Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΑ ΜΑΧΗ

Τα δίνει όλα για Ουμίτ Καράν

* ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΣΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΛΕΙ ΚΩΤΣΙΟ * ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΤΟΥΜΕΡ ΜΕΤΙΝ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2009 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:03
Του Σωτ. Κέλλα
Ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά εφόσον αποκτηθεί από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. είναι ο Ουμίτ Καράν και ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης από χθες προσπαθεί να τον αποκτήσει ακολουθώντας τη νόμιμη διαδικασία.
Συγκεκριμένα το πρώτο μέλημα ήταν να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Γαλατά Σαράι για να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση της ομάδας για να μιλήσει με τον παίκτη μια και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα.
Η Γαλατά Σαράι θέλει να αποδεσμεύσει τον παίκτη και να πληρωθεί το συμβόλαιό του από την Α.Ε.Λ., κάτι με το οποίο οι «βυσσινί» συμφωνούν απόλυτα. Μετά τη συγκατάθεση της Γαλατά, ο Πηλαδάκης βρέθηκε με τον Ουμίτ Καράν και συζήτησαν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους, σίγουρα δεν είναι εύκολο να πεισθεί ο παίκτης να έρθει, αλλά θα γίνει και μία νέα προσπάθεια.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ουμίτ Καράν είναι 33 χρόνων (γεννήθηκε στο Βερολίνο στη 1 Οκτωβρίου 1976) και έχει αγωνισθεί μέχρι τώρα σε 150 παιχνίδια και έχει πετύχει 70 τέρματα με τη Γαλατά Σαράι. Φέτος δεν ήταν και η καλύτερή του χρονιά καθώς μέχρι τώρα έπαιξε σε 28 αγώνες και πέτυχε τρία γκολ ενώ πέρυσι σε 42 με 17 γκολ.
Πρόκειται για σπουδαίο παίκτη που στο παρελθόν αγωνίσθηκε στην Γκενστερμπιρλίγκι και στην Άνκαρα Σπορ.
Είναι διεθνής 12 φορές με την εθνική Τουρκίας και πέτυχε 7 γκολ.
Στο μεταξύ υπήρξε χθες συνάντηση και με τον μάνατζερ του Τούρκου παίκτη της Α.Ε.Λ. Τουμέρ Μετίν που ζήτησε εγγυημένο συμβόλαιο και όχι ο παίκτης να πληρώνεται με τις συμμετοχές όπως έγινε το τελευταίο εξάμηνο.
Αυτό προβλημάτισε τον κ. Πηλαδάκη, που θα έχει αντιπρόταση η οποία θα στηρίζεται πιθανότατα σε μίνιμουμ συμμετοχών, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να διακινδυνεύσει ένα εγγυημένο συμβόλαιο σε έναν παίκτη που είναι σε μεγάλη ηλικία, ενώ από την άλλη έχει τη θετική εισήγηση του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη. Θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί η «χρυσή τομή», όμως σε κάθε διαπραγμάτευση θα υπάρχει πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την Τρίτη θα δοθεί η απάντηση του Στέφανου Κοτσόλη στην οικονομική προσφορά της Α.Ε.Λ. Ο τερματοφύλακας περιμένει να ακούσει το τελικό ποσό από την Α.Ε.Λ., έχοντας στα χέρια του μια καλή προσφορά από γαλλική ομάδα που του προσφέρει τριετές εγγυημένο συμβόλαιο με πολύ καλές αποδοχές.
Ο Κοτσόλης όλα τα χρόνια είχε αποδοχές ιδιαίτερα υψηλές και περιμένει να συνεκτιμηθεί η προσφορά του. Το θετικό γι’ αυτόν είναι ότι η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. εκτίμησε τις υπηρεσίες του. Οι πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας μαζί του αυτή τη στιγμή είναι μισές -μισές.
Πάντως, στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. κοιτούν και λύσεις άλλων τερματοφυλάκων με πρώτη αυτή του Σέρβου Μπόγιαν Γεοργκάσεβιτς.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΙΑ ΚΩΤΣΙΟ
Στο μεταξύ, ο Ατρόμητος Αθηνών και συγκεκριμένα ο πρώην τεχνικός της Α.Ε.Λ., Γιώργος Δώνης, έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ηλία Κώτσιου. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στη λαρισινή ομάδα αλλά από την άλλη θα το κάνει μόνο αν τον υπολογίζουν με βάση την αγωνιστική του αξία και αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο το τι θα πράξει.
Η αλήθεια είναι ότι τώρα προσπαθεί να ηρεμήσει και ανάλογα να αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ενώ σίγουρα αναπολεί και τις στιγμές του επαναπατρισμού του που ήταν μία σημαντική απόφαση για την καριέρα του.
Προς το παρόν βρίσκεται στην Κρήτη, την πατρίδα της συζύγου του, για ολιγοήμερες διακοπές.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass