Η Α.Ε.Λ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ (2-1)

Τώρα χρειάζεται στήριξη...

* ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ * ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ * ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΠΑΝ. ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2008 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:51
Τη δεύτερη φετινή εντός έδρας ήττα γνώρισε η Α.Ε.Λ. προχθές, αυτή τη φορά (προηγήθηκε από την Ξάνθη με 1-0) από τον Πανθρακικό με 2-1 και σίγουρα προβλημάτισε το φίλαθλο κόσμο μια και ήταν από τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια.
Παρόλα αυτά παρέμεινε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα καθώς βρίσκεται στην τέταρτη θέση τυπικά (ουσιαστικά στην πέμπτη γιατί θα υπάρξει και την Τετάρτη το αναβληθέν παιχνίδι Παναθηναϊκού - Εργοτέλη) έχοντας όμως αρκετούς συγκατοίκους (Παναθηναϊκό, Πανιώνιο).
Την πρώτη φορά που οι «βυσσινί» έχασαν εντός έδρας, κατάφεραν την αμέσως επόμενη αγωνιστική να αλλάξουν τις εντυπώσεις κερδίζοντας στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό με 2-1.
Τώρα, όμως, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. έχει να παίξει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Άρη, Εργοτέλη, ακολουθεί ο Παναθηναϊκός εντός και μετά πηγαίνει στην Τούμπα όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.
Η κριτική και οι αφορισμοί είναι εύκολο έργο (κάποιοι μάλιστα αναπολούν τα δύο χαμένα εντός έδρας παιχνίδια που αν οι «βυσσινί» τα κέρδιζαν θα ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά με βάση το δύσκολο πρόγραμμα η ομάδα χρειάζεται στήριξη.
Πρέπει να ξεπεράσει το σοκ της ήττας από τον Πανθρακικό και πρώτα απ’ όλα να ανταποκριθεί με επιτυχία στις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις του κυπέλλου καθώς παίζει την Τετάρτη στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό που έχει για προπονητή τον κουμπάρο του Μ. Ουζουνίδη και πρώην παίκτη της Α.Ε.Λ., Νίκο Κεχαγιά.
Αυτή τη στιγμή αυτό που προβληματίζει το φίλαθλο κόσμο της Α.Ε.Λ. δεν είναι οι ήττες της ομάδας από τον Πανθρακικό ή την Ξάνθη αλλά το γεγονός ότι η ομάδα δεν αποδίδει καλά.
Αυτό που επίσης κάνει εντύπωση είναι ότι μέχρι τώρα οι μεταγραφές του καλοκαιριού δεν έχουν «ανεβάσει» την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, καθώς πλην του Κυριάκου και σε ένα παιχνίδι του Σολάνο και του Ααράμπ, δεν υπήρξε ουσιαστική βοήθεια.
Περιμένουμε όλοι περισσότερα από τον Ρομπέρ, ενώ ο Μπένζα μάλλον υπολογίζεται για τέλη Δεκεμβρίου όπως και ο Φρανκ Γκουέλα.
Εκεί που δείχνει να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα είναι στη θέση του δεξιού μπακ. Ο Βέμπερ δυστυχώς δεν πήγε μέχρι τώρα πολύ καλά (κυρίως επιθετικά), ο Κυριακίδης, ο Ααράμπ και ο Κυριάκος παίζουν κατ’ ανάγκη στη θέση αυτή και ίσως ο Μπουκουβάλας θα πρέπει να είναι στο μυαλό του Ουζουνίδη.
Ο Ουζουνίδης σίγουρα μέχρι τώρα δείχνει πολύ καλά στοιχεία και τολμά στις αλλαγές του.
Τον είδαμε και προχθές να προσπαθεί να αλλάξει η ροή του αγώνα και θα τα κατάφερνε αν δεν υπήρχε ο βοηθός Καλαϊτζίδης που στο 82’ ακύρωσε κανονικό γκολ του Πάρα που θα έφερνε το ματς στα ίσα (2-2).
Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε...
Μάλιστα, δεν ήταν το μόνο λάθος του Καλαϊτζίδη σε βάρος της Α.Ε.Λ. καθώς προηγήθηκαν άλλες δύο λανθασμένες υποδείξεις του πάλι σε βάρος της λαρισινής ομάδας ότι υπέδειξε σε θέση οφσάιντ Νταμπίζα, Ζουράφσκι χωρίς να έχει δίκιο. Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να βγάλει καμία ανακοίνωση αλλά κύκλοι της εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τους αντιπάλους που δεν παραδέχονται την εύνοια της διαιτησίας, κάτι που έκανε η λαρισινή ομάδα σε αρκετά παιχνίδια.
ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ
Χθες όσοι παίκτες δεν έπαιξαν στον αγώνα με τον Πανθρακικό έκαναν κανονική προπόνηση ενώ όσοι αγωνίστηκαν έκαναν χαλάρωμα.
Στο προπονητικό πρόγραμμα δεν πήρε μέρος ο Παναγιώτης Κατσιαρός, που υπέστη γαστρεντερίτιδα.
Και με δεδομένο ότι ο Βενετίδης έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες είναι πιθανό ότι δεν θα την εκτίσει στο παιχνίδι με τον Άρη (αν ο Κατσιαρός δεν αισθάνεται καλά) και θα πρέπει ο Ουζουνίδης να επιλέξει ένα από τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια.
Στο όριο των κίτρινων είναι και ο Κυριάκος (τρεις).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass