ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ

Η ΑΕΛ Γ.Σ. με Αμερικάνους στην Α2

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2009 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:02
Η ΑΕΛ Γ.Σ. είναι αποφασισμένη να φέρει την επανάσταση στο ελληνικό μπάσκετ με μία απόφαση πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Α2 εθνικής κατηγορίας καθώς η διοίκησή της αποφάσισε στο νέο πρωτάθλημα να συμμετέχει με δύο Αμερικάνους αλλά και τέσσερις κοινοτικούς. Μάλιστα η απόκτηση των Αμερικάνων θα γίνει άμεσα ώστε να μπορέσουν να αγωνισθούν από την αρχή του πρωταθλήματος.
Το σκεπτικό που πάρθηκε αυτή η απόφαση είναι ότι δεν μπορεί μία ομάδα που είναι Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία να παίζει σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο επιχορηγούνται οι υπόλοιπες με 100.000 ευρώ ετησίως και η ίδια να μην παίρνει χρήματα αλλά παράλληλα να μην έχει και τις υποχρεώσεις ως εταιρία που είναι στα χαρτιά.
Πήρε λοιπόν την απόφαση να κλονίσει τα θεμέλια του ελληνικού μπάσκετ αποκτώντας άμεσα δύο Αμερικάνους και ζητώντας από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας την έκδοση δελτίων. Σε περίπτωση που η ΕΟΚ αποφασίσει να μην εκδώσει δελτία τότε θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και αν δεν δικαιωθεί στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.
Μάλιστα οι πρώτες κινήσεις θα γίνουν άμεσα και στόχο θα έχουν να παίξουν οι παίκτες στο πρωτάθλημα. Με την πρόταση της ΑΕΛ Γ.Σ. συμφωνούν και άλλες ομάδες.
*Εγχείριση στο χέρι έκανε χθες στη Λάρισα ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ ΓΣ Βαγγέλης Αλεξανδρής. Η επέμβαση που έγινε από τον ορθοπεδικό Αντώνη Τσαγκάλη ήταν απόλυτα πετυχημένη και ο Θεσσαλονικιός τεχνικός θα εξέλθει αύριο από την κλινική στην οποία έγινε η επέμβαση.
Ο Αλεξανδρής ευχαριστεί ιδιαίτερα τον γιατρό κ. Τσαγκάλη για την εγχείριση αλλά και την υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα που του παρείχε.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass