ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Πρωταγωνίστρια η «Δήμητρα» Γιάννουλης

* ΗΛ. ΚΟΥΛΟΥΨΟΥΖΗΣ: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2008 3:36 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:24
Η κακή ομολογουμένως παρένθεση της περσινής χρονιάς φαίνεται ότι έκλεισε και έκλεισε δια παντός για την ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης η οποία φέτος φιλοδοξεί να επανέλθει στην ελίτ των ερασιτεχνικών ομάδων του νομού.
Με ένα ριζικό λίφτινγκ σε όλους τους τομείς διοίκηση, τεχνική ηγεσία, έμψυχο δυναμικό οι «πράσινοι» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικές κατηγόριας και να αναρριχηθούν στη θέση που τους αρμόζει. Άλλωστε οι «ηχηρές» μεταγραφές που έγιναν φέτος δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι η Δήμητρα Γιάννουλης θα είναι όχι απλά ο ρυθμιστής της κορυφής αλλά και μία από τις υποψήφιες για τον τίτλο ομάδα.
«Η Δήμητρα τα τελευταία χρόνια έχει μια σταθερά καλή πορεία με εξαίρεση την περσινή χρονιά που κάποια άτυχα αποτελέσματα κατά τη γνώμη μου έφεραν την ομάδα σε δύσκολη θέση. Φέτος έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση. Πήραμε έναν προπονητή που τουλάχιστον για μας έχει μιλήσει με έργα και προχωρήσαμε στις μεταγραφές που είδατε. Εν κατακλείδι πιστεύουμε ότι έμειναν οι καλύτεροι και ήρθαν οι καλύτεροι» δήλωσε ο κ. Ηλίας Κουλουψούζης που φέτος μετά από απουσία ενός έτους ανέλαβε εκ νέου τα ηνία του συλλόγου. Η επιστροφή του κ. Κουλουψούζη στον προεδρικό θώκο της Δήμητρας σηματοδοτεί αν μη τι άλλο την επιστροφή της ομάδας στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις όπως και ο ίδιος επισημαίνει:
«Εύχομαι να γίνει ένα πρωτάθλημα όπως το φαντάζονται και όπως το περιμένουν οι φίλαθλοι του νομού. Έχουν γίνει σημαντικές μεταγραφές στις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας και πιστεύω ότι πράγματι θα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Οι ομάδες που θα έχουν διάρκεια και ποιότητα θα πάνε καλά και πιστεύω ότι εμείς θα πάμε καλά».
Μ. ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ: ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
Για το νέο τεχνικό Μάκη Αλεξούδη η ομάδα της Δήμητρας δεν αποτελεί ξένο σώμα. Αντίθετα όπως ο ίδιος επισημαίνει αισθάνεται σαν το σπίτι του αφού κατά το παρελθόν πρόσφερε τις υπηρεσίες και σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν προπονητής. Φέτος ωστόσο τα πράγματα έχουν μια ιδιάζουσα σημασία.
«Πιστεύω ότι φέτος θα είναι μία πάρα πολύ καλή χρονιά για τη Δήμητρα γιατί οι επιλογές που έγιναν στοχεύουν στο κάνουμε τη διαφορά και να αποφύγουμε τις περσινές περιπέτειες. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε υπομονή και να δουλέψουμε σκληρά» είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Αλεξούδης και συνέχισε:
«Θα έλεγα ότι είναι πολύ νωρίς για να οριοθετήσουμε τους στόχους της ομάδας. Ξέρουμε ότι θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει. Φυσικά το σημαντικότερο είναι ότι η επιτυχία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη εάν καταφέρουμε να προωθήσουμε τα νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Πιστεύω ότι μέχρι τώρα οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν καταδεικνύουν ποια θα είναι τα φαβορί. Για μένα όλες οι ομάδες είναι φαβορί γιατί όλες προσπαθούν είτε να παίξουν καλό ποδόσφαιρο είτε να πάρουν το πρωτάθλημα γι’ αυτό και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.
Η Δήμητρα Γιάννουλης θεωρώ ότι είναι δικό μου σωματείο. Είναι το μοναδικό σωματείο με το οποίο έχω τόσο πολύ καλές σχέσεις. Νιώθω πολύ άνετα σαν να είμαι σπίτι μου. Από κει και πέρα έχω στο πλευρό μου μία πολύ καλή διοίκηση που δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα και πιστεύω ότι όλα θα εξαρτηθούν από την υπομονή και τη δουλειά».
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Το «παρών» στις προπονήσεις της Δήμητρας Γιάννουλης δίνει από την πρώτη ημέρα ο Κυριάκος Κυζιρίδης το θέμα του οποίου ακόμα παραμένει ακόμα ανοικτό (κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό οφείλεται στο οικονομικό).
Από κει και πέρα η Δήμητρα Γιάννουλης αναμφισβήτητα ήταν μία από τις ομάδες που κινήθηκαν δυναμικά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι αφού αποκτήθηκαν οι Δάσσιος (Συκούριο), Σταμάτης (Πυργετός), Τάσιος (Όλυμπος Λάρ.), Στυλιανός, Τοσιούδης, Παπαδημητρίου (Αμυγδαλέα), Μανωλακούδης (Μελιβοία), Κουτσογιάννης (Λαρισαϊκός), Τάκος (Αργυροπούλι), Γαβαλάς, Δήμου, Παρλάτζας (Μ. Μερκούρη). Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Σαπουνάς (Αργυροπούλι), Κοτάκος (ελεύθερος), Μαλαβιέζος (Χάλκη), Κυριαζής (Ομόνοια), Κασιδούλης (Δήμητρα Αγιάς), Φρέτζιος (Προμηθέας), ενώ σε εκκρεμότητα παραμένουν οι περιπτώσεις των Κεραμύδα (Δράμα), Αντωνίου (Γόννοι) οι οποίοι ωστόσο προπονούνται κανονικά με την ομάδα.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Μιλώντας για τη νέα χρονιά παλιοί και νέοι παίκτες της Δήμητρας Γιάννουλης δήλωσαν τα εξής:
Μ. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ: «Έγιναν κάποιες πολύ καλές μεταγραφές και εύχομαι να είναι μια καλύτερη χρονιά η φετινή. Ο ανταγωνισμός στη Δήμητρα θα είναι φέτος μεγαλύτερος γιατί ήρθαν πολλά και αξιόλογα νέα πρόσωπα στην ομάδα και θα προσπαθήσω όπως όλα τα παιδιά για το καλύτερο».
Σ. ΣΑΪΤΗΣ: «Οι μεταγραφές που έγιναν φέτος είναι αρκετά δυνατές και η φετινή δουλειά με το νέο τεχνικό βασίζεται σε μεγάλα πλάνα. Υπάρχει πειθαρχεία, δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό και οι φιλοδοξίες μας είναι υψηλές».
Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Πέρσι ήταν μία κακή παρένθεση αλλά φέτος θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ήρθαν πολύ καλοί παίκτες στην ομάδα μας οι οποίοι θα συμβάλουν σημαντικά προς αυτήν την κατεύθυνση».
Β. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥΔΗΣ: «Ήρθα σε μια ομάδα που πληροί όλες τις προδιαγραφές και εύχομαι να έχουμε μία καλή πορεία μακριά από τραυματισμούς. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και η χρονιά να τελειώσει με επιτυχία για μας».
Θ. ΔΑΣΣΙΟΣ: «Στόχος της Δήμητρας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Από κει και πέρα θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει δηλαδή να μπει στο γκρουπ των τεσσάρων πρώτων ομάδων. Πιστεύω ότι αν αυτό καταστεί δυνατό θα είναι μεγάλη επιτυχία για τη Δήμητρα. Τα δεδομένα σε σχέση με την περσινή χρονιά που κάποιες ατυχίες την ανάγκασαν να παλεύει μέχρι το φινάλε, άλλαξαν. Η Δήμητρα είναι πιστεύω μία από τις καλύτερα οργανωμένες ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Λάρισας».
ΧΡ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, έχουμε άριστη ψυχολογία, έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, η διοίκηση είναι πολύ κοντά μας και πιστεύω ότι θα πάμε καλά φέτος και θα πετύχουμε τους στόχους μας που είναι μία πολύ καλή πορεία με ανάλογες εμφανίσεις».
 
Γ. ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ: Η μόνη ομάδα
που θα ξεχωρίσει θα είναι η Δήμητρα
Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι οι φετινές κινήσεις που έγιναν στους «πράσινους» φέρουν τη σφραγίδα ενός ανθρώπου το όνομα του οποίου είναι άρρηκτα δεμένο με την ομάδα της Δήμητρας. Ο λόγος για το γενικό αρχηγό Γιώργο Μπαργιώτα, η δήλωση του οποίου αναμένεται να συζητηθεί:
«Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να είναι πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα. Από κει και πέρα ενθουσιασμός υπάρχει, θέληση υπάρχει και είναι μέσα στις δυνατότητές μας να πετύχουμε το στόχο μας».
-Βλέπεις κάποια ομάδα να ξεχωρίζει;
«Δεν βλέπω καμία ομάδα να ξεχωρίζει. Τη μόνη ομάδα που βλέπω να ξεχωρίζει είναι η δική μας ομάδα».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass