ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΣΚΑΡΑ

Οι Λαρισαίοι των Μεσογειακών...

ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΔΕΜΑ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2009 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:07
 Οι 16οι Μεσογειακοί Αγώνες της Πεσκάρα (26/6-5/7) θα περνούσαν σχεδόν απαρατήρητοι αν δεν υπήρχε η θεσσαλική προοπτική και αναφερόμαστε στη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 που θα γίνουν σε Λάρισα και Βόλο. Έτσι λοιπόν οι Λαρισαίοι που θα μετάσχουν στους αγώνες θα αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες. Στους αγώνες θα συμμετέχουν 403 αθλητές και αθλήτριες και οι Λαρισαίοι που θα συμμετέχουν είναι οι:
ΣΤΙΒΟΣ
Δημήτρης Γράβαλος (400 μ. 4x400 μ.), Γιώργος Κουτσοθεοδώρου (100 μ., 200 μ., 4x100 μ.), Πέτρος Κυριακίδης (400 μ. 4x400 μ.), Αλέξανδρος Παπαδημητρίου (σφυροβολία), Μαρούλα Παπαγεωργίου (ύψος)
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Δημήτρης Χασιώτης (50 μ. ύπτιο, 100 μ. ύπτιο, 200 μ. ύπτιο)
ΜΠΑΣΚΕΤ
ΑΝΔΡΕΣ: Γιώργος Αποστολίδης (πρώην παίκτης της ΑΕΛ ΓΣ και της Ολύμπια), Δημήτρης Καραδολάμης (πρώην παίκτης της ΑΕΛ ΓΣ), Θεοφάνης Κουμπούρας (πρώην παίκτης της Ολύμπια), Δημήτρης Λόλας (Λαρισαίος που παίζει στην Καβάλα)
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Νίκη-Βίνους Εϊβερι (παίκτρια της Ολυμπιάδας), Σουλτάνα Χαλιβέρα (Λαρισαία που παίζει στη ΦΕΑ).
ΤΖΟΥΝΤΟ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ιουλιέτα Μπουκουβάλα (-57κ.)
ΡΥΘΜΙΚΗ
Ευαγγελία Γκουντρούμπη (σύνθετο ατομικό)
Ιωάννα Τάχα (σύνθετο ατομικό)
ΒΟΛΕΪ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ξανθή Μυλωνά (Λαρισαία που παίζει στον ΠΑΟ).
ΕΚΛΟΓΕΣ
Αύριο Τετάρτη 24 Ιουνίου, δύο ημέρες πριν από την έναρξη των Μεσογειακών Αγώνων, θα πραγματοποιηθούν στην Πεσκάρα οι εκλογές της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ). Υποψήφιος για τη θέση του Γενικού Γραμματέα ο Ισίδωρος Κούβελος, την εκλογή του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες στηρίζει και ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ, Αμάρ Αντάντι.
 Την ευχή ότι η Ελλάδα θα διατηρήσει τη θέση αυτή (μετά τους Φιλάρετο και Κυριακού), εξέφρασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος.
 «Ακούμε εδώ και καιρό για κινήσεις στο παρασκήνιο σχετικά με τις εκλογές της ΔΕΜΑ. Έχουμε βάσιμες ελπίδες ότι τη θέση του Γενικού Γραμματέα θα τη διατηρήσει η Ελλάδα. Όμως πρόκειται για εκλογική διαδικασία, στην οποία ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά», είπε ο κ. Καπράλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στην οποία ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με εταιρία αθλητικών ειδών έως το 2012.
Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Κούβελο να είναι μοναδικός υποψήφιος ενώ φαβορί για τη θέση του προέδρου είναι ο Αντάντι.
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ Ο ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
Ο Βολιώτης Βασίλης Πολύμερος θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στους 16ους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πεσκάρα της Ιταλίας από 26 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου. Ο Έλληνας κωπηλάτης, μαζί με τον Δημήτρη Μούγιο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου ενώ το 2004, στην Αθήνα, μαζί με τον Νίκο Σκιαθίτη πήρε το χάλκινο μετάλλιο επίσης στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. Στο Σίδνεϊ, μαζί με τον Παναγιώτη Μηλιώτη ήταν 8ος, ενώ το 2001 κέρδισε ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του τετραπλού σκιφ ελαφρών βαρών μαζί με τους Κουρκουρίκη, Σκιαθίτη και Μηλιώτη.
ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
Στην Πεσκάρα θα ταξιδέψουν και δύο Λαρισαίοι ως αρχηγοί αποστολών ο Γιώργος Στουκογεώργος του τζούντο και ο Δημήτρης Κουραμάς του τένις. Επίσης θα είναι ο Λαρισαίος διεθνής διαιτητής του βόλεϊ Μιχάλης Θεμελής.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass