ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ

Ο Μιχ. Καλαβρός συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2008 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20
Ο έμπειρος προπονητής Μιχάλης Καλαβρός θα είναι ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της Ολύμπια για τη νέα αγωνιστική περίοδο και με τον Βαγγέλη Κουτσοκέρα θα συμπληρώσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Η επιλογή του Μ. Καλαβρού έγινε από τον Γ. Μπαρτζώκα και χθες επήλθε συμφωνία σ' όλα τα επίπεδα. Ο Μιχάλης Καλαβρός έχει δουλέψει τα τελευταία δέκα τουλάχιστον χρόνια σε υψηλό επίπεδο, σε θέσεις βοηθού ή και πρώτου προπονητή. Χαρακτηριστικά ήταν στο επιτελείο του Κώστα Πολίτη στην ομάδα της Νήαρ Ηστ για την περίοδο 1997 - 1998 (όταν και ανέβηκε στην Α1 κατηγορία), ενώ δούλεψε ακόμα με τον Κ. Πολίτη και στην ΑΕΚ (με βοηθό επίσης τον Φώτη Κατσικάρη). Ο Μ. Καλαβρός δούλεψε αρκετά χρόνια και στο εξωτερικό, σε ομάδες της Νορβηγίας και της Γερμανίας, με χαρακτηριστικότερη στιγμή τη θητεία του στην ομάδα των Σκαϊλάινερς της Γερμανίας, ως βοηθός του Τσαρλς Μπάρτον. Έχει δουλέψει ακόμα ως πρώτος προπονητής στην ομάδα του Σπόρτινκ στην Α1 κατηγορία. Πέρυσι  καθόταν στον πάγκο της ομάδας του Κολοσσού Ρόδου.  Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ολύμπια ο Μ. Καλαβρός ευχαρίστησε το Γιώργο Μπαρτζώκα για την επιλογή του, καθώς και τη διοίκηση της ομάδας που υλοποίησε αυτή την επιλογή. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω σε μια σοβαρή ομάδα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω την επιλογή των ανθρώπων της Ολύμπια» είπε χαρακτηριστικά.
ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ
Στον Κολοσσό θα συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια την καριέρα του ο Σπύρος Παντελιάδης, ο οποίος ανακοινώθηκε και επισήμως από την ομάδα της Ρόδου.
Ο συγκεκριμένος παίκτης υπήρξε στόχος της ομάδας της Ολύμπια που τώρα βρίσκεται σε αναζήτηση εκ νέου πλαίη μέηκερ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass