ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΕΛ Γ.Σ.

Στην απόκτηση Αμερικανών

* ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2008 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:23
Το ενδιαφέρον της επικεντρώνει η διοίκηση της ΑΕΛ Γ.Σ., στην απόκτηση Αμερικανών παικτών, που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα, στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας.
Εξετάζονται πολλές περιπτώσεις από τον προπονητή Βαγγέλη Αλεξανδρή, για να επιλεγούν οι καλύτεροι και βέβαια να κάνουν τη διαφορά με την παρουσία τους στα παιχνίδια.
Όσον αφορά τώρα στον Βασίλη Αγγελακόπουλο, παραμένει η οικονομική διαφορά και δεν φαίνεται οι δυο πλευρές να τα βρίσκουν, χωρίς φυσικά να αποκλείεται ότι πιθανόν σε νέα συζήτηση θα βρεθεί λύση.
Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Την απόκτηση του Γιάννη Παπαχρήστου ανακοίνωσε χθες η νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, Τρίκαλα. Ο 28χρονος γκαρντ που τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΛ όπου ήταν αρχηγός, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και δήλωσε αμέσως μετά: «Με τον πρόεδρο της ομάδας τα βρήκαμε σε ένα λεπτό. Εύχομαι να γίνει μία καλή προετοιμασία και να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».
Ο τεχνικός που οδήγησε τα Τρίκαλα στην Α1, Γιάννης Τζήμας, τόνισε: «Για μας μέτρησε η επιθυμία του παίκτη να έρθει στα Τρίκαλα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».
Τέλος, ο πρόεδρος των Τρικάλων, Γιώργος Γιαννούλας επισήμανε: «Ο Παπαχρήστου είναι ένας παίκτης τον οποίο θέλαμε πάρα πολύ, καθώς ο προπονητής μας Γιάννης Τζήμας πιστεύει σε αυτόν. Πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στην Α1».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass