Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ

Ένα βήμα πριν το final four

* ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2008 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:17
Με το βλέμμα στραμμένο στην πρόκριση στο final four του πανελλήνιου πρωταθλήματος βόλεϊ στην κατηγορία κορασίδων αναχώρησε χθες το μεσημέρι για την Αθήνα η ομάδα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού Συλλόγου προκειμένου να συμμετάσχει στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.
Η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας και η ομάδα του Φιλαθλητικού θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του Α΄ Ομίλου διαδοχικά σήμερα στις 2 μ.μ. τον ΑΟ Μαρκοπούλου, αύριο στις 4 μ.μ. τον Γ.Σ. Άργους και το Σάββατο στις 10 π.μ. τον Μ.Α.Σ. Εαρινό Θεσσαλονίκης.
Τόσο ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ιόφτσεφ, που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, όσο και ο νέος πρόεδρος Αθ. Βαβάτσικος, που συνοδεύει την αποστολή, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πρόκριση στην τελική τετράδα, στόχος εφικτός καθώς η λαρισινή ομάδα εμφανίζεται ιδιαίτερα αξιόμαχη παίζοντας καλό βόλεϊ, όπως απέδειξε στη διάρκεια της προημιτελικής φάσης την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.
«Οι ομάδες του ομίλου είναι στα μέτρα μας και μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στους 4 εάν παίξουμε το βόλεϊ που γνωρίζουμε» είπαν χαρακτηριστικά λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλήτριες Βιβή Πλίτση, Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, Ελένη Μπαζιάνα, Ιλιάνα Γιάτσου, Μαρία Μπρούτσου, Φιλίτσα Νίκου, Φανή Αποστολοπούλου, Βίβιαν Λιλέ, Σταυρούλα Παλάτου, Ιωάννα Μπίσκα, Αλεξάνδρα Βλάχου, Άννα Σκριάπα και Κατερίνα Κατσανάκη.
Σημειώνεται ότι η τελική φάση θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή 6 και την Δευτέρα 7 Ιουλίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass