ΥΨΗΛΟΙ ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ

Γρήγορη επιστροφή στη Δ’ Εθνική

* Μ. ΤΣΙΟΦΛΙΚΗΣ: ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ * Μ. ΖΙΑΚΑΣ: ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2008 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:23
Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά άρχισε την προετοιμασία του στο δημοτικό στάδιο Μελιβοίας «Σταύρος Τσιάπανος», ο τοπικός Φιλοκτήτης.
Η ομάδα των παραλίων θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και φιλοδοξεί να κάνει ένα γρήγορο πέρασμα από την κατηγορία.
Οι άνθρωποι που συλλόγου κινούμενοι δραστήρια και μεθοδικά φρόντισαν να ενισχύσουν την ομάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό, αναπληρώνοντας τα κενά κάποιων ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν, αποκτώντας έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και αρκετούς ταλαντούχους νεαρούς.
«Εύχομαι να παρακολουθήσουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα των τελευταίων ετών και ευελπιστώ οι φίλαθλοι να επιστρέψουν στα γήπεδα του νομού», είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Μιλτιάδης Τσιοφλίκης, κατά την «πρώτη» της ομάδας και πρόσθεσε: «Όσον αφορά στην ομάδα μας εύχομαι για καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα».
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, Μίλτος Ζιάκας, προσδιορίζοντας τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά επισήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλο το νομό, χωρίς τραυματισμούς. Ευελπιστώ να παρακολουθήσουμε πλούσιο θέαμα και φιλοδοξούμε η ομάδα μας τη φετινή χρονιά να φανεί πολύ δυνατή με βάση την οργάνωση και την πειθαρχία, με στόχο μια καλή πορεία αντάξια της ένδοξης ιστορίας του συλλόγου».
Τέλος, ο αντιπρόεδρος του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, Αντώνης Δημηνίκος τόνισε: «Σαν πρώτη μέρα θα πρέπει να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες να έχουν καλή αρχή και η συνέχεια να είναι αυτή που προσδοκά η κάθε μία. Την ομάδα μας η νέα χρονιά την βρίσκει στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας και αυτό που ευχόμαστε είναι να μπορέσει να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Αρκετά είναι τα νέα πρόσωπα στην ομάδα του Φιλοκτήτη. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι: Γκομοσίδης, Γκρέτσης (Συκούριο), Καφφές (Νίκη Πολυγύρου), Ρίζος, Μάνος (Αμπελόκηποι), Ρεντζάς (Θερμαϊκό), Καπετάνος (Φαρκαδόνα), Τσιφλικιώτης, Παπαρίζος Μ. (Αρη Λάρισας) και Αποστόλου (Πυργετό).
Επίσης, προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα του συλλόγου οι Μπέλιας, Σιμσιρής Στ., Πενίκης Β., Ευθυμίου Π. και Μπατσίκας Β.
Τέλος, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ανδρική ομάδα οι: Ζεϊμπέκης, Πατσιαλής, Κυριάκος, Μπακογιάννης, Ντίνας, Τριανταφυλλόπουλος, Παπαγιαννούλης, Καλόγηρος, Ρεντζάς και Σιμσιρής Σπ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass