ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΛ Γ.Σ.

Μανωλόπουλος: Υπέγραψα για τον Αλεξανδρή

* ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΜΑΤΑΛΟΝ, ΛΑΠΠΑΣ * ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΖΑΡΑΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2008 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20
 Τη δεύτερη μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕΛ Γ.Σ. χθες και αυτή ήταν ο ύψους 2.08 Σωτήρης Μανωλόπουλος που κατάφερε να μην ισχύσει το μπάι - αουτ των 50.000 ευρώ που είχε με τη Μαγιόρκα (ομάδα της Α2 της Ισπανίας) και να ενταχθεί στο λαρισινό σωματείο.
Ο 21χρονος παίκτης (γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1987) λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην «Ε» τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΛ Γ.Σ. και περισσότερο χαρούμενος είμαι που θα συνεργασθώ ξανά (σ.σ. είχε γίνει και στον ΠΑΟΚ όπου έπαιζε πέντε χρόνια) με τον μπασκετικό μου «πατέρα» τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.Επίσης εκτίμησα ότι η διοίκηση και αναφέρομαι στους κ. Λάτσιο, Λελούδα, Γερακίνη έδειξαν ότι με θέλουν πολύ».* Οι στόχοι σου ποιοι είναι;
«Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ΑΕΛ Γ.Σ. να παραμείνει στην κατηγορία αλλά πάνω απ΄ όλα να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στο εκπληκτικό εγχείρημα για το ελληνικό μπάσκετ να γίνει μία ελληνική ομάδα βασισμένη σε νέα παιδιά».
Μετά τους Μιχάλη Τσαϊρέλη, Σωτήρη Μανωλόπουλο που υπέγραψαν αναμένεται να κλείσουν τρεις ακόμα μεταγραφές τις επόμενες μέρες και αυτές είναι του Ζάρα (νεαρού γκαρντ που παίζει στο ICBS), του Μάρκου Ματαλόν και του Γιάννη Λάππα (ο τελευταίος αναμένεται να υπογράψει την Πέμπτη).
Σε καλό δρόμο βρίσκεται και το θέμα του Γιώργου Αποστολίδη που θα αποκτηθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.
Χθες το βράδυ διέρρευσε ότι η ΑΕΛ Γ.Σ. είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση ως δανεικού (όπως δηλαδή ο Τσαϊρέλης και ο Ματαλόν) και του Καραδολάμη.
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ
Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
Μετά από πέντε χρόνια ο Γιάννης Παπαχρήστου όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΛ Γ.Σ. μια και μεταξύ διοίκησης και παίκτη υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass