ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΕΜΙΛ ΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Α.Ε.Λ.

Την Πέμπτη πέφτουν οι υπογραφές...

* ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΟΥΜΙΤ ΚΑΡΑΝ * ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ * ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΤΣΟΛΗ * ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΤΙΝ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2009 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:03
 Η «Ε» από τη Δευτέρα 25 Μαΐου είχε αποκαλύψει το τριπλό χτύπημα της Α.Ε.Λ. με πρόταση στη Φλουμινένσε για τον Ρομέου (υπέγραψε συμβόλαιο), το ενδιαφέρον στο ταξίδι του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη για τον Εμίλ Ντίκα (συμφώνησε προφορικά ) αλλά και το Βραζιλιάνο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο (δύσκολα θα υπογράψει καθώς οι απαιτήσεις του κρίνονται υπερβολικές).
Και χθες η Α.Ε.Λ. διέρρευσε ότι ο Εμιλ Ντίκα, του οποίου το συμβόλαιο με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου έληξε φέτος, συμφώνησε προφορικά, επαληθεύοντας απόλυτα τις πληροφορίες της «Ε» που ανέφεραν ότι ο παίκτης θα έρθει να υπογράψει μόλις τελειώσει το Ρουμάνικο πρωτάθλημα κάτι που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη και η ομάδα του νέου αποκτήματος των «βυσσινί» Ραπίντ Βουκουρεστίου υποδέχεται την Πολυτέχνικα.
Μετά το τέλος του πρωταθλήματος και πιθανότατα την Πέμπτη θα έρθει στην Αθήνα για υπογράψει το τριετές συμβόλαιο με την Α.Ε.Λ.
Ο 27χρονος παίκτης σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά, ενώ τη μεταγραφή του θεωρούν δεδομένη τα Ρουμάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 
Από κει και πέρα υπάρχει ενδιαφέρον για ένα ακόμα Ρουμάνο τον Φλορίν Τσέρνατ αλλά η μεταγραφή του θεωρείται απίθανο να πραγματοποιηθεί.
 ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΝ
Ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ. Κωστής Πηλαδάκης επέστρεψε χθες από την Τουρκία και συγκεκριμένα την Κωνσταντινούπολη με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του (ο πρόεδρος ήταν ένας από αυτούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν καθώς είναι δημότης Λάρισας και έβαλε σε προτεραιότητα τις μεταγραφές της ομάδας) αλλά άφησε μία εκκρεμότητα που είναι η απάντηση του Τούρκου σέντερ φορ της Γαλατά Σαράι Ουμίτ Καράν στην πρόταση που του έκανε για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Στο μεταξύ η ανανέωση συνεργασίας με τον Τουμέρ Μετίν μάλλον δείχνει να «ναυαγεί» καθώς ο πρόεδρος στην προσφορά που του έκανε βάζει πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας και όχι την επαφή που έχει κάποιος με τον κόσμο. Ο Μετίν όπως γράφει χθες τουρκική εφημερίδα έχει πρόταση και από ομάδα χώρας της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
ΓΙΑ ΚΟΤΣΟΛΗ
Αύριο αναμένεται και η απάντηση του τερματοφύλακα Στέφανου Κοτσόλη στην πρόταση που του έκανε η Α.Ε.Λ. για ανανέωση της συνεργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κοτσόλης έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα Β’ Γαλλίας με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 750.000 ευρώ που είναι αρκετά δελεαστική. Φέτος ο Κοτσόλης από την Α.Ε.Λ. πήρε περίπου 150.000 ευρώ (με τα μπόνους που είχε) και οι πληροφορίες θέλουν η Α.Ε.Λ. να του έκανε μία πρόταση λίγο καλύτερη και εγγυημένη (δεν έχουν σχέση τα μπόνους). Ο Κοτσόλης αν μείνει στην Α.Ε.Λ. θα το κάνει για συναισθηματικούς λόγους και επειδή αγαπάει την ομάδα και «δέθηκε» με αυτήν, ενώ έχει στόχο να παίξει στο γήπεδο που θα κατασκευάσει.
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΡΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Στο στόχαστρο της Α.Ε.Λ. αυτή τη στιγμή είναι τρεις τερματοφύλακες. Ο ένας είναι ο Ιρλανδός Άλαν Μανούς που γεννήθηκε στις 19 Μαΐου 1982 και αγωνίζεται στην Λίνφιλντ. Μάλιστα έπαιξε στον χθεσινό φιλικό αγώνα των εθνικών ομάδων Ιταλίας- Βόρειας Ιρλανδίας 3-0 . Υπάρχει ένας ακόμα τερματοφύλακας που ενδιαφέρει την Α.Ε.Λ. και είναι ο Σέρβος Μπόγιαν Γεοργκάσεβιτς που έπαιζε στην Γκένκ Βελγίου. Τέλος, υπάρχει και μία ακόμα λύση για την οποία δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό.
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ
Στο μεταξύ στην Α.Ε.Λ. δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για δύο ακόμα θέσεις που θα ενισχυθεί η ομάδα αυτή του δεξιού μπακ και του στόπερ (εφόσον φύγει ο Κώτσιος που έχει συμβόλαιο και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά). Αλλά μάλλον όλα θα εξαρτηθούν από τα χρήματα που θα δαπανηθούν για τον επιτελικό χαφ (πρώτη λύση είναι ο Τσέρνατ) και τον σέντερ φορ.
ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα θα οριστικοποιηθούν τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η Α.Ε.Λ. στη Γερμανία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Αύριο ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ., Κωστής Πηλαδάκης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου με μια ατζέντα σημαντικών θεμάτων, όπου θα κυριαρχήσουν το γήπεδο, τα μεταγραφικά, αλλά και κάποιες γκρίνιες και ερωτηματικά που υπάρχουν γύρω από την ομάδα.
Επίσης θα παρουσιαστούν τα εισιτήρια διαρκείας στα οποία θα περιλαμβάνονται τα παιχνίδια της Ευρώπης, τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και τα φιλικά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass