ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

«Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι...»

* 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Δημοσίευση: 22 Απρ 2009 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:49
 Τελευταίο αλλά και πιο καθοριστικό παιχνίδι για τη φετινή σεζόν δίνει η ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή στη Λιβαδειά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και με νίκη εξασφαλίζει την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ και τη συμμετοχή της στην Ευρώπη, ανεξάρτητα τι αποτέλεσμα θα φέρει ο Άρης, που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω με αντίπαλο τον Πανθρακικό στη Θεσσαλονίκη.Στη λαρισινή ομάδα υπάρχει μια υπεραισιοδοξία για το παιχνίδι, κάτι που πρέπει να προσεχθεί, καθώς ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, κ. Κομπότης, με ομιλίες προς τους παίκτες τονίζει ότι πρέπει να παίξουν για την αξιοπρέπειά τους.
Η καλή ΑΕΛ, όπως απέδειξε και στο τελευταίο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη», με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που κέρδισε με 1-0, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και μπορεί να πάρει τη νίκη σε οποιαδήποτε έδρα. Σίγουρα η έδρα του Λεβαδειακού είναι λιγότερο ισχυρή από αυτήν του Ολυμπιακού, αλλά δε σημαίνει ότι είναι και εύκολη καθώς ελάχιστες ομάδες πέρασαν τη φετινή σεζόν παίρνοντας τρεις πόντους.
Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες μας ότι τόνισε και ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης στους παίκτες του λέγοντας τους ότι δεν θα είναι εύκολο το ματς και θα πρέπει να προσέξουν μην βρεθούν προ εκπλήξεως.    
Στο μεταξύ θα υπάρχουν και τέσσερις απουσίες στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτές είναι οι τιμωρημένοι Νταμπίζας, Πάρα, Ιγγλέσιας και Βέμπερ. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν σίγουρα κάποιες αλλαγές στην ομάδα σε σχέση με αυτήν που παρατάχθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μπουκουβάλας προορίζεται να πάρει τη θέση του Βέμπερ και ο Κυριακίδης αυτή του Ιγγλέσιας, ενώ θα επιστρέψει και ο Κώτσιος στην ενδεκάδα που θα αντικαταστήσει τον Φεράρι.
Πάντως στη χθεσινή και την προχθεσινή προπόνηση δεν φάνηκαν κάποια από τα πλάνα Ουζουνίδη, ενώ χθες είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του μια και από την προχθεσινή προπόνηση απουσίασαν ο Βέμπερ (είχε πάρει επιπλέον μία μέρα άδειας) και ο Τσίγκας για να παρευρεθεί σε κοινωνική εκδήλωση.    
Σήμερα θα γίνει πάλι μία προπόνηση το απόγευμα .
30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Στο μεταξύ, η ομάδα του Λεβαδειακού σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τη μαζική κάθοδο των Λαρισαίων φιλάθλων, αποφάσισε να βάλει τα εισιτήρια
του αγώνα με την ΑΕΛ 30 και 25 ευρώ, προκειμένου να βάλει στο ταμείο της περίπου 100.000 ευρώ, με δεδομένο ότι η λαρισινή ομάδα πήρε 3160 εισιτήρια.
Τα εισιτήρια αυτά αντιστοιχούν στη Θύρα 8 (πέταλο φιλοξενουμένων) και στις Θύρες 4, 5 και 6, που αποτελούν την κερκίδα στη νότια πλευρά του Σταδίου της Λιβαδειάς.
Τα 800 εισιτήρια της Θύρας 8 θα διατεθούν για τις ανάγκες της οργανωμένης μετακίνησης και τα υπόλοιπα θα βρίσκονται στη διάθεση των φίλων της ΑΕΛ από το πρωί της Πέμπτης 23/4, από το επίσημο κατάστημα της ομάδας μας, Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1).
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
-Θύρες 4 και 8: 25 ευρώ
-Θύρες 5VIP και 6: 30 ευρώ
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass