ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ (2-2)

Ισόπαλη και με τον Παναιτωλικό η ΑΕΛ

ΕΧΑΝΕ 2-0 ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΩΤΑΚΗ (68’), ΑΑΡΑΜΠ (84’)*ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Ο ΑΛΤΑΜΙΡ ΜΟΝΤΙΜΠΕΛΕΡ* ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2008 3:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:24
Καρπενήσι: Ανταπόκριση Χρήστου Αρβανίτη
Με μία ακόμη ισοπαλία την τρίτη κατά σειρά αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Παναιτωλικό(2-2), ολοκλήρωσε χθες τον κύκλο των φιλικών στο Καρπενήσι η ΑΕΛ και παράλληλα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.
Σήμερα οι «βυσσινί» θα επιστρέψουν στη Λάρισα και την Κυριακή θα αναχωρήσουν για την Ιταλία, όπου θα δώσουν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια τα οποία θα είναι μια πρόβα τζενεράλε, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.Στο χθεσινή αναμέτρηση η λαρισινή ομάδα στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν ήταν αποτελεσματική, ενώ στον χώρο της άμυνας δημιουργήθηκαν προβλήματα από τις ατομικές κυρίως προσπάθειες των παικτών του Παναιτωλικού. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε μόλις στο 5’. Ο Παλαιολόγος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Κοτσόλης απομάκρυνε την μπάλα που πήγε στον Μανίκα κι αυτός πλάσαρε εύστοχα, πετυχαίνοντας το 1-0 Σα να μην έφτανε αυτό, στο 64’, ο Ντελγκάδο «έκλεψε» την μπάλα στο χώρο του κέντρου, με ατομική ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους του,τροφοδότησε τον Πάβελα που πέρασε και τον Βράνιτς, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.Μπροστά στον κίνδυνο της ήττας η ΑΕΛ ανέβασε την αποδοσή της και μείωσε με τον Φωτάκη στο 68’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τη βοήθεια του αριστερού δοκαριού. Η ισοφάριση (2-2) ήρθε στο 84’, με δημιουργό τον Φωτάκη ο οποίος εκτέλεσε το κόρνερ και στην κεφαλιά του Aαράμπ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το τέρμα αυτό ήταν πανομοιότυπο με εκείνο που πέτυχε ο Αργεντίνος αμυντικός Φεράρι την Τρίτη, στο προηγούμενο φιλικό κόντρα στη Ρόδο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δοκίμασε και πάλι διάφορα συστήματα, ώσπου η ομάδα του να βρει ρυθμό και να ισοφαρίσει τα δύο γκολ με τα οποία προηγήθηκε το συγκρότημα του Αγρινίου και είναι γεγονός ότι στο δεύτερο μέρος, όταν η ΑΕΛ έπαιξε με σύστημα 4-3-3, λειτούργησε πολύ καλύτερα.  Σημαντικότερες στιγμές για την ΑΕΛ ήταν μια κεφαλιά του Κώτσιου, από φάουλ του Φωτάκη, που έφυγε λίγο άουτ στο 15ο λεπτό, ένα ψαλίδι του Βλασόπουλου στο 85ο λεπτό, από σέντρα του Παστόρ, που κόντραρε σε σώμα επί της γραμμής και μια κεφαλιά του Φεράρι στο 87ο λεπτό, την οποία απέκρουσε δύσκολα ο Μπαμπανιώτης. Για τον Παναιτωλικό, που είχε κοντά του 200 περίπου οπαδούς του, είχε σουτ στο δοκάρι ο Πάβελα, στο στο 75’.Η σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε η ΑΕΛ στο χθεσινό φιλικό ήταν η εξής:Κοτσόλης (46ο Βράνιτς), Βέμπερ (54ο Μπουκουβάλας), Κατσιαρός (54ο Φεράρι), Ααράμπ, Κώτσιος, Κυριακίδης (59o Βλασόπουλος), Ιγγλέσιας (46ο Τσίγκας), Σαρμιέντο, Φωτάκης, Πάρα (59ο Παστόρ), Μπενζά.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Κομεσίδης, Νάιντος, Φελεκάκης,, Παλαιολόγος, Δέντσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Χρυσάφης, Ζουρούδης, Μανίκας.
Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γκόλιας, Παπααποστόλου, Αποστολίδης, Κουτσουρές, Ντελγκάδο, Πάβελα.
- Απρόσμενο ρεπό δόθηκε χθες το πρωί στους παίκτες της ΑΕΛ, πλην των Ζουράφσκι, Βενετίδη, Αλεξάνδρου, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ατομικά γυμνάστηκαν το απόγευμα και οι Μπαϊμάκης, Μπανούσης. Εκτός της αποστολής του αγώνα, έμειναν για προληπτικούς λόγους και οι Νταμπίζας, Λαμπρόπουλος, που προτιμήθηκε να ξεκουραστούν, ενώ απορρίφθηκε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, ο οποίος αποχώρησε από την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας χθες το μεσημέρι.
*Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και γεύμα στο ξενοδοχείο, πριν η αποστολή της ΑΕΛ πάρει το δρόμο της επιστροφής από το Καρπενήσι.
ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
Αμέσως μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, δήλωσε: «Ολοκληρώσαμε τα φιλικά στο Καρπενήσι και το πρώτο μας στοίχημα που ήταν να βγούμε υγιείς από τη σκληρή δουλειά, το πετύχαμε. Πλέον έχω πλήρη εικόνα για το υλικό της ομάδας και μπαίνουμε σε άλλη φάση της προετοιμασίας μας. Γνωρίζω αυτή τη στιγμή τις ικανότητες και τις δυνατότητες όλων των παιδιών, τους είδα μάλιστα σε διάφορες θέσεις και συστήματα κι είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε. Βρισκόμαστε έναν μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και με την επιστροφή μας αρχίζουμε να ετοιμάζουμε την ομάδα σε αγωνιστικά επίπεδα. Περιμένοντας και την επιστροφή όλων των παικτών στους ομαδικούς ρυθμούς, ξεκινάμε από την Ιταλία να χτίσουμε πάνω στην ανάπτυξή μας ως ομάδα».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass