ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ

Ενθουσιασμένοι με Ουζουνίδη, Μουρίκη

* ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΝΕΑΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2008 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:19
Η αρχή λέει ο θυμόσοφος λαός είναι το ήμισυ του παντός, και αν ισχύει αυτό, τότε στην Α.Ε.Λ. θα πρέπει στο τέλος να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα της δουλειάς του νέου τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη και του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη (ο συνεργάτης Γιώργος Καραγιάννης θα ασχοληθεί με την κατασκοπεία των αντιπάλων) αφού στις πρώτες προπονήσεις έχουν κλέψει τις «καρδιές» των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τη μεθοδικότητά του, αλλά και το γεγονός ότι του αρέσει το πρωινό ξύπνημα μια και βρίσκεται από τις 6 το πρωί στο Αλκαζάρ για να ετοιμάσει τις προπονήσεις της ομάδας. Στα αποδυτήρια δείχνει πολύ αγαπητός και προσιτός ενώ υποσχέθηκε σε όλους ευκαιρίες για να δείξουν την αξία τους.
Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που γίνεται τόσο εντατική δουλειά, ενώ πολύ καλά δείγματα παρά το σκληρό πρόγραμμα δείχνει ο γυμναστής Χρήστος Μουρίκης. Μέχρι τώρα οι προπονήσεις δεν έχουν τακτική, ενώ όπως και ο προκάτοχός του Γιώργος Δώνης είναι υπέρ των προπονήσεων με μπάλα και όχι με αδιάκοπο τρέξιμο.
Σίγουρα στο Καρπενήσι που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο Ουζουνίδης θα δώσει μεγαλύτερο βάρος στη φυσική κατάσταση και βέβαια στην τακτική, που θα φανούν τα αποτελέσματά της στα φιλικά παιχνίδια στην Ιταλία (το σύστημα που θα ακολουθήσει η ομάδα θα είναι το 4-3-3 όπως και πέρυσι) .
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ
Η Α.Ε.Λ. ανακοίνωσε χθες την απόκτηση τριών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από σωματεία του νομού Λάρισας, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν από τον Άρη Λάρισας ο μεσοεπιθετικός Σάββας Σιατραβάνης (γεννημένος 24/11/92, θα ενταχθεί στο τμήμα Νέων U-21) και ο αμυντικός Κώστας Μερτζανίδης (γεννημένος 14/2/93, θα ενταχθεί στο τμήμα Νέων U-18), ενώ από την Α.Ε.Δ. Νικαίας αποκτήθηκε ο επιθετικός Αποστόλης Μπάρδας (γεννημένος 24/5/90, θα ενταχθεί στο τμήμα Νέων U-21). Μάλιστα, οι τρεις παίκτες πήγαν χωρίς να πάρουν τα σωματεία τους οικονομικά ανταλλάγματα (υπέγραψαν ιδιωτικά συμφωνητικά ότι αυτό θα γίνει μόνο αν οι ποδοσφαιριστές υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια), ενώ ο πρόεδρος του Άρη, Διονύσης Τόμπορης, δήλωσε τα εξής: «Μετά από 44 χρόνια δηλαδή από τη συγχώνευση για να γίνει η Α.Ε.Λ., ο Άρης Λάρισας ξαναδίνει παίκτες στην Α.Ε.Λ. και εύχομαι να συνεχισθεί αυτό και στο μέλλον. Αποτελεί δείγμα και της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στον Άρη».
ΑΛΛΑΓΗ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΩΝ
Αλλαγή φρουράς είχαμε στους δοκιμαζόμενους παίκτες της Α.Ε.Λ. στις προπονήσεις των «βυσσινί», που γίνονται στο Αλκαζάρ, καθώς τη θέση των Μπλέντι (Πυργετού) και Γιοβανόπουλου (Α.Ε.Δ. Νίκαιας) πήραν ο Μπίμπα (Αμπελόκηποι) και ο Μπέης (Απόλλωνα), ενώ συνεχίζει να δοκιμάζεται στη θέση του τερματοφύλακα ο Κώστας Θεοδωρόπουλος.  
Από κει και πέρα ο Μαροκινός με βελγικό διαβατήριο Ναΐμ Ααράμπ μέχρι τώρα δείχνει καλά στοιχεία και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί. Την τελική εισήγηση βέβαια θα κάνει ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης. 
Στη χθεσινή προπόνηση εκτός του Σερεμέτ, που θα μείνει νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες λόγω τραυματισμού στον ώμο, δεν πήρε μέρος και ο Μπενζά εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο, που όμως δεν εμπνέουν καμία ανησυχία.
ΠΕΡΙ ΓΚΟΥΤΙΕΡΕΣ
Κύκλοι της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. σχετικά με το θέμα του Βολιβιανού Λίμπεργκ Γκουτιέρες τόνιζαν ότι ο παίκτης προτάθηκε στους «βυσσινί», αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον και έρχεται στην Ελλάδα για άλλη ομάδα. (Πανθρακικό ή Πανσερραϊκό).
Πάντως δεν απέκλειαν η τελευταία μεταγραφή να είναι... Βολιβιανός.
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass