Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 3+1 ΧΡΟΝΩΝ

Ανακοίνωσε επίσημα τον Ρομέου η ΠΑΕ ΑΕΛ

* «ΚΛΕΙΝΕΙ» ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΜΙΛ ΝΤΙΚΑ - ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΟΜΩΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΑΤ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2009 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:02
Μετά τον 19χρονο Βραζιλιάνο Κάιο Φερέιρα, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες και επίσημα την απόκτηση του συμπατριώτη του Ρομέου Περέιρα Ντος Σάντος, για το ενδιαφέρον του οποίου είχε αποκαλύψει η «Ε», όταν έγιναν οι πρώτες επαφές.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς ο νεαρός μέσος της Φλουμινένσε έρχεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα με πολλή όρεξη για να παίξει ποδόσφαιρο και οι «βυσσινί» του παρέχουν όλα τα εχέγγυα, προκειμένου να δείξει το ταλέντο του και να οδηγήσει την ομάδα σε ευρωπαϊκές διακρίσεις.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, λοιπόν, ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου Ρομέου Περέιρα Ντος Σάντος με μεταγραφή από τη Φλουμινένσε. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3+1 ετών.
Γεννημένος στις 13 Φεβρουαρίου 1985 στην πόλη Ιταμαραζού έγινε επαγγελματίας το 2002, σε ηλικία 17 ετών με την ομάδα της Ντεμοκράτα, στην οποία παρέμεινε για δυόμισι χρόνια. Το μεγάλο βήμα, όμως, ήρθε το 2005 με τη μεταγραφή σε μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, τη Φλουμινένσε, με την οποία κατέγραψε συνολικά 92 επίσημες συμμετοχές και 6 γκολ μέσα σε μια τετραετία για να θεωρείται σήμερα ένας από τους πλέον εξελίξιμους μέσους του πρωταθλήματος. Την πρώτη χρονιά έπαιξε σε 11 ματς, πριν έρθει η καθιέρωση με 3 σερί γεμάτες σεζόν. Τριάντα συμμετοχές και 2 γκολ το 2006, 27 συμμετοχές και τίτλος (Κύπελλο Βραζιλίας) ένα χρόνο μετά, 23 ματς και 4 γκολ το 2008, στην πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του. Ήταν η χρονιά που έφτασε με τη Φλουμινένσε μέχρι τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο, αφού η ομάδα του ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Λίγκα Ντε Κίτα του Εκουαδόρ.
Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΡΟΜΕΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Χρονιά / Ομάδα / Αγώνες – Γκολ
2005 / Φλουμινένσε / 11 –
2006 / Φλουμινένσε / 30 – 2
2007 / Φλουμινένσε / 27 –
2008 / Φλουμινένσε / 23 – 4
2009 / Φλουμινένσε / 1 –
 
Ο ΕΜΙΛ ΝΤΙΚΑ
Θέμα ημερών είναι να «κλείσει» στη «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου και ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής της Ραπίντ Βουκουρεστίου Εμίλ Ντίκα, που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του και περιμένει από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη την απάντησή του, για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει συμβόλαιο.
ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΣΕΡΝΑΤ
Χθεσινοβραδινές πληροφορίες από την Αθήνα έκαναν λόγο ότι δυσκολεύει πάρα πολύ η περίπτωση του Φλορίν Τσέρνατ για να έρθει στην ΑΕΛ, χωρίς όμως αυτό να εμποδίζει τη διοίκηση να συνεχίσει την προσπάθειά της, καθώς τον Ρουμάνο παίκτη θέλουν από πέρυσι εκτός από τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη και οι φίλοι της ΑΕΛ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΤΣΟΛΗ
Αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και πιθανότατα την Τρίτη ή την Τετάρτη, θα γνωρίζουμε οριστικά εάν θα συνεχίσει ή όχι ο Στέφανος Κοτσόλης και τη νέα περίοδο, στην ΑΕΛ.
Χθεσινές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος Κώστας Πηλαδάκης και ο Στέφανος Κοτσόλης συναντήθηκαν δίχως να βρεθεί η «χρυσή» τομή. Έγινε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Έλληνα τερματοφύλακα και ο Κοτσόλης δεν ήταν ούτε θετικός, ούτε αρνητικός.
Οι πιθανότητες φαίνονται να είναι μοιρασμένες και η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, καθώς ο κ.Πηλαδάκης περιμένει την οριστική του απάντηση.
Ο Κοτσόλης σημειώνεται ότι έχει πρόταση από ομάδες της Β’ Γαλλίας που περιμένουν στο...ακουστικό, στην περίπτωση που δεν συνεχίσει στη λαρισινή ομάδα.
ΓΙΑ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΕΪΡΑ
Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό σύμφωνα με δημοσιογράφους από το Ισραήλ, ότι χθες ήταν στην Αθήνα οι δυο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Σιμόν Αμπουχατζέιρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΛ.
Επρόκειτο δε να συναντηθούν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Πηλαδάκη ή τον αντιπρόεδρο Κώστα Κωνστάντο, προκειμένου να τους ενημερώσουν ότι ο 23χρονος επιθετικός είναι ελεύθερος, για να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του.
Παράλληλα όμως θα τους έκαναν γνωστό ότι η διοίκηση της Χάποελ Πετάχ Τίκβα υποστηρίζει ότι ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και για να μην προσφύγουν στη ΦΙΦΑ, ζητάνε το ποσό του 1.000.000 ευρώ!  
ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΥΜΙΤ ΚΑΡΑΝ
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης θα μεταβεί στην Τουρκία προκειμένου να συναντηθεί με τον ομόλογό του της Γαλατασαράι, για το... αστέρι της ομάδας, τον Ουμίτ Καράν.
Σε κάθε περίπτωση η μεταγραφή φαντάζει πολύ δύσκολη, όμως ο κ. Πηλαδάκης θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να φέρει τον ποδοσφαιριστή στη θεσσαλική πρωτεύουσα και εάν τα καταφέρει, θα είναι ίσως η μεγαλύτερη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι την προσεχή Τρίτη 9 Ιουνίου στις 2 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Larissa Imperial Classical Hotels», θα γίνει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2009-10 και η απολογιστική συνέντευξη Τύπου του προέδρου, Κώστα Πηλαδάκη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass