ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ

Τελείωσε και του Πάρα...

* ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΜΠΑΚ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΒΕΜΠΕΡ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ * ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΟΨΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΪΤΟΝ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2008 3:51 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:17

Τελείωσε και το θέμα της παραμονής τού Φακούντα Πάρα στην Α.Ε.Λ. και για τη νέα αγωνιστική χρονιά, αφού η λαρισινή ομάδα τα βρήκε σε όλα σχεδόν με τον παίκτη και την ομάδα του, στην οποία ανήκει, την αργεντίνικη Τσακαρίτα.
Χθες το βράδυ αναμένονταν να πέσουν οι σχετικές υπογραφές και σήμερα θα ανακοινωθεί, εκτός απροόπτου, η παραμονή του και για τη νέα σεζόν στην ομάδα. Από το περιβάλλον τού παίκτη διέρρευσε ότι η συμφωνία με την Α.Ε.Λ. περιλαμβάνει παραμονή τού παίκτη για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς για τα επόμενα.
Η παραμονή τού Φακούντο Πάρα έγινε με οικονομική υπέρβαση της Α.Ε.Λ., αλλά και μία μείωση απαιτήσεων του παίκτη, λόγω του γεγονότος ότι ήθελε να παραμείνει στη «βυσσινί» ομάδα.
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Ένας Γερμανός έφυγε χθες (Φέρστερ) από την Α.Ε.Λ., ένας έρχεται... Αυτός που έρχεται είναι ο 25χρονος (γεννήθηκε 15 Σεπτεμβρίου 1983) Κριστιάν Βέμπερ, ο οποίος, όπως αποκαλύψαμε από τη Δευτέρα, ήταν άμεσος στόχος τής ομάδας (για ευνόητους λόγους δεν προχωρήσαμε στη δημοσιοποίηση του ονόματός του... ).
Ο ύψους 1,75 μ. Βέμπερ θα έρθει σήμερα στη Λάρισα για να δει τις εγκαταστάσεις και αν του αρέσουν θα υπογράψει... Πάντως, η Α.Ε.Λ. έχει και άλλη εναλλακτική λύση.
Ο Βέμπερ έπαιξε πέρυσι στην Ντούισμπουργκ, που δεν είχε καλή τύχη στο πρωτάθλημα (τερμάτισε τελευταία και υποβιβάστηκε), αλλά σίγουρα το γεγονός ότι αγωνιζόταν σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα της Ευρώπης δείχνει και τις αγωνιστικές του ικανότητες.
Γεννήθηκε στο Σααρμπρίκεν και μέχρι τώρα έχει παίξει αρκετά παιχνίδια σε όσες ομάδες και αν αγωνίστηκε (Σααρμπρίκεν, Γκρόιτερ Φιρτ, Ντούισμπουργκ).
Ένας παίκτης που έρχεται από ένα τέτοιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αποτελεί πολύ καλή λύση.
ΣΤΟΠΕΡ
Μετά τη λύση τής συνεργασίας τής Α.Ε.Λ. με το Γερμανό Μάρκους Φέρστερ και τη δεδομένη λύση τής συνεργασίας με τον Τάσο Βενέτη, οι υπεύθυνοι της λαρισινής ομάδας κινούνται για την απόκτηση ενός 20χρονου στόπερ Ευρωπαίου, που θεωρείται επένδυση για το μέλλον.
Εναλλακτική λύση είναι και ο Σίκοφ, που βρίσκεται σε επικοινωνία με τον τεχνικό τής Α.Ε.Λ., Μαρίνο Ουζουνίδη, και αγωνιζόταν πέρυσι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
ΓΙΑ «ΔΕΚΑΡΙ»
Εκεί που θα ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στη μεταγραφική αγορά η Α.Ε.Λ. είναι η απόκτηση ενός παίκτη που παίζει κλασικό «δεκάρι». Η λαρισινή ομάδα εξετάζει δύο περιπτώσεις παικτών. Η μία αφορά σε Λατινοαμερικανό και η άλλη σε Ευρωπαίο. Και στους δύο έχει γίνει πρόταση, με τη διαφορά ότι με το δεύτερο πρέπει να επέλθει και συμφωνία με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται.
ΣΤΙΣ 7/7 ΚΑΙ 7 μ.μ.
Δεν ξέρουμε αν οι αριθμοί παίζουν ρόλο στην πορεία μιας ομάδας, αλλά στην Α.Ε.Λ. η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 7/7 και ώρα 7 μ.μ., στο ιστορικό Αλκαζάρ (για πρώτη φορά επί θητείας Πηλαδάκη) και αναμένεται να υπάρξει ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων, με πόλο έλξης τον Βέλγο Μπο Μπενζά, που αποτέλεσε μέχρι τώρα τη μεταγραφική έκπληξη των «βυσσινί».
 
 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass