Ο «ΑΕΡΙΝΟΣ» ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΛΑΩΡΑΣ «ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ»

«Η ΑΕΛ πρέπει να φέρει γκολτζή»

* ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2009 3:51 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:57
«Ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα» τραγουδούσαν πριν μια εικοσαετία οι φίλαθλοι της ΑΕΛ εκστασιασμένοι από τις ντρίπλες του «αέρινου» άσου που κυριολεκτικά αποθεωνόταν κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του.
Ο Γιάννης Βαλαώρας αγάπησε τη φανέλα της ΑΕΛ όσο κανένας άλλος ενώ πάντα διακρίνονταν για την ευθύτητα της γνώμης και προχθές μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου οι «βυσσινί» έχασαν με 2-0 και ουσιαστικά τελείωσε το όνειρο της συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε ότι η ομάδα χρειάζεται ένα σέντερ φορ και ορισμένοι παίκτες πρέπει να σταματήσουν να αγωνίζονται.
Οι δηλώσεις του Γιάννη Βαλαώρα ήταν οι εξής: «Η Λάρισα πάντα νομίζω πως κρατά τις εντυπώσεις στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε έξυπνα, με το ίδιο σύστημα που τον έχω ξαναδεί να παίζει εκτός έδρας δηλαδή το 4-4-2, το οποίο νομίζω πως του πάει καλύτερα όταν παίζει μακριά από την Τούμπα. Η Λάρισα μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να βάλει γκολ, δεν μπόρεσε να κάνει και την ευκαιρία που να «μυρίζει» γκολ.
 Είναι ένα πρόβλημα αυτό, το οποίο πρέπει να λύσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Πηλαδάκης. Πρέπει δηλαδή να φέρει ένα γκολτζή, έναν επιθετικό αξίας στην ομάδα. Το ματς, πάντως κύλησε ομαλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια καις τις δύο ομάδες αλλά και στον κόσμο. Συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του.
Πάντως πρέπει να καταλάβουν και μερικοί μεγάλοι σε ηλικία παίκτες της Λάρισας ότι ήρθε ο καιρός, όπως σταμάτησα και εγώ στα 33 μου χρόνια έτσι, να σταματήσουν και αυτοί. Οι μεγάλοι πρέπει να σταματήσουν και να φύγουν με ψηλά το κεφάλι από τη Λάρισα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο που είναι δυνατό άθλημα. Αν και νομίζω ότι δεν μετράει μόνο η δύναμη αλλά και το πάθος. Γενικά μετρούν πολλά πράγματα και γι’ αυτό όσο μεγαλώνουμε και βάζουμε χρόνια στην πλάτη πρέπει να σκεφτόμαστε κάποια στιγμή να σταματάμε. Εγώ σταμάτησα 33 χρονών για να φύγω με ψηλά το κεφάλι και θέλω να ευχαριστήσω το φίλαθλο κόσμο της Λάρισας που με θυμάται ακόμα».  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass