ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ

Και τώρα Σαρμιέντο και Κοτσόλης

ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟΥΜΕΡ ΜΕΤΙΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΚΟΣΙΡΙΝ!

Δημοσίευση: 18 Απρ 2009 17:53 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:48
 
 
 
 
 
 Δύο παίκτες της ΑΕΛ συμφώνησαν για ανανέωση συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΛ για δύο χρόνια και αυτοί είναι ο Στέλιος Βενετίδης και ο Παναγιώτης Κατσιαρός και ασφαλείς πληροφορίες της «Ε» αναφέρουν ότι ακολουθούν δύο ακόμα ανανεώσεις παικτών και αυτές είναι του Μαρτσέλο Σαρμιέντο και του Στέφανου Κοτσόλη όπου ο Ουζουνίδης στη συνάντηση της περασμένης Τετάρτη διάρκειας τριών ωρών με τον πρόεδρο κ. Κωστή Πηλαδάκη έδωσε το «πράσινο φως» για την παραμονή τους.Ο Σαρμιέντο φέτος έχει αγωνισθεί 27 παιχνίδια εκ των οποίων τα 25 στην αρχική ενδεκάδα ενώ πέτυχε και τρία τέρματα. Συνολικά με τη φανέλα της ΑΕΛ έχει αγωνισθεί σε δύο περιόδους 55 παιχνίδια ενώ έχει γεννηθεί στις 3 Νοεμβρίου 1979. Φέτος στην αρχή της σαιζόν πήγε πολύ καλά στη συνέχεια είχε μια κάμψη αλλά στα τελευταία παιχνίδια ανέβασε την αγωνιστικότητά του. Γενικά διακρίνεται για τη σταθερή απόδοσή του. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ θα του προτείνει μια μικρή αύξηση αποδοχών και ο παίκτης έχει εκφράσει επιθυμία να παραμείνει κάτι που θα γίνει πραγματικότητα.
Ο δεύτερος παίκτης που θα κληθεί άμεσα να ανανεώσει την συνεργασία του και έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις είναι ο τερματοφύλακας Στέφανος Κοτσόλης που είναι ο μοναδικός παίκτης της Σούπερ Λίγκα που έχει αγωνισθεί όλα τα παιχνίδια της φετινής περιόδου. Μετά από μία άσχημη περσινή χρονιά φέτος έκανε εκπληκτικό πρωτάθλημα ενώ στη δύναμη της ΑΕΛ ανήκει από τον Ιούλιο του 2005. Διακρίνεται για το ήθος του που ακόμα και σε δύσκολες εποχές γι’ αυτόν δεν το θυσίασε.
Στο μεταξύ αν οι ανανεώσεις των συμβολαίων του Σαρμιέντο και του Κοτσόλη δείχνουν ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα θα έχουν αίσιο τέλος είναι ερωτηματικό η παραμονή τριών παικτών.
Συγκεκριμένα ο Ίλιτς πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα καθώς τα χρήματα που απαιτούνται για να συνεχίσει κρίνονται υψηλά από τους διοικούντες των «βυσσινί» ενώ ερωτηματικό είναι ο Πολωνός Ματσέι Ζουράφσκι. Ο Ζουράφσκι είχε εκφράσει την επιθυμία πριν από τέσσερις μήνες να αποχωρήσει από την ομάδα ενώ είχε και παράπονα από τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας. Τώρα δείχνει να...συζητάει την παραμονή του (άλλωστε έχει πετύχει και εννέα τέρματα) αλλά παράλληλα η ΑΕΛ προσπαθεί να καλύψει το κενό του με τον Αλεξάντερ Κοσίριν που οι πληροφορίες από τον μάνατζερ του παίκτη αναφέρουν ότι άρχισε να μαθαίνει...ελληνικά!, ενώ σύντομα ο σκάουτερ της ομάδας Νίκος Κοτσοβός θα ταξιδέψει στην Οδυσσό για να τον δει αγωνιζόμενο σε εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα Ουκρανίας. Το θέμα του σέντερ φορ σίγουρα θα γίνει προσπάθεια να λυθεί μέχρι στις αρχές Μαΐου (ειδικά αν η ομάδα κερδίσει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό για να παίξει στα πλέι οφ).
Τέλος μεγάλο ερωτηματικό είναι και η παραμονή του Τούρκου Τουμέρ Μετίν που η αλήθεια ότι τόσο πέρυσι όσο και φέτος(παίρνοντας 6000 ευρώ το παιχνίδι) είχε σημαντική προσφορά ώστε η ομάδα να κάνει πολύ καλή πορεία στο δεύτερο γύρο. Είναι τεχνίτης παίκτης , μπορεί να έχει φθάσει τα 35 σε ηλικία αλλά μπορεί έστω και αγωνιζόμενος ένα ημίχρονο να προσφέρει σημαντικά και το είδαμε και στον τελευταίο αγώνα της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό όπου η Λαρισινή ομάδα κέρδισε με 1-0 και επιπλέον έχει δέσει με τον κόσμο(χαρακτηριστικός ο φανατισμός του όταν είδε τον Γιαννακόπουλο να χάνει τις ευκαιρίες στον αγώνα με τον Ολυμπιακό). Η παραμονή του στην ΑΕΛ μάλλον θα συζητηθεί και θα γίνει κάτω από ειδικές προϋποθέσεις.
ΙΔΙΟΣ Ο «ΚΟΡΜΟΣ»
Το γεγονός ότι η ΑΕΛ θα αρχίσει αν τερματίσει στην πέμπτη θέση τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις(στην Ευρώπη θα παίξει από 15 Ιουλίου και η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου) πολύ νωρίς σημαίνει ότι πρέπει γρήγορα να ετοιμασθεί κάτι που αναγκάζει διοίκηση και τεχνική ηγεσία να κρατήσουν ίδιο τον βασικό «κορμό» γι’ αυτό και θα γίνουν αρκετές ανανεώσεις συμβολαίων.
Οι θέσει που επιθυμεί ο Ουζουνίδης να καλυφθούν πολύ γρήγορα είναι αυτή του δεξιού μπακ(ο Βέμπερ θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν), του σέντερ φορ ενώ θα αποκτηθεί και ένα σέντερ μπακ.
Στο μεταξύ η ομάδα πρέπει να έχει με βάση το νόμο της ΟΥΕΦΑ και τέσσερις παίκτες που θα έχουν υπογράψει πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΑΕΛ και αυτή μάλλον θα είναι οι: Βλασσόπουλος, Μπαλής, Λαμπρόπουλος και Μάγγος(ο Λαμπρόπουλος και ο Μάγγος θα επιστρέψουν από Παναχαϊκή και Νίκη Βόλου που έχουν δοθεί ως δανεικοί) ενώ υπάρχει και ο νεαρός τερματοφύλακας Πέτρος Μπαϊμάκης.
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Από αύριο οι παίκτες της ΑΕΛ θα επιστρέψουν στους αγωνιστικές τους υποχρεώσεις καθώς από τη Μεγάλη Παρασκευή έχουν πάρει άδεια για να περάσουν τη γιορτή του Πάσχα με τις οικογένειές τους. Θα αρχίσει η προετοιμασία για τον κρίσιμο αγώνα που δίνει την Κυριακή η ΑΕΛ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Με νίκη η ΑΕΛ τερματίζει στην 5η θέση, παίζει πλέι οφ που σημαίνει αυξημένα τηλεοπτικά έσοδα και το πιο σημαντικό θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στην Ευρώπη. 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass