ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

«Προσοχή, συγκέντρωση, προσπάθεια...»

* «Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ»

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2008 21:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:18
 
 Του Σωτ. Κέλλα
Αύριο ξεκινά την προετοιμασία της (7 μ.μ., στο γήπεδο Αλκαζάρ) η Α.Ε.Λ. για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου φέτος πολλά θα είναι αλλαγμένα, κυρίως σε αγωνιστικό επίπεδο (τις υπόλοιπες αλλαγές θα τις αναφέρουμε εντός της ερχόμενης εβδομάδας... ), όπου φέτος θα υπάρχει διαφορετικό τεχνικό επιτελείο (Ουζουνίδης, Μουρίκης, Καραγιάννης και από πέρυσι έμεινε μόνο ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρ. Μιχαήλ), αλλά και αρκετά διαφοροποιημένο έμψυχο δυναμικό (έφυγαν ήδη έντεκα ποδοσφαιριστές, που ίσως γίνουν δεκατρείς, και ήρθαν έξι νέοι, που δεν αποκλείεται μέχρι τέλους της μεταγραφικής περιόδου να γίνουν μέχρι και δέκα!).
Έτσι, λοιπόν, οι αλλαγές που υπήρξαν προϋποθέτουν και μια νέα αντιμετώπιση από το φίλαθλο κόσμο, αλλά πάνω απ’ όλα και ένα νέο μήνυμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το μήνυμα αυτό το έστειλε χθες από τη Σίφνο, όπου πήγε για ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές (αναγκαστικά θα τις διακόψει για να παρευρεθεί στην πρώτη συγκέντρωση της Α.Ε.Λ.) ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ., Κωστής Πηλαδάκης, μέσω της «Ε»: «Αυτό που χρειάζεται φέτος η ομάδα είναι προσοχή, συγκέντρωση και προσπάθεια. Έχουμε μια ομάδα στην οποία τη φετινή σεζόν έγιναν πολλές αλλαγές σε αγωνιστικό επίπεδο και για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία στις υποχρεώσεις τής ερχόμενης σεζόν. Αυτό που χρειάζεται είναι η ενότητα όλων, για να μπορέσουμε να θωρακίσουμε την ομάδα, και να δώσουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα της δουλειάς τους η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές.
Η διοίκηση έκανε το καθήκον της και θα συνεχίσει να το πράττει, για να είναι ομάδα δυνατή και τη νέα περίοδο. Περιμένουμε, όμως, και μεγάλη ανταπόκριση στις προσπάθειές μας από τους φιλάθλους, αλλά και τις τοπικές επιχειρήσεις, που μέσω των χορηγικών προγραμμάτων τής Π.Α.Ε. μπορούν να τη στηρίξουν». Σχετικά με την ανάληψη της προεδρίας τής Σούπερ Λίγκα, ο κ. Κ. Πηλαδάκης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. Αρκέστηκε να μας πει: «Μέχρι την Πέμπτη θα έχω ενημερωθεί για όλα τα θέματα της Σούπερ Λίγκα και τότε θα τοποθετηθώ. Γιατί, αν δεν είσαι απόλυτα ενημερωμένος, δεν πιστεύω ότι μπορείς να δώσεις την πραγματική διάσταση για τους στόχους τού ελληνικού ποδοσφαίρου, που όλοι μας θέλουμε να πάει καλύτερα».
Για τα μεταγραφικά θέματα, ο κ. Πηλαδάκης απέφυγε να μας πει οτιδήποτε, λέγοντας απλά ότι οι μεταγραφές τής Α.Ε.Λ. δεν έχουν ολοκληρωθεί.
ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ Ή ΤΕΣΣΕΡΙΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Α.Ε.Λ. κινείται για την απόκτηση τριών ή κα τεσσάρων ακόμα παικτών. Εκεί που υπάρχει όχι απλά αυξημένο ενδιαφέρον, αλλά και... αυξημένο ποσό για να δοθεί, είναι στον αντί... Κλέιτον.
Η Α.Ε.Λ. έχει ήδη καταλήξει σε δύο παίκτες. Ο πρώτος είναι Λατινοαμερικανός και ο δεύτερος ανήκει σε ευρωπαϊκό σύλλογο, αλλά δεν είναι ελεύθερος. Και οι δύο περιπτώσεις παικτών είναι δύσκολες και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πιθανότητες απόκτησης.
Η Α.Ε.Λ. αυτή τη στιγμή θέλει και ένα νεαρό (20 χρόνων) στόπερ, που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό σύλλογο, αλλά και αυτή η περίπτωση δεν δείχνει να τελειώνει σύντομα.
Τέλος, υπάρχει και το ενδιαφέρον για τον Μπράιαν Αλέξις Λεόν Αγκούλο, τον Κολομβιανό παίκτη τής Μποαβίστα, που είναι μόλις 18 1/2 χρόνων, και η μεταγραφή του, αν γίνει, αποτελεί επένδυση για τους ανθρώπους τού λαρισινού συλλόγου. Τον ποδοσφαιριστή, όμως, διεκδικούν, επίσης, η πορτογαλική Πόρτο και η ισπανική Μπέτας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass