ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΑ 4x400 μ.

Και ο Στέλιος Δημότσιος στο Πεκίνο

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2008 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:24
Δεν είναι η πρώτη, ούτε η δεύτερη, αλλά η τρίτη φορά, που ο Λαρισαίος Στέλιος Δημότσιος θα συμμετάσχει σε Ολυμπιάδα. Μετά το Σίδνεϊ και την Αθήνα, ο 34χρονος αθλητής με τα «φτερωτά» πόδια θα ξαναφορέσει τα εθνικά μας χρώματα και στο Πεκίνο συμμετέχοντας στην ομάδα σκυταλοδρομίας 4x400 μ. Σήμερα με προπονητή το συντοπίτη του, Γιώργο Μιχμίζο, κάνει τις τελευταίες του εντατικές προπονήσεις στο Αλκαζάρ, προτού ταξιδέψει στις 11 Αυγούστου για την Κίνα, φιλοδοξώντας μια θέση στον τελικό και από εκεί στο βάθρο.
Ο Στέλιος Δημότσιος ξεκίνησε από το Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας και το 1998 έγινε αθλητής του Ολυμπιακού. Το 2001 αναδείχτηκε 1ος στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Τυνησία, ήρθε 6ος στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του 2002 και την ίδια θέση απέκτησε, έναν χρόνο αργότερα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.
Έχει προσθέσει στην αθλητική του φαρέτρα έντεκα χρυσά μετάλλια από τους Βαλκανικούς Αγώνες Ανδρών και Εφήβων και μετρά, ήδη, έξι πανελλήνια ρεκόρ στίβου από τα οποία ένα στα 300 μέτρα με χρόνο 32.59΄΄ και πέντε αγωνιζόμενος στη σκυταλοδρομία.
* Από παράλειψη στο τεύχος Ιουλίου των «Θεσσαλικών Επιλογών» δεν συμπεριλήφθηκε στους άλλους τέσσερις Λαρισαίους, (Φ. Χαλκιά, Β. Σπανούλης, Δ. Χασιώτης, Ν. Πιτσίλκας), που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Πεκίνο.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass