ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΧΑΦ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Με... ελλείψεις η ΑΕΛ στη Γερμανία

ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΝΑΧΩΡΟΥΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2009 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:07
 Η ΑΕΛ αναχωρεί σήμερα για τη Γερμανία (με πτήση από Θεσσαλονίκη για Μόναχο στις 8 το πρωί) και συγκεκριμένα για το Ομπερστάουφεν όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η λαρισινή ομάδα θα «πετάξει» για Γερμάνια (η αναχώρηση από τη Λάρισα θα γίνει στις 4.15 το πρωί) με πολλές ελλείψεις και δεν αναφερόμαστε στον τραυματία Κυριακίδη (θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε ένα περίπου μήνα) αλλά στους παίκτες που ακόμα δεν έχουν αποκτηθεί είκοσι μέρες περίπου πριν την πρώτη επίσημη υποχρέωση με την KR Ρέικιαβικ για το Γιουρόπα Λιγκ.
Συγκεκριμένα οι «βυσσινί» αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, ενός δεξιού μπακ που να παίζει και στόπερ (αν και θα ήταν ιδανικό να αποκτηθούν και δεξί μπακ αλλά και στόπερ), ενός επιτελικού χαφ και δύο επιθετικών παικτών αφού η ομάδα δεν θα χρειαστεί μόνο σέντερ φορ (αντικαταστάτη του Ζουράφσκι) αλλά και περιφερειακό επιθετικό που θα πάρει την θέση του Πάρα που θεωρείται παρελθόν από τη λαρισινή ομάδα.
Μέχρι τώρα γι’ αυτές τις θέσεις ακούγονται πολλά ονόματα, ο Μάλαρτζ θεωρείται φαβορί για τη θέση του τερματοφύλακα ενώ για σέντερ φορ προτάθηκε και ο Περουβιανός Μεντόζα που πέρυσι ήταν δεύτερος σκόρερ.
Η ουσία είναι ότι η προετοιμασία συνεχίζεται, ο πρώτος αντίπαλος της ΑΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ μικρό φαίνεται εμπόδιο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός.
Στην προετοιμασία θα συμμετέχουν 24 παίκτες ενώ ο νεαποκτηθείς Βραζιλιάνος Ντέλσον θα ενσωματωθεί στην ομάδα στην Γερμανία. Οι παίκτες που πήρε μαζί του ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης είναι οι: Σέρεμετ, Σωτηρίου, Μπαϊμάκης, Νταμπίζας, Ααράμπ, Τριποτσέρης, Κολοβέτσιος, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Κατσιαρός, Μιούλερ, Ιγκλέσιας, Μπαλής, Βλασόπουλος, Ρομέου, Σιατραβάνης, Αμπουχατζίρα, Γιαννακόπουλος, Σίμιτς, Τσίγκας, Κάιο, Λαμπρόπουλος, Λύτρας, Καρανίκας.
ΜΙΑ ΜΙΝΙ «ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ» 
Όμως ας δούμε μία ακτινογραφία των παικτών που ταξιδεύουν σήμερα για την Γερμανία. Αναλυτικά:
ΣΕΡΕΜΕΤ: Πέρυσι αγωνίστηκε στα πλέι οφ και μέχρι να τελειώσει η μεταγραφή του Μάλαρτζ θα πρέπει να θεωρείται βασικός.
ΣΩΤΗΡΙΟΥ-ΜΠΑΪΜΑΚΗΣ: Θα δώσουν μάχη για τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα με προβάδισμα του γηγενή Μπαϊμάκη.
ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ: Είναι ο παίκτης πάνω στον οποίο θα στηριχθεί η αμυντική λειτουργία της ομάδας.
ΑΑΡΑΜΠ: Θεωρείται ότι θα είναι βασικός καθώς πέρυσι ήταν ο πιο εξελίξιμος παίκτη της ομάδας.
ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Φέτος θα πάρει εμπειρίες για να διεκδικήσει θέση βασικού τα επόμενα χρόνια. Εκτός αν η πρόοδός του είναι αλματώδης.
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ: Το γεγονός ότι η ΑΕΛ ψάχνει δεξί μπακ δείχνει ότι ο νεαρός ακόμα δεν απολαμβάνει άμεσης εμπιστοσύνης για να θεωρείται βασικός και αναντικατάστατος.
ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ: Οι παρουσίες του στην ΑΕΛ μέχρι τώρα αποτελούν εγγύηση γι’ αυτόν.
ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ: Ξεκίνησε τη χρονιά με ένα τραυματισμό στο γόνατο αλλά μέχρι τώρα αποτελεί αξιόπιστη λύση.
ΜΙΟΥΛΕΡ: Νεαρός και φιλόδοξος έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση μέχρι τώρα.
ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ: Φέτος έμεινε μόνος ουσιαστικά, αφού έφυγε ο Πάρα και ο Σαρμιέντο με μοναδικό πλέον Αργεντινό τον Μιούλερ.
ΜΠΑΛΗΣ-ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Και οι δύο απολαμβάνουν μεγάλη εμπιστοσύνη από τον τεχνικό της ομάδας Μαρίνο Ουζουνίδη και πάντα εκφράζεται για το ταλέντο τους με κολακευτικά σχόλια.
 ΡΟΜΕΟΥ: Θα παίξει αμυντικό χαφ και με δεδομένη την απουσία του Κυριακίδη θα πρέπει αμέσως να προσαρμοστεί.
ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗΣ: Ο Ουζουνίδης είναι ενθουσιασμένος μαζί του από τη στιγμή που τον είδε αλλά δεν γνωρίζουμε αν τον υπολογίζει άμεσα.
ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ: Μέχρι τώρα η αποκάλυψη των προπονήσεων παίζοντας σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, πρέπει να έρθει γρήγορα το δελτίο του για να παίξει.
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Πέρυσι ήρθε στα μέσα της χρονιάς και φέτος έχει προσαρμοστεί. Αναμένεται να προσφέρει πολλά περισσότερα.
ΣΙΜΙΤΣ: Μέχρι τώρα τα πάει πολύ καλά στις προπονήσεις και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
ΤΣΙΓΚΑΣ: Το γεγονός ότι η ομάδα χρειάζεται δύο επιθετικούς ίσως τον κρατήσει στη λαρισινή ομάδα. Δεν αποκλείεται να τον δούμε και βασικό στα παιχνίδια με την KR Ρέικιαβικ.
 ΚΑΪΟ: Ταλαντούχος αλλά θα υπολογίζεται μάλλον μόλις πάρει κοινοτικό διαβατήριο. Εκτός και αν η ομάδα δεν πάρει άλλο ξένο παίκτη.
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άγνωστο αν θα παραμείνει η θα δοθεί δανεικός όπως πέρυσι. Ίσως ο Ουζουνίδης τον αξιολογήσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.
ΛΥΤΡΑΣ-ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ: Δύο παίκτες από τη Νέων που θα χρειαστούν πολλή δουλειά για να παίξουν στην ομάδα.
ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Στη Λάρισα έμεινε ο Τάσος Κυριάκος που μπορεί να ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας αλλά ήταν γνωστό ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ουζουνίδη. Είναι άγνωστο αν παραμείνει στο συμβόλαιο που έχει η προσπαθήσει να βρει ομάδα καθώς μέχρι τώρα υποστηρίζουν κύκλοι του ποδοσφαιριστή ότι ειδοποιήθηκε αργά από την ομάδα ενώ είχε προτάσεις και δεν πρόλαβε να βρει ομάδα με τα χρήματα που έχει να παίρνει από τους «βυσσινί» . Το θέμα του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass