ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΟΝΙΚΟΛΟΣ:

«Θα συζητήσουμε και θα δούμε...»

* ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2009 17:54 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:48
 Ο Πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Μπογονικολός την ερχόμενη βδομάδα θα εισέλθει στη ζωή του Λαρισινού αθλητισμού για τα καλά καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν ένα Αναστάσιμο μήνυμα για το λαρισινό μπάσκετ και ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι αυτός που έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί με το άθλημα στη Λάρισα.
Συγκεκριμένα ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την ομάδα που θα προκύψει από μία πιθανή συγχώνευση μεταξύ Ολύμπια και ΑΕΛ ΓΣ ενώ άρχισε τις συζητήσεις με την ΑΕΛ ΓΣ ενώ ο πρόεδρος της Ολύμπια λόγω του πένθους για τον πατέρα των μεγαλομετόχων αδελφών Μαλάκου θα ανοίξει τα «χαρτιά» του μετά την τελευταία αγωνιστική.
Αν η απόφασή του να ασχοληθεί με το Λαρισινό μπάσκετ είναι τελεσίδικη ο Νίκος Μπογονικολός μας είπε: «Θα συζητήσω την ερχόμενη Πέμπτη με τους ανθρώπους τη ΑΕΛ ΓΣ και θα δούμε. Εγώ θα κάνω τις προτάσεις μου και περιμένω απαντήσεις. Στην πρώτη επαφή μου έδειξαν πολύ καλή εντύπωση».
Το σίγουρο είναι ότι σε μία περίοδο που όλα στο Λαρισινό μπάσκετ δείχνουν «πληγωμένα» ένας άνθρωπος έρχεται για να βάλει χρήματα (υπολογίζεται περίπου 600000 έως 700000 ευρώ) και θα πάρει μέχρι τα μέσα Μαΐου τις αποφάσεις του.
Πάντως στην ΑΕΛ ΓΣ αναφέρουν ότι είναι ξεκάθαροι απέναντί του όσον αφορά τις υποχρεώσεις της ομάδας και θέλουν να υπάρχει άνθρωπος να ασχοληθεί έστω και παίρνοντας για ένα χρόνο το μάνατζμεντ αλλά να πάρουν οικονομική εγγύηση για τα οφειλόμενα που υπάρχουν μέσα στην περίοδο 2009-2010 που θα διαχειριστεί την ομάδα(ο κ. Μπογονικολός είπε ότι γι’ αυτά τα οφειλόμενα ότι θα τους δώσει τα χρήματα άμεσα ώστε να είναι απόλυτα εξασφαλισμένοι).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass