ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΑΕΛ

Ο Μπενζά δεν επιθυμεί να πάει στο Πεκίνο

* ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2008 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:18
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ ο Βέλγος επιθετικός Μπό Μπενζά, θα είναι κανονικά «παρών» τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στο Αλκαζάρ, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των «βυσσινί», καθώς ο ίδιος δεν επιθυμεί-όπως αναφέρθηκε από τηνΠΑΕ-να ταξιδέψει στο Πεκίνο με την Ολυμπιακή ομάδα, της χώρας του. Σίγουρα ήταν ένα ευχάριστο νέο για τη λαρισινή ομάδα και τον προπονητή της Μαρίνο Ουζουνίδη, αφού θα ακολουθήσει κανονικά ο ποδοσφαιριστής το πρόγραμμα της προετοιμασίας και δεν θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος για να εγκλιματισθεί και να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του. Χαρακτηριστικά από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Χρήστο Τσούμαρη. αναφορικά με το θέμα του Βέλγου επιθετικού, τονίστηκαν τα εξής: 
«Η είδηση για την πρόσκληση του Μπο Μπενζά στην προεπιλογή της Ολυμπιακής ομάδας του Βελγίου, προκάλεσε έκπληξη τόσο σ' εμάς, όσο - απ' ό,τι κατάλαβα - και στον ίδιο τον παίκτη. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων τέθηκε προς συζήτηση πιθανή κλήση στην Εθνική Ανδρών και συμμετοχή του σε αντίστοιχες διοργανώσεις, αλλά ποτέ θέμα Ολυμπιακής ομάδας.
Επικοινωνήσαμε άμεσα με τον ατζέντη του παίκτη, αλλά και τον ίδιο, οι οποίοι διαβεβαίωσαν πως εκφράστηκε ήδη προς τους αρμοδίους η επιθυμία του Μπενζά να μην ταξιδέψει στο Πεκίνο, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τη θέση του στην ΑΕΛ. Θεωρείται μάλιστα βέβαιο ότι η επιθυμία του θα γίνει απόλυτα σεβαστή τόσο από την Ομοσπονδία, όσο και από την Ο.Ε. της χώρας του.
Επιπλέον, θα πρέπει να κάνω σαφές ότι δεν άλλαξε τίποτα στον προγραμματισμό της έλευσής του στη Λάρισα κι ο Μπο Μπενζά θα δώσει κανονικά το «παρών» στην «πρώτη» της ομάδας τη Δευτέρα 7 Ιουλίου και ώρα 7 μ.μ. στο Αλκαζάρ».
ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΠΑΡΑ
Ο Φακούντο Πάρα θα προσφέρει και τη νέα χρονιά τις υπηρεσίες του στην ΑΕΛ, μετά τη χθεσινή συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας, με την ΠΑΕ να διατηρεί το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων, μετά το πέρας της περιόδου δανεισμού.
Σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης, αναφέρονται:
«H ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Τσακαρίτα Τζούνιορς για την ανανέωση του δανεισμού για ακόμη ένα χρόνο του Φακούντο Πάρα. Διατηρεί πάντως το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων τού ποδοσφαιριστή μετά το πέρας της περιόδου δανεισμού. Ο Πάρα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας από το καλοκαίρι του 2007 και την περασμένη αγωνιστική σεζόν 2007-08 κατέγραψε συνολικά 30 επίσημες συμμετοχές και 6 γκολ».
ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Τη διεξαγωγή τεσσάρων φιλικών αγώνων στο Καρπενήσι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της ΑΕΛ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η λαρισινή ομάδα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 26 Ιουλίου το Θρασύβουλο, την Τρίτη 29/7 τη Ρόδο και την Τετάρτη 30 του μήνα τον Παναιτωλικό. Για το φιλικό του Σαββάτου (19/7) η ΑΕΛ βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα τού Αστέρα Τρίπολης. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθούν τα γήπεδα και οι ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της ΑΕΛ μέχρι στιγμής συμπεριλαμβανομένων και αυτών στην Ιταλία, διαμορφώνεται ως εξής:
ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
- 26/7 ΑΕΛ-Θρασύβουλος
- 29/7 ΑΕΛ-Ρόδος
- 30/7 ΑΕΛ-Παναιτωλικός
ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
- 5/8 Μπρέσια (ή Κίεβο)-ΑΕΛ
- 7/8 Κιέβο (ή Μπρέσια) – ΑΕΛ
- 9/8 Παλέρμο – ΑΕΛ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
- 17/8 Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ (Πανθεσσαλικό / 7:30μ.μ.)
- 20/8 ΑΕΛ-Ηρακλής (δεν έχει οριστεί η έδρα)
ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Σήμερα και αύριο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις στο ΤΕΦΦΑ Τρικάλων (9.30 το πρωί μέχρι το μεσημέρι), ώστε να είναι έτοιμοι για το ξεκίνημα της προετοιμασίας τη Δευτέρα και ώρα 7 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ.
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Όσον αφορά τώρα στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, η ΑΕΛ έχει πλέον στο στόχαστρο ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή στο μεσοεπιθετικό τομέα και θα προσπαθήσει τις επόμενες ημέρες να υλοποιήσει το στόχο της. Ακόμη, αναζητεί έναν κεντρικό αμυντικό, που θα συμπληρώσει την τετράδα και πιθανότατα θα είναι νεαρός σε ηλικία, για να έχει και μέλλον στην ομάδα.
Τέλος, διεκδικεί, ως γνωστόν, και το διεθνή Κολομβιανό αμυντικό τής Μποαβίστα, τον Μπράιαν Αλέξις Αγκούλο Λεόν (18,5 ετών), ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, περίπτωση που χαρακτηρίζεται αρκετά δύσκολη.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass