ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΤΣΙΑΡΑ

«Φορτσάρει» για Σούλτσε και Καλάθη η Ολύμπια

ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΤΕΡΕΛ ΚΑΣΤΛ- ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΦ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2008 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:24
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Σβέν Σούλτσε και Πατ Καλάθη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ολύμπια. Ο Σούλτσε που είναι διεθνής με τη Γερμανία, αγωνίστηκε πρόσφατα στο προολυμπιακό τουρνουά της Αθήνας και έδειξε πως είναι ένας παίκτης αξίας. Αυτό καθιστά την περίπτωσή του δύσκολη αφού οι «σειρήνες» από την Ιταλία είναι έντονες. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Ούντινε.
Από την άλλη, πρόταση έγινε και στον Ελληνοαμερικάνο Πατ Καλάθη όπως δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες και ο πατέρας του αθλητή, Τζον, σε αθλητική ιστοσελίδα. Ο παίκτης που αγωνιζόταν στο κολέγιο του Σέντ Τζόζεφς έχει σαν πρωταρχικό στόχο να παίξει στο NBA αλλά καλοβλέπει και την Ελλάδα. Το αρνητικό σε αυτήν την περίπτωση είναι το γεγονός πως υπάρχει ενδιαφέρον και από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό αλλά και Πανιώνιο.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΛ
Πρόταση είχε γίνει και στον Αμερικανό Τέρελ Καστλ που πέρυσι αγωνιζόταν στον Άρη. Ο Καστλ δεν έχει απαντήσει άμεσα και ζήτησε λίγο χρόνο θέλοντας να δει λίγο καλύτερα τις επιλογές που έχει αυτό το διάστημα. Όλες οι παραπάνω περιπτώσεις θα καθορίσουν και το μέλλον του Βούλγαρου Αγγέλοφ τον οποίο έχει σίγουρο η Ολύμπια και θα αποφασίσει για το αν θα τον χρειαστεί τη σεζόν που έρχεται.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass