ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΕΛ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟ

Αυτή η πρώτη ας ήταν η... τελευταία

ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2009 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:07
 Φωτογραφίες: Β. Ντάμπλης
Ίσως είχε μια δόση ιστορικότητας η χθεσινή πρώτη της ΑΕΛ, αφού μπορεί να ήταν η... τελευταία στο στάδιο Αλκαζάρ. Όλοι όσοι σχετίζονται με την ομάδα δεν έκρυψαν τον μεγάλο τους πόθο για το νέο στόχο των «βυσσινί» που έχει ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζεται.
Χθες μπορεί να έλειπε η μεγάλη μεταγραφή (που στην Ελλάδα αποκαλούμε μπαμ), ωστόσο η θέρμη με την οποία αγκάλιασε ο κόσμος την ΑΕΛ κάλυψε τα όποια κενά. Πάνω από δύο χιλιάδες Λαρισαίων όλων των ηλικιών βρέθηκε στις θύρες 2-3-4 του Σταδίου Αλκαζάρ και έδωσε δύναμη στο νέο ξεκίνημα της ομάδας. Παράλληλα υποδέχθηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «βυσσινί» και τους απέδειξαν με τις εκδηλώσεις τους (καπνογόνα, πανό, συνθήματα και χειροκροτήματα) πως δίκαια επέλεξαν την ΑΕΛ.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑ * ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗΝ
Από τους παίκτες το «παρών», έδωσαν όλοι εκτός ενός. Αυτός ήταν ο Αργεντίνος, Φακούντο Πάρα με τον οποίο αρχίζει να δημιουργείται ένα σίριαλ γύρω από την υπόθεση. Χθες στο γήπεδο βρέθηκε και ένας υπό δοκιμήν παίκτης. Ο Κώστας Καραμάνης είναι 22 ετών και ανήκει στην FS Brussels αυτό το διάστημα. Πέρυσι έπαιζε στην ομάδα Hommen της Β΄ Βελγίου.
Στην «πρώτη» ήταν τόσο ο Τάσος Κυριάκος, που προπονήθηκε κανονικά όσο και ο Τόμισλαβ Βράνιτς ο οποίος δεν προπονήθηκε όμως.
ΚΑΝΕΙ «ΓΚΕΛ» Ο ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΕΪΡΑ
Πολύ καλή σχέση με τον κόσμο δείχνει πως έχει ο Ισραηλινός Σιμόν Αμπουχατζέιρα. Με το που βγήκε από τα αποδυτήρια (ενώ πριν είχαν βγει και άλλοι νωρίτερα) πραγματικά αποθεώθηκε από τον κόσμο και ειδικά από τους Monsters (είπε βέβαια γι΄ αυτούς στην παρθνενική του χθεσινή συνέντευξη στην «Ε»).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass