ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ (4-0)

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Αμπελωνιακός

* ΣΗΜΕΡΑ (15.00) ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2008 0:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:50
Την έβδομη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε χθες ο Αμπελωνιακός και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά θα περιμένει ωστόσο το αποτέλεσμα του σημερινού ντέρμπι στη Νίκαια όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί την Ελασσόνα για να δει αν θα έχει συγκάτοικο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ή όχι.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.00 και αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.
Σε ότι αφορά στα χθεσινά παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ εξελίχθηκαν ως εξής:
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ηρακλής Χάλκης – Πλατύκαμπος 0-1
Μελιβοία – Μακρυχώρι 3-1
Τσαριτσάνη – Φαλανιακός 1-0
Τοξότης Λάρ. – Συκούριο 0-0
Αμπελωνιακός – Δωτιέας 4-0
Αργυροπούλι – Αμυγδαλέα 3-1
Δήμητρα Γιάνν. – Αμπελόκηποι 0-0
Α.Ε.Δ. Νίκαιας – Ελασσόνα (σήμερα)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αμπελωνιακός 20-2 21
Μελιβοία 15-3 19
ΑΕΔ Νίκαιας 16-1 18
Τσαριτσάνη 17-4 17
Ελασσόνα 23-5 15
Δήμητρα Γιάνν. 8-7 11
Αργυροπούλι 7-7 8
Πλατύκαμπος 4-10 8
Ηρακλής Χάλκης 10-11 7
Φαλανιακός 8-18 7
Αμπελόκηποι 5-10 6
Συκούριο 5-11 5
Δωτιέας 6-16 4
Τοξότης Λάρ. 3-22 4
Αμυγδαλέα 7-19 3
Μακρυχώρι 3-11 2
* Α.Ε.Δ. Νίκαιας και Ελασσόνα έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αργυροπούλι-Αμπελωνιακός
Δωτιέας-Α.Ε.Δ. Νίκαιας
Αμυγδαλέα-Δήμητρα Γιάνν.
Ελασσόνα-Χάλκη
Αμπελόκηποι-Τοξότης
Πλατυκάμπος-Τσαριτσάνη
Κίσσαβος-Μακρυχώρι
Φαλανιακός-Φιλοκτήτης
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ 4
ΔΩΤΙΕΑΣ 0
Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Αμπελωνιακού που επικράτησε του Δωτιέα Αγιάς με 4-0 και αναμένει φυσικά το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης της ΑΕΔ Νίκαιας με την Ελασσόνα για να δει αν θα βρίσκεται μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ή όχι.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά ήταν καλύτερο του αντιπάλου του και το σκορ άνοιξε στο 14’ ο Κακαβίτσης, ενώ στο 26’ ο Ιγγλέζος αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Κακαβίτσης διπλασίασε τα τέρματα των «πρασίνων».
Στο 48’ ο Κακαβίτσης είχε δοκάρι και στο 51’ ο ίδιος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 85’ ο Νικούλι .
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Ξεσφίγγης, Τσιανάκας, Γκόλτσιος, Λιούσκας (70’ Τζιαρτζιάνης), Πετρίκης (46’ Κολοβός), Τάνας, Μούτσα, Καρέλιας (65’ Τσάκε), Νικούλι, Ιγγλέζος, Κακαβίτσης.
ΔΩΤΙΕΑΣ: Κουκούτσης, Ντούμος, Μεσημέρης, Κυριάκος, Γάλλος (37’ λ.τ. Φουκαλάς), Ρούντας, Στεφάνοφ, Τσακαβίτης, Ρακιτζόγλου (60’ Χίντα), Σιμούλης (70’ Κομπρέσα), Γούτος.
ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ 3
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ 1
Έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Γκαντούνα και Πηνιάρα και με εκτελεστή τον Κόντο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε σχετικά εύκολα του Φαλανιακού με σκορ 3-1.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48’ με τον Πηνιάρα ενώ στο 55’ και στο 67’ ο Κόντος διαμόρφωσε το σκορ σε 3-0.
Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Τσιρόπουλος.
ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ: Λικάι, Γκουντρουμπής, Μίτροβιτς, Γκαλίτσιος, Τζούργκανος, Βαΐτσης, Πηνιάρας (80’ Καψούρης), Κλτέκης (80’ Καρυπίδης), Κόντος (80’ Δράκος), Γκαντούνας, Πρικάκης.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ: Κυριάκης (70’ λ.τ. Ζέρμας), Φραγκογούλας, Παπαδόπουλος Μ., Παππάς, Κολοβός, Καραγιάννης, Παλάντζας (72’ Παπαγεωργίου), Σιάρκος (38’ λ.τ. Πίτσης), Λυγούρας, Παπαδόπουλος Δ., Τσιρόπουλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ 0
ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ 1
Παιχνίδι ακατάλληλο για… καρδιακούς ήταν το χθεσινό στη Χάλκη όπου ο Ηρακλής Χάλκης αν και άξιζε τη νίκη χάνοντας σωρεία ευκαιριών υποχρεώθηκε τελικά σε ήττα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων από την ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου. Ο παίκτης που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ήταν ο Βλασίδης που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 64΄ στη θέση του Φιλιππούλη.
Μοιραίος παίκτης για τους γηπεδούχους αλλά και μεγάλος καβγατζής όπως αποδείχθηκε στο τέλος ήταν ο Πικούλης ο οποίος αν αξιοποιούσε τις μισές τουλάχιστον ευκαιρίες που του δόθηκαν, η ομάδα του θα είχε κάνει περίπατο.
Σε ό,τι αφορά στον Πλατύκαμπο επιθετικά δεν ήταν επικίνδυνος με εξαίρεση τη φάση του νικητήριου τέρματος.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Υποδειγματική η Ελασσονίτικη τριπλέτα των κ. Τζιόλα, Κεραμίδα και Ν. Βαλιώτη.
ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Το παιχνίδι θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε επεισοδιακό τέλος. Η ένταση ξεκίνησε όταν στα τελευταία λεπτά του αγώνα αμέσως μετά το γκολ ένας ποδοσφαιριστής του Πλατυκάμπου βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα αντιπάλου του. Κάποιος από την ομάδα της Χάλκης προσπάθησε να τον σηκώσει ενώ από την άλλη πλευρά του γηπέδου ο Πικούλης έπαιρνε φόρα για να εμπλακεί στη φάση με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν. Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πράγματα ηρέμησαν
Με τη λήξη όμως του αγώνα ο Πικούλης έτρεξε προς την πλευρά των φιλάθλων του Πλατυκάμπου μια κίνηση η οποία πυροδότησε ξανά την ατμόσφαιρα ενώ κατά την έξοδο των φιλάθλων σημειώθηκαν κάποια μικροεπεισόδια.
ΟΙ «ULTRAS» ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ
Μια περίεργη εικόνα αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο Χάλκης. Στον τοίχο πίσω από την εστία ήταν γραμμένο με σπρέι το «Πλατυκάμπος ΠΑΕΔ» με υπογραφή «Ultras». Επίσης οι «Ultras» άφησαν τα «αποτυπώματά» τους στον πάγκο του Ηρακλή αλλά και σε άλλα σημεία του γηπέδου.
Στα αρνητικά θα πρέπει να αναφέρουμε την εικόνα εγκαταλελειμμένου γηπέδου που παρουσίαζε η πλευρά του γηπέδου της Χάλκης μπροστά από τους πάγκους των δύο ομάδων όπου τα χόρτα δεν ήταν κουρεμένα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ: Τέρπος, Παναγιωτόπουλος (86’ Νάκης), Κουτσοχρήστος, Υφαντής, Αθανασίου, Ντίνας, Καλούσης, Μπακάλης, Βογιατζής (81’ Νανούλης), Πικούλης, Εμμανουήλ.
ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ: Κρομμύδας, Τζιλάκας, Μήτας, Κουσιάς, Γεωργίου, Νεμπεγλέρας, Τριτάρης (62’ Γκαντάκας), Καπουράνης, Φιλιππούλης (64’ Βλασίδης), Σκορδίλης, Καβάκης (76’ Νεράντζης).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝ. 0
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 0
Στο 0-0 «κόλλησαν» Δήμητρα και Αμπελόκηποι στο γήπεδο Γιάννουλης. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή η οποία ωστόσο αποδείχθηκε άκαρπη. Στην επανάληψη έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ όταν στο 75’ μετά από σέντρα του Δαλακώνη ο Ευθυμιάδης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε στο έδαφος. Οι άνθρωποι της Δήμητρας ζήτησαν γκολ αφού υποστήριξαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή αλλά ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη.
Δύο ακόμα δοκάρια είχε η ομάδα της Γιάννουλης με τους Σαΐτη και Θώμο.
Σε ό,τι αφορά στους Αμπελόκηπους στην επανάληψη προσπάθησαν να ρισκάρουν και βγήκαν στην κόντρα χωρίς ωστόσο να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝ.: Παναγιωτόπουλος, Μανάκας, Χατζηγρηγορίου, Δαλακώνης, Κυζιρίδης, Θώμος, Κοντοδήμος, Σταμάτης (70’ Σκριάπας), Σαΐτης (46’ Ευθυμιάδης), Δάσσιος, Χατζημπύρος (75’ Καρκαντάς).
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κουσιάς Κ., Τριτάρης, Τούλιος, Κόλα, Κουσιάς Ι., Μπέλιος (70’ Βαλαώρας), Λάζος, Δάλλας, Μπαρμπαγιάννης Δ/Ε (55’ Καρασίμος), Μπαρμπαγιάννης Δ/Ν (85’ Ξεφτέρης), Κόντα.
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ 1
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 0
Ο Φιλοκτήτης συνέχισε το σερί των επιτυχιών του, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 επί του Αετού Μακρυχωρίου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους και δημιούργησαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, σε αντίθεση με τον Αετό, που άφησε μεν θετικές εντυπώσεις σαν ομάδα, ωστόσο δεν ήταν απειλητικός στην επίθεση.
ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
4’ Συνδυασμός Ρέντζα Β. - Καπετάνου και ο τελευταίος με πλασέ κάνει το 1-0.
10’ Απίστευτο τετ-α-τετ του Γκρέτση, ο οποίος στέλνει την μπάλα άουτ.
19’ Σουτ του Παπαγιαννούλη μόλις άουτ.
28’ Σουτ του Κυριάκου απέκρουσε ο Πουτσιάκας.
58’ Κεφαλιά του Αποστόλου μόλις άουτ.
63’ Σουτ του Στοΐλα, ελάχιστα άουτ.
78’ Συνδυασμός Αποστόλου - Ρέντζα Β., ο τελευταίος βγαίνει μόνος του απέναντι στον Πουτσιάκα, που αποκρούει με υπερένταση.
87’ Μπαλιά του Καλόγερου στον Ντίνα, ο οποίος μόνος απέναντι στον Πουτσιάκα αποτυγχάνει να τον νικήσει.
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ: Ζεϊμπέκης, Ρέντζας Ι., Ρέντζας Β., Καφφές, Καπετάνος, Κυριάκος (65’ λ.τ. Καλόγηρος), Αποστόλου (85’ Ντίνας), Παπαγιαννούλης (80’ Ευσταθιάδης), Κρέτσι, Γκουμοσίδης, Γκρέτσης.
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ: Πουτσιάκας, Σινάπαλος, Κάτσας, Ρούμπος (55’ Κατσιούλης), Μαλαχτάρης, Τσιόπας, Παυλόπουλος (90’ Μπατζανούλης), Μοσχοβίτης, Στοΐλας, Χρόνης, Χουτεσιώτης (55’ Αντωνόπουλος).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass