ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΑΕΛ (17:00)

Με καλή εικόνα θέλει να αποχαιρετήσει την Α1

* ΛΙΑΓΚΑΣ: «Να κλείσουμε με θετικό τρόπο τη χρονιά»

Δημοσίευση: 22 Απρ 2009 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:49
 Φινάλε σήμερα στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 Εθνικής κατηγορίας και η ΑΕΛ ΓΣ θέλει με μια αξιοπρεπή εμφάνιση για να αποχαιρετήσει την κατηγορία και να δείξει ότι άξιζε καλύτερης τύχης τη φετινή χρονιά.
Οι «βυσσινί» θα έχουν δύσκολο έργο στην Πυλαία όπου αγωνίζονται στις 5 το απόγευμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας ότι η αποστολή τους θα είναι αρκετά δύσκολη.
Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Θρασύβουλος Λιάγκας έχει μόλις εννέα Έλληνες παίκτες στη διάθεσή του, την ώρα που ο αντίπαλος χρειάζεται νίκη πάση θυσία για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.
Σε δηλώσεις του, ο Λαρισαίος προπονητής της ΑΕΛ, επισήμανε τα εξής: «Θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα των τελευταίων αγώνων και αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη θα είναι ακόμη καλύτερα για μας, για να κλείσουμε με θετικό τρόπο τη φετινή μας χρονιά στην Α1. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα που μπορεί ταλανίζεται από προβλήματα, έχει όμως ενδιαφέρον αφού κυνηγά μια θέση στα πλέι οφ και εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να κάνουμε κάτι καλό. Σίγουρα θα είναι μια ακόμη δύσκολη αναμέτρηση, αλλά θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό».
Από την πλευρά του, ο Φώτης Λαμπρόπουλος, τόνισε: «Ο σημερινός μας αντίπαλος είναι πολύ δυνατός και επιπλέον θέλει πάση θυσία τη νίκη για να μπει στα πλέι οφ. Θα είναι, λοιπόν ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Από την πλευρά μας θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα από αυτή στο ματς με την Ολύμπια που δεν παίξαμε πολύ καλά. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη νίκη».
* Στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει στις 12.30 μετά το μεσημέρι για τη συμπρωτεύουσα, συμπεριλήφθησαν από τον Θρασύβουλο Λιάγκα, οι παρακάτω εννέα παίκτες: Μπρόζος, Παπακώστας, Ζάρας, Αποστολίδης, Παπανικολάου, Λαμπρόπουλος, Τσαϊρέλης, Καραβανάς, Λάππας.
 
ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ: «Να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι»
Το... γόητρο κινητοποιεί τελευταία παίκτες και τεχνικό επιτελείο στον ΠΑΟΚ και τούτο ισχύει και για τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Παιχνίδι για το οποίο ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γιώργος Καλαφατάκης επισήμανε: «Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα και λίγο διαφορετικά σε σχέση με προηγούμενους αγώνες που έχουμε δώσει. Η ΑΕΛ παίζει το τελευταίο παιχνίδι της στην Α1 και το γεγονός αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας αποπροσανατολίσει. Αντιθέτως, πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι, να παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη, την οποία χρειαζόμαστε για τα πλέι οφ, αλλά και για τον κόσμο μας».
Στάθηκε, ακόμη, ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» στη σημασία να... «κλείσουμε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος μέσα σε μία θερμή ατμόσφαιρα και να συνδυάσουμε τη νίκη με καλή εμφάνιση. Νομίζω ότι το αξίζουμε όλοι μας», όπως τόνισε.
* Αγωνιστικά, εκτός προπόνησης, εξαιτίας ενοχλήσεων που νιώθει στη φτέρνα, έμεινε χθες ο Παναγιώτης Καυκής και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λαρισαίος καλαθοσφαιριστής του «Δικεφάλου» Γιώργος Τσιάρας. Η χρησιμοποίηση του τελευταίου στο σημερινό αγώνα παραμένει αμφίβολη και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ο προπονητής του εάν παίξει ή όχι.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass