ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σ. Σουλούκος: «Φέρνουμε κάτι το καινούργιο για την Ε.Π.Σ.Λ.»

* ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ «ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ»

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2009 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:03
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε») - Του Γιάννη Μουκίδη
«Μπροστά στην αδιέξοδη προοπτική της Ε.Π.Σ.Λ., θέλουμε να φέρουμε κάτι το καινούργιο με την Ενωτική Παρέμβαση Σωματείων Νομού Λάρισας. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση στα ποδοσφαιρικά πράγματα του νομού μας. Απέναντι στην αποκαρδιωτική εικόνα της Ε.Π.Σ. Λάρισας, εμείς έχουμε ιδέες, φρέσκιες προτάσεις, όρεξη για δουλειά...». Αυτά «κατέθεσε», ανάμεσα στα άλλα, ο επικεφαλής της Κίνησης, που θα πάρει μέρος στις εκλογές της Ε.Π.Σ.Λ. κ. Σωτήρης Σουλούκος, μιλώντας σε εκπροσώπους ποδοσφαιρικών σωματείων της επαρχίας Ελασσόνας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ελασσόνας.
Ο κ. Σουλούκος, πλαισιωμένος από τα μέλη που απαρτίζουν την Ενωτική Παρέμβαση Σωματείων, αποτύπωσε τις αρχές που διέπουν την παράταξη, της οποίας ηγείται, κάνοντας λόγο, μεταξύ των άλλων, για:
Κατοχύρωση της δημοκρατικής λειτουργίας της Ένωσης, ανοιχτές συνεδριάσεις της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Λ., ήθος και διαφάνεια, σύνθεση απόψεων, ίση μεταχείριση προς όλους, συνεχής ενημέρωση των σωματείων, σχεδιασμό ενός προγραμματισμού με όραμα για την ανάκαμψη του τοπικού ποδοσφαίρου, συλλογικότητα, σεβασμό στην προσωπικότητα των άλλων, αποδοχή διαφορετικών τοποθετήσεων των μελών της κίνησης, επίδειξη ευαισθησίας, συνεργασία με όλους τους φορείς, δυναμική διεκδίκηση αιτημάτων για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου.
Ακόμη, παρουσίασε τους πρωταρχικούς στόχους της κίνησης, ενώ κατήγγειλε πως η όλη προσπάθεια δέχεται πόλεμο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το κλίμα που εισπράττουμε καθημερινά είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξο. Γι΄ αυτό και κάποιοι πάνε να μας σπάσουν. Δεχόμαστε ανελέητο πόλεμο με κάθε τρόπο, η κατάσταση τείνει να ξεφύγει, κυριαρχούν οι προσωπικές πολιτικές, που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο του νομού. Ανεξάρτητα με τα πολιτικά πιστεύω του καθένα, για τη σημερινή κατάσταση της Ε.Π.Σ.Λ., ισχύει το... ή αλλάζει ή βουλιάζει...».
Τέλος, ο επικεφαλής της Ενωτικής Παρέμβαση Σωματείων Νομού Λάρισας κ. Σωτήρης Σουλούκος, αφού κάλεσε τους εκπροσώπους των σωματείων της επαρχίας Ελασσόνας να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια, υποστήριξε: «Εμείς δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια και δεν είμαστε αιθεροβάμονες. Γνωρίζουμε που μπορούμε να φτάσουμε με σοβαρότητα, εργατικότητα, διαφάνεια, αξιοκρατία, συνεργασία, προγραμματισμό, επιμονή και αποτελεσματικότητα. Με σύνεση και αυτογνωσία δεσμευόμαστε για το καλύτερο. Τα της Ένωσης είναι υπόθεση όλων μας...».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass