ΜΕΛΗ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ κ. ΣΠ. ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓ. ΠΑΣΧΟΣ

Νέος πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ ο Ι. Λάτσιος

ΠΥΡΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ -ΚΥΡΙΤΣΑΚΑ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2008 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:24
 Ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΑΕΛ ΓΣ, Γιάννης Λάτσιος, είναι, από χθες το βράδυ, ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΛ. Ο Γιάννης Λάτσιος, που είναι ο τελευταίος Λαρισαίος διαιτητής (επί οκταετίας) στην Α’ Εθνική εξελέγη μαζί με τους κ. Σπύρο Τσιλίκη και Αργύρη Πάσχο -που θα συγκροτούν τη νέα ΕΔ- κατά το χθεσινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ με πλειοψηφία έξι ψήφων.
Το σχήμα Λάτσιος-Τσιλίκης-Πάσχος ήταν η πρόταση του προέδρου της ΕΠΣΛ, Μιχάλη Παπαγεωργίου, την οποία ψήφισαν οι κ. Καρακάσης, Γρηγορίου, Βλάγκας, Λεωνιδάκης και Νταβαρούκας. Η δεύτερη πρόταση ήταν του κ. Κυριτσάκα και αφορούσε στους κ. Τσακίρη, Τσιλίκη και Κοργιτάκο. Ο κ. Κουτσογιάννης πρότεινε τους Τσακίρη, Τσιλίκη, Τηλιό όμως στη συνέχεια απέσυρε την πρότασή του και ψήφισε λευκό όπως ακριβώς έκανε και ο κ. Πουλαράκης που αρχικά είχε προτείνει τους Τσακίρη, Τσιλίκη, Μάρκου. Λευκό ψήφισαν και οι κ. Αρσενόπουλος και Μανώλης.
Εκείνο που αξίζει να τονισθεί είναι ότι η χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ πραγματοποιήθηκε μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είχε ως επακόλουθο να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση με τους κ. Κυριτσάκα και Κουτσογιάννη να στρέφουν τα πυρά τους προς τον πρόεδρο κ. Παπαγεωργίου.
Θα πρέπει ωστόσο να επισημανθεί ότι το χθεσινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αποτελεί αναμφισβήτητα μία μεγάλη νίκη της αντιπολίτευσης που κατάφερε να διασπάσει την πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ αφού το όνομα του κ. Ι. Λάτσιου ήταν ο κύριος άξονας της πρότασης της παράταξης του κ. Γρηγορίου.
Ι. ΛΑΤΣΙΟΣ: Η ΝΕΑ ΕΔ ΘΑ
ΕΧΕΙ ΕΝΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου της ΕΔ/ΕΠΣΛ, ο κ. Γιάννης Λάτσιος μιλώντας στην «Ε» έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Πιστεύοντας ότι εκπροσωπώ και τους άλλους δύο συναδέλφους μου θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ για την εμπιστοσύνη τους. Είναι σαφές ότι είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε για την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και μπορούμε σαφέστατα να υποσχεθούμε σωστή διαχείριση του διαιτητικού δυναμικού που θα αποβεί προς όφελος των πρωταθλημάτων που διεξάγει η ΕΠΣΛ- μία εκ των κορυφαίων Ενώσεων της χώρας μας-στη δεδομένη αξιοπιστία των οποίων θα προσδώσουμε το δικό μας κύρος.
Είναι γεγονός ότι ο νομός μας θεωρείται ένας από τους ποδοσφαιρονομούς της Ελλάδας και αυτό απαιτεί και καλό επίπεδο διαιτησίας. Υπάρχει μια δεδομένη δουλειά τόσων ετών την οποία θα συνεχίσουμε και ασφαλώς θα προσπαθήσουμε να τη βελτιώσουμε σε κάθε επίπεδο.
Ευελπιστούμε αυτή η ΕΔ να έχει ενωτικό χαρακτήρα. Τα τρίπτυχο για μας είναι ικανοποιημένα σωματεία, ικανοποιημένοι διαιτητές, ικανοποιητική παρουσία Λαρισαίων διαιτητών στις Εθνικές κατηγορίες».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass