ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Λ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.

Αποστολή... ανάγκης

* ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΦ ΤΟΝ ΑΑΡΑΜΠ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2009 23:34 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:01
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες η Α.Ε.Λ. προκειμένου σήμερα να αντιμετωπίσει τον Π.Α.Ο.Κ. στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τη λαρισινή ομάδα να πηγαίνει με αποστολή... ανάγκης στην οποία συμμετέχουν δεκαπέντε παίκτες.Όπως δήλωσε ο τεχνικός, Μαρίνος Ουζουνίδης, στόχος της ομάδας θα είναι μια καλή εμφάνιση ώστε να κλείσει η Α.Ε.Λ. τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποδείξει ότι δίκαια θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι απουσίες παικτών καθώς άλλοι είναι τραυματίες, άλλοι τιμωρημένοι και άλλοι έχουν υπογράψει σε άλλες ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα θα παραταχθεί μία ενδεκάδα ανάγκης στην οποία θα υπάρχουν και αλλαγές σε θέσεις παικτών, καθώς ο Μπουκουβάλας θα παίξει αριστερό μπακ (ο Ουζουνίδης είπε ότι θέλει έμπειρη άμυνα) και ο Ααράμπ στα χαφ (δεν υπάρχει κι άλλος...).
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Σερεμέτ, στην άμυνα οι: Βέμπερ (δεξιά), Νταμπίζας, Φεράρι (στο κέντρο), Μπουκουβάλας (αριστερά), αμυντικό χαφ ο Ααράμπ, πιο μπροστά ο Γιαννακόπουλος, ο Βλασόπουλος και ο Πάρα ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τσίγκας. Θέση διεκδικεί και ο πιο νέος... «πατέρας» της Α.Ε.Λ. ο Τάσος Κυριάκος. Στην αποστολή βρίσκονται ακόμα οι: Βράνιτς, Μπαλής, Μιούλερ.
ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.
Χωρίς τους τραυματίες Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Λάμπρο Χούτο και τον Στέφανο Αθανασιάδη, που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ελπίδων, θα υποδεχτεί σήμερα την Α.Ε.Λ., στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, ο Π.Α.Ο.Κ.
Στα πλάνα τού Φερνάντο Σάντος υφίστανται, όμως, οι Πάμπλο Γκαρσία, Ολιβιέρ Σορλέν, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές της τιμωρία τους.
Με την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός γνωστοποίησε την αποστολή για το παιχνίδι που απαρτίζεται από τους: Χαλκιά, Γλύκο, Αναστασάκο, Αραμπατζή, Βαγγελή, Ηλιάδη, Κωνσταντινίδη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Μπακαγιόκο, Μπιζέρα, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βερόν.
Ο Πορτογάλος τεχνικός του Π.Α.Ο.Κ. προσανατολίζεται να παρατάξει το σύνολό του με σχήμα το 4-3-3 και τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Οι Κοντρέρας και Μπιζέρα θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Σνάουτσνερ στα δεξιά τους και τον Λίνο στα αριστερά τους αντίστοιχα. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να είναι οι Γκαρσία, Βερόν και Ίβιτς και στην επίθεση ο Κονσεϊσάο στα δεξιά, ο Σορλέν στα αριστερά και στην κορυφή ο Μπακαγιόκο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παμπορίδης Β. (Κιλκίς) με βοηθούς τους Τρύφων Π. (Δράμας), Σταματόγλου Ι. (Καβάλας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Χαραλαμπίδης Ν. (Καβάλας) ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σπυρόπουλος Ι. (Φθιώτιδας)
ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
 Το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού δεσπόζει από το πρόγραμμα της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα. Από το παιχνίδι αυτό θα προκύψει η πρώτη θέση και η πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επομένης περιόδου.
 Ο πρώτος των πλέι οφ θα συμμετάσχει στους τελευταίους δύο γύρους των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου λαμβάνουν μέρος ομάδες που δεν κατέκτησαν τον τίτλο, από τις χώρες που βρίσκονται στις θέσεις 1-15 της βαθμολογίας της UEFA. Ο πρώτος από τους δύο διεξάγεται στις 28/29 Ιουλίου και 4/5 Αυγούστου, ενώ ο δεύτερος στις 18/19 και 25/26 Αυγούστου.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
Π.Α.Ο.Κ. - Λάρισα (19:00)
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (21:15)
* Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν από το NOVASPORTS
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός            10-3    15
ΑΕΚ    8-4      12
Π.Α.Ο.Κ.         4-9      6
Λάρισα           3-9      1
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass