΝΒΑ Τζος Τσίλντρες που θα έρθει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας στη Λάρισα όπου στις 5 μ.μ. θα αντιμετωπίσει την Ολύμπια σ’ ένα παιχνίδι που έχει φαβορί αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα... Άλλωστε και στο παρελθόν η Ολύμπια(εποχή Αλεξανδρή πριν τέσσερα χρόνια) είχε παίξει ως αουτσάιντερ με τον Ολυμπιακό (αλλά και τον Παναθηναϊκό ) και είχε πετύχει νίκη.
Βέβαια η αποστολή της Λαρισινής ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα κόντρα σ’ αυτή του Παναγιώτη Γιαννάκη (γνώριμοι και οι δύο αφού συνεργάστηκαν στον πάγκο του Αμαρουσίου με τον Γιαννάκη σε ρόλο πρώτου προπονητή και τον Μπαρτζώκα δεύτερο) είναι αρκετά δύσκολο όχι γιατί η Ολύμπια δεν έχει καλό υλικό αλλά γιατί οι «πορτοκαλί» στις δύο πρώτες αγωνιστικές κόντρα στα Τρίκαλα 2000 και τον Πανελλήνιο δεν έπεισαν για την αγωνιστική τους αξία.
Το ζητούμενο λοιπόν στο σημερινό αγώνα θα είναι μια καλή εμφάνιση απέναντι στους υποψήφιους πρωταθλητές Ευρώπης που θα πείσουν τον κόσμο ότι ήταν τυχαίες οι αρχικές εμφανίσεις.
Στο σημερινό παιχνίδι ο Μπαρτζώκας θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Μάριου Μπατή που θα προφυλαχθεί ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης αγωνιστικής στην Αθήνα με το Αιγάλεω.
Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή και πιθανή αρχική πεντάδα θα είναι οι: Κάστλ (πρώτος σε ασίστ μέχρι τώρα με 5), Κίγκ(πρώτος σκόρερ με 25 πόντους), Τόμας (ίσως θα είναι η τελευταία του ευκαιρία μια και πληθαίνουν οι πληροφορίες για αλλαγή του), Σούλτζε (απόλυτα εύστοχος στα σουτ δύο πόντων που έχει κάνει), Παπαϊωακείμ (πρώτος ρημπάουντερ με 11) ενώ τη σύνθεση θα συμπληρώνουν οι: Σπανός, Σιγκούνας, Γιαννουλάκος, Αριγκμπάμπου, Κολόκας, Κούρτοβιτς και Θεοδωράκος η Καραγκιολίδης.
Απέναντι στην Ολύμπια ο Γιαννάκης θα παρατάξει τους Παπαλουκά, Πελεκάνο, Τσίλντρες (πιθανό είναι να έχουμε και την άφιξη Αμερικανικού καναλιού για πρώτη φορά στη Λάρισα εξαιτίας του...), Βούιτσις, Χάλπεριν, Γκρίρ, Βασιλόπουλο, Βουγιούκα, Σχορτσιανίτη, Πρίντεζη (πριν δύο χρόνια έπαιζε στην Ολύμπια ως δανεικός με εκπληκτική απόδοση), Ερτσεκ, Τεόντοσιτς και Σλούκα(μεταγραφικός στόχος της ΑΕΛ ΓΣ το καλοκαίρι που μας πέρασε)
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Με γοργούς ρυθμούς πουλήθηκαν τα εισιτήρια από τα γραφεία της Ολύμπια τις τελευταίες μέρες και εκτιμήσεις μιλάνε για την παρουσία 3000 φιλάθλων κάτι που θα αποτελέσει ρεκόρ τετραετίας σε παιχνίδι των «πορτοκαλί». Για την προσέλευση των φιλάθλων βοήθησε σημαντικά και η κίνηση της διοίκησης του λαρισινού συλλόγου να βάλει εισιτήριο στην τιμή των 10 ευρώ για τους φιλάθλους ενώ για μαθητές , φοιτητές η τιμή είναι μόλις 5 ευρώ(όσο κάνει ένας καφές...)
Η πώληση των εισιτηρίων σήμερα θα γίνει από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ Νεάπολης και θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ.(δύο ώρες πριν τον αγώνα).
Η είσοδος όλων των φιλάθλων θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νεαπολης.
Η είσοδος των κατόχων διαρκείας και των προσκλήσεων θα γίνεται από την δεξιά είσοδο της κεντρικής πύλης του Κλειστού Γυμναστηρίου.
Η είσοδος των τακτικών εισιτηρίων θα γίνεται από την αριστερή είσοδο της κεντρικής πύλης του Κλειστού Γυμναστηρίου.
Η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν. Η είσοδος τους θα γίνεται με την επίδειξη της μαθητικής τους ταυτότητας.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που δεν έχουν παραλάβει την κάρτα τους παρακαλούνται να προσέλθουν στα γραφεία της ΚΑΕ για την παραλαβή τους. Στον αγώνα δεν θα ισχύσει η είσοδος με ονομαστική λίστα.
Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο θα γίνεται μόνο με την επίδειξη των ειδικών διαπιστεύσεων που θα διανέμονται στην κεντρική είσοδο. Κανείς μη κάτοχος ανάλογης διαπίστευσης δεν θα εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο.
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΟΡΟΜΗΛΑ
Μία από τις σημαντικότερες μορφές της ελληνικής διαιτησίας θα τιμήσει πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα η ΚΑΕ Ολύμπια . Ο διεθνής διαιτητής Κώστας Κορομηλάς που σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας τερμάτισε την καριέρα του πέρυσι μετά από θητεία 31 ετών στη διαιτησία!
Ο κ. Κορομηλάς γεννήθηκε στις 7/10/1965 στο Βόλο. Σπούδασε οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως επιχειρηματίας.
Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ το 1971 ως αθλητής του Γ.Σ. Βόλου. Το 1976 έγινε διαιτητής, ενώ το 1981 σφύριξε τον πρώτο του αγώνα στην Α' Εθνική Κατηγορία. Το 1988 χρίστηκε διεθνής και εκπροσώπησε την ελληνική διαιτησία σε μεγάλες διοργανώσεις, τόσο σε επίπεδο συλλόγων (Euroleague, Κύπελλο Κόρατς κλπ.), όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων (2 Παγκόσμια πρωταθλήματα, πλήθος Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ανδρών, Γυναικών και Εφήβων).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass