ΕΝΩ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΜΑΚΡΙΝΟ ΣΟΥΤ

«Φουνταριστός» για… φουνταριστό πάει ο ΝΟΛ

ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2009 3:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:06
Δυναμικά θέλει να μπει στο παρθενικό του πρωτάθλημα στην Α1 Εθνική κατηγορία πόλο ο ΝΟΛ. Η λαρισινή ομάδα από τις πρώτες κιόλας ημέρες δείχνει ιδιαίτερα δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι και προσπαθεί να πλησιάσει σημαντικούς παίκτες για να τους φέρει στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Για τον πρώτο παίκτη που θα κινηθεί ο ΝΟΛ θα είναι ο φουνταριστός. Ονόματα ακούγονται πολλά τόσο για παίκτες του Πανιωνίου (ο οποίος άλλαξε και προπονητή) όσο και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Το θέμα είναι πως η ομάδα δεν μπαίνει σε αυτήν τη μεταγραφολογία και θα πάει για ουσιαστικές λύσεις να ενισχυθεί.
Στις αρχές του Ιουλίου θα βρεθεί στη Λάρισα η Εθνικη Καζακστάν και δεν αποκλείεται να βρεθεί ο παίκτης που θα καλύψει τις ανάγκες της ομάδας αλλιώς θα κινηθεί στη γνωστή αγορά.
Ο προπονητής Νίκος Βλαζάκης θέλει τον φουνταριστό παίκτη να είναι πραγματικό «θηρίο». Να είναι δηλαδή πάνω από δύο μέτρα και με μεγάλη δύναμη στις φάσεις. Παράλληλα όμως θέλει να ενισχύσει και το μακρινό σουτ σε περίπτωση που παίζουν ζώνη οι αντίπαλοι. Ο Χανιώτης τεχνικός κοιτάζει για παίκτες που παίζουν στις θέσεις 2 και 3 και εκεί υπάρχουν πολλές λύσεις.
Ο ΝΟΛ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ
Κρίσιμη αναμένεται η συνάντηση που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (13:00), στα γραφεία της ΚΟΕ, μεταξύ υπευθύνων της ομοσπονδίας και εκπροσώπων των ομάδων της Α1 υδατοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες. Εκτός από τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης βρίσκεται και η πρόταση της ΚΟΕ για μείωση του αριθμού των ξένων παικτών και παικτριών (συμπεριλαμβανομένων των κοινοτικών) από τρεις σε δύο για την προσεχή χρονιά και σε έναν για την περίοδο 2010-11. Η πρόταση αυτή, που αφορά μόνο στις εσωτερικές διοργανώσεις, προκαλεί αντιδράσεις από κάποιες ομάδες. Η ΚΟΕ είχε ζητήσει απ’ όλα τα σωματεία να καταθέσουν τις απόψεις τους ως την περασμένη Δευτέρα και ανταποκρίθηκαν οι ΝΕ Πατρών, Παναθηναϊκός, Χανιά, ΠΑΟΚ, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Πανιώνιος, ΝΟ Λάρισας, Βουλιαγμένη, Νηρέας Χαλανδρίου και Ποσειδών Ιλισίων, ενώ μόλις χθες το μεσημέρι απέστειλε τις δικές του απόψεις και ο Ολυμπιακός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο έγγραφο που απέστειλε η ΚΟΕ στα σωματεία, αιτιολογείται η πρόταση για μείωση του αριθμού των ξένων βάσει της γενικότερης οικονομικής κατάστασης και της προάσπισης του μέλλοντος της ελληνικής υδατοσφαίρισης (περισσότερες ευκαιρίες σε νέους Ελληνες παίκτες).
Ο ΝΟΛ θα εκπροσωπηθεί στη συνεδρίαση από τον πρόεδρο Δημήτρη Κουρέτα και τον διοικητικό Μπάμπη Ντόσα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΝΟΛ θα ταχθεί υπέρ της άποψης να παίζουν τρεις ξένοι στις εσωτερικές διοργανώσεις.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass