ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Φέρνω τον Ρομέου στην ΑΕΛ

* ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2009 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:00
Με αγωνία περιμένουν οι φίλοι της ΑΕΛ, την επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ της απόκτησης του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της Φλουμινένσε Ρομέου Περέιρα Ντος Σάντος, που ανυπομονεί και ο ίδιος να έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα για να γνωρίσει από κοντά, τον υπέροχο κόσμο της.
Χθες ο μάνατζερ του 24χρονου παίκτη, διαβεβαίωσε στον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Πηλαδάκη, ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο σούπερ σταρ της Φλουμινένσε θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και πιθανότατα θα παρακολουθήσουν από την τηλεόραση τον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τα πλέι όφ.
Ο Ρομέου σύμφωνα με πληροφορίες είδε σε βίντεο αγώνες της ΑΕΛ και έμεινε έκπληκτος από τις εκδηλώσεις των φιλάθλων της, που σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, δημιουργούν μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, ενώ την ακολουθούν πάρα πολλοί και μακριά από το... σπίτι της.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε στον Βραζιλιάνο η νίκη των «βυσσινί» στο Καραϊσκάκη, κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ο συμπατριώτης του, Ντιόγκο.
Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Ρομέου θα είναι νέο πρόσωπο στην ΑΕΛ για την καινούργια περίοδο και με την αποκτησή του, η «βασίλισσα» του Θεσσαλικού κάμπου θα γίνει πολύ ισχυρή, προκειμένου να δώσει με επιτυχία τη μάχη για να διακριθεί όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.
ΤΣΕΡΝΑΤ Ή ΣΠΑΝΤΑΤΣΙΟ
Το δίλημμα Τσέρνατ ή Σπαντάτσιο εξακολουθεί να υπάρχει στους ιθύνοντες της ομάδας, καθώς και οι δυο περιπτώσεις είναι πολύ καλές.
Οι δυο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στην ίδια θέση και τα στοιχεία τους είναι πολύ καλά.
Για τον Φλορίν Τσέρνατ τον οποίο θέλουν από πέρυσι και οι Λαρισαίοι φίλαθλοι, χθεσινό δημοσίευμα κάνει λόγο ότι «έκλεισε» στην ΑΕΛ και ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής θα εισπράξει συνολικά, 700.000 ευρώ.
Από κει και πέρα μεταγραφικοί στόχοι αποτελούν ο 27χρονος Ρουμάνος Εμίλ Ντίκα
που μάλλον είναι μια ανάσα πριν από την οριστική συμφωνία καθώς έγιναν επαφές
και ο Παουλάο, που αγωνίζεται στην πορτογαλική Ναβάλ.
Πάντα κατά πληροφορίες, εξετάζεται και η περίπτωση 30χρονου επιθετικού, που έχει αναδειχθεί στο παρελθόν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας του και τον διεκδικούν κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.
Πετυχαίνει δε πάνω από μισό γκολ, ανά αγώνα συμμετοχής.
Για ευνόητους λόγους κρίνουμε ότι δεν πρέπει να αποκαλύψουμε το όνομά του, για να μην χαλάσει ενδεχομένως η μεταγραφή, που ίσως να βρίσκεται και σε προχωρημένο στάδιο.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
Με δεδομένες τις πολλές απουσίες στον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης δοκίμασε ένα σχήμα έκπληξη στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.
Συγκεκριμένα, στη θέση του αριστερού μπακ χρησιμοποιήθηκε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, καθώς δεν θα παίξουν τόσο ο Στέλιος Βενετίδης όσο και Παναγιώτης Κατσιαρός, που συμπλήρωσε κάρτες.
Δεξιά θα αγωνιστεί ο Γερμανός Κριστιάν Βέμπερ, ενώ το βέβαιο είναι ότι θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα ο Νίκος Βλασόπουλος που πήγε πολύ καλά στο ματς με την ΑΕΚ και θα δοθεί μεγαλύτερος χρόνος συμμετοχής, στον Μάρτιν Μιούλερ.
Επίσης μάλλον θα αγωνιστεί για κάποιο διάστημα και ο Μπαλής.
Στην δεκαεξάδα θα συμπεριληφθεί πιθανότατα και ο Ηλίας Κώτσιος, γιατί δεν πρέπει η εικόνα της ομάδας που δεν θα συμπληρώνει δεκαοκτάδα, να γίνει ακόμη χειρότερη και να μεταβεί η ΑΕΛ στη συμπρωτεύουσα με δεκαπέντε παίκτες.
Αν κρίνει φυσικά ο κ. Ουζουνίδης, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αμυντικό της ΑΕΛ.
ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΕΪΡΑ
Όπως πληροφορηθήκαμε, ο Σιμόν Αμπουχατζέιρα τιμωρήθηκε με 11.500 ευρώ πρόστιμο από τη διοίκηση της ομάδας, τη Χαποέλ Πεχ Τίκβα, επειδή μετέβη στην Ελλάδα και μίλησε με τους υπευθύνους της ΑΕΛ για τη μεταγραφή του, χωρίς να τους ενημερώσει. Μάλιστα, δεν θα παίξει στο τελευταίο παιχνίδι της ισραηλιτικής ομάδας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass